Helloween - Walls of Jericho

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Helloween - Walls of Jericho

Příspěvek od sostakovic »

Obrázek

Po delší době jsem si pustil tuto prvotinu mé oblíbené skupiny. S odstupem času chápu tuto desku, spolu s odsuzovaným Chameleonem a Pink Bubbles Go Ape, za nejlepší alba německých chlapíků.
Je to ještě před příchodem Kiskeho.
Zpívá Hansen, žádná jiná deska od nich nemá tu energii - alespoň tak to cítím já.
Ani Keeper Of the Seven Keys (byla to má nejoblíbenější dlouhou dobu)

Máte li někdo rád speedmetal v surové podobě, poslechněte - ale pozor,není to žádný Stratovarius (nic proti nim)

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Helloween - Walls of Jericho

Příspěvek od MB »

Konecne poriadna "vystavova" muzika... *klanimse* *klanimse* *klanimse*

Inak mam na LP, pocuvam casto a rad...(cakam iba na toho, co zacne tvrdit, ze si to na tanier gramcu nikdy nepolozil, pretoze su to sracky 80tych rokov)

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Od seste skladby Walls of Jericho to zacina mit ty spravne grady. Aspon mne to tak vzdycky prislo. Silne melodie a kytarova sola. Jo proc ne. Vzpominka mladi. Pak jakz takz Keeper of ... s Kiskem, ale pak uz mne to nebavilo.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Tato deska je vynikající,nic lepšíhö jsem od nich už pak neslyšel,taky bych je rád sehnal na LP :)

Arpikus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arpikus »

Helloween je moja srdcovka ... vlastním na LP skoro všetky radové albumy, resp. ktoré na LP vyšli ... tento album odporúčam zohnať na LP v originálnom vydaní od NOISE International, vyšla aj reedícia od anglických Back On Black ako 2LP farebné vinyly, ale ten zvuk je fakt otrasný :( ...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

skvělá deska. milion let jsem ji neslyšel, ale spolu s iron maiden, accept, metal church, metalikou atd. základ každé naší pařby, blahé paměti.......

nikdy jsem helloweenu výměnu hansena za kiskeho neodpustil.
to samé se mi stalo třeba u citronu, když hranického nahradil křížek.
to byla tehdy taková módička, nahrazovat charismatické zemité zpěváky kastráty.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Ako som uz pisal "vedla", Hells mozem, Hansen je Hansen (nakoniec najvacsie hity Hells napisal prave on, a teraz do mna! :D ).

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no, protože si MB jinde trochu stěžoval, tak bych jen chtěl dodat, že to co jsem napsal v předchozím příspěvku je čistě můj osobní pocit a že jsem tím nechtěl nijak hanit kvalitu jiných desek od helloweenů.
každý hudební styl má svůj vývoj, speedmetal nevyjímaje, a v té době se zkrátka hodně začali prosazovat zpěváci s "ječákem", což mně osobně zrovna nesedlo, a pokorně jsem se tehdy vrátil ke klasickému powermetalu...

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

*offtopic* dadafte, neblbni, vies, ze som to nemyslel takto...mne nevadi to, ze niekto nema niečo rad, mne vadi to, ked ten čo to rád nemá sa snaží toho čo to má rad presvedčit o tom, ze je d...l... :mrgreen:

PS: Martini s tonikom

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

MB
tak jo.
ať žijou chrapláky!!!
:lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

dadaft píše:nikdy jsem helloweenu výměnu hansena za kiskeho neodpustil.to samé se mi stalo třeba u citronu, když hranického nahradil křížek.to byla tehdy taková módička, nahrazovat charismatické zemité zpěváky kastráty.
Ty považuješ zpěváky se školenými hlasy za kastráty ? Zajímavý názor..

Docela by mě zajímalo, jak by asi ti charismat. zemití zpěváci zazpívali něco takového http://www.youtube.com/watch?v=haT9OCo-z_w ? Pro tvou informaci - skladbu složil K. Svoboda a ten si zpěváky, zvláště v 70. a 80. létech, velmi pečlivě vybíral.. Pochvalně se v té době o Křížkovi vyjadřoval i K. Gott.. Já jsem L. Křížka měl možnost naživo vidět ještě s Vitacitem, se kterým začínal a mohu zcela zodpovědně říct, že to, co předvedl na následujících nahrávkách (Citron, Kreyson..), "dal" i naživo, což se např. o Hansenovi říct nedá... Ostatně Hansen s Kiskem stále spolupracuje, proč asi ? *sunglases*

P.S. Zde http://www.youtube.com/watch?v=uQfXw11zAK0 je jedna z nejkrásnějších metal. balad, která kdy byla složena.. Nedovedu si představit, kdo z těch tvých zemitých pěvců by to takto zazpíval...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

vidíš MB, proto jsem to psal...

sekal
víš, já na to velké umění moc nejsu. mám radši vidláky. ;)
ale vážně - pro mě metal vždycky musel být dost syrový a neuhlazený, aby se mi líbil.
takové kapely jako Therion apod., kteří si najímali operní pěvkyně, to zkrátka nikdy nebyl můj šálek kávy.
ale nic proti.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Každému sa nezavdačíš dadafte...

Jacha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacha »

Nejlepší metalová balada je YESTERDAY od Grave Digger a ta je zpívaná pořádným chraplákem. Souhlasím s Dadaftem.

Odpovědět