Tak jsem si včera udělal večer s Genesis. Nejprve přes regály Duke a The Lamb lies down on Broadway
a pak ještě do sluchátek Trick of the tail. Když jsem se ptal ženy, jestli ví, co je to za skupinu, tak
opověděla po chvilkovém váhání, že je to R.E.M. U některých alb Genesis (nejvíce Seconds Out)
a to jak LP tak CD se mi zdá, že je nějak více zdůrazněno vyšší pásmo. Že by Collins protlačoval svoje bicí ?
Na staré Tesle AZS 217 to byla spíše výhoda , ale na současných komponentech je to spíše protivné.
Genesis
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Genesis
A jaké máš vydání?
To LP už nemám a nepamatuji se - je to více než 20 let. Na CD to mám dávno vypálené kdo ví odkud a z čeho.
Nicmémě ať už jsem během mnoha let slyšel Genesis z jakýchkoli nosičů, vždy se mi to zdálo výš položené.
Proti např. Pink Floyd, Yes apod. je tam zdůrazněné to cinkání. Třeba to tak má být.
Nicmémě ať už jsem během mnoha let slyšel Genesis z jakýchkoli nosičů, vždy se mi to zdálo výš položené.
Proti např. Pink Floyd, Yes apod. je tam zdůrazněné to cinkání. Třeba to tak má být.
To se mě tedy nezdá.Mám téměř kompletní Genesis,sice jen "normální" vydání-žádné Japan verze atd. jak tady třeba nabízí zappa.Ale dle mého to hraje celkem slušně.Že by bylo slyšet více vyšší pásmo se mě moc nezdá.Ale každý to slyšíme jinak a na různých aparátech atd.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče Sweconds Out musím souhlasit s Igorem že je to jiný zvuk než ostatní studiové tituly které jsou opravdu zvukově lepší.Paul píše:To se mě tedy nezdá.Mám téměř kompletní Genesis,sice jen "normální" vydání-žádné Japan verze atd. jak tady třeba nabízí zappa.Ale dle mého to hraje celkem slušně.Že by bylo slyšet více vyšší pásmo se mě moc nezdá.Ale každý to slyšíme jinak a na různých aparátech atd.