Genesis

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Igor
Kontaktovat uživatele:

Genesis

Příspěvek od Igor »

Tak jsem si včera udělal večer s Genesis. Nejprve přes regály Duke a The Lamb lies down on Broadway
a pak ještě do sluchátek Trick of the tail. Když jsem se ptal ženy, jestli ví, co je to za skupinu, tak
opověděla po chvilkovém váhání, že je to R.E.M. *headbang* U některých alb Genesis (nejvíce Seconds Out)
a to jak LP tak CD se mi zdá, že je nějak více zdůrazněno vyšší pásmo. Že by Collins protlačoval svoje bicí ?
Na staré Tesle AZS 217 to byla spíše výhoda , ale na současných komponentech je to spíše protivné.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Genesis

Příspěvek od Zappadaddy »

A jaké máš vydání?

Igor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igor »

To LP už nemám a nepamatuji se - je to více než 20 let. Na CD to mám dávno vypálené kdo ví odkud a z čeho.
Nicmémě ať už jsem během mnoha let slyšel Genesis z jakýchkoli nosičů, vždy se mi to zdálo výš položené.
Proti např. Pink Floyd, Yes apod. je tam zdůrazněné to cinkání. Třeba to tak má být.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

To se mě tedy nezdá.Mám téměř kompletní Genesis,sice jen "normální" vydání-žádné Japan verze atd. jak tady třeba nabízí zappa.Ale dle mého to hraje celkem slušně.Že by bylo slyšet více vyšší pásmo se mě moc nezdá.Ale každý to slyšíme jinak a na různých aparátech atd.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Paul píše:To se mě tedy nezdá.Mám téměř kompletní Genesis,sice jen "normální" vydání-žádné Japan verze atd. jak tady třeba nabízí zappa.Ale dle mého to hraje celkem slušně.Že by bylo slyšet více vyšší pásmo se mě moc nezdá.Ale každý to slyšíme jinak a na různých aparátech atd.
Co se týče Sweconds Out musím souhlasit s Igorem že je to jiný zvuk než ostatní studiové tituly které jsou opravdu zvukově lepší.

Odpovědět