Co právě poslouchám
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Co právě poslouchám
Spominam na turne Future Past....
Glenn Hughes (všichni znají jen adolescentní gymnazisté asi ne) From now on (1994) z bazaru...
na závěr alba si střihnul dvě klasiky Purple (13-14) : Burn (ze stejnojmennýho alba Purple 1974)
a You keep on moving (čs. lic. Ochutnávka) str.B
mírně prodloužené písně zní lépe než původní verze ´70th ale to je názor můj. Poslechněte si.
na závěr alba si střihnul dvě klasiky Purple (13-14) : Burn (ze stejnojmennýho alba Purple 1974)
a You keep on moving (čs. lic. Ochutnávka) str.B
mírně prodloužené písně zní lépe než původní verze ´70th ale to je názor můj. Poslechněte si.
- Přílohy
-
Martin L. Gore - Counterfeit 2 (2003). Je to temnější zvukařina, ale kdo Martina zná, tak ví.
Leonard Cohen – You Want It Darker.
Silný, emotívny album.
Silný, emotívny album.
SCORPIONS --- Love At First Sting (1984)
Nejlepší heavy metalová deska Scorpions, kytarová práce je absolutní špička.
RENAISSANCE-Turn of the Cards (1974)
Annie Haslam má božský hlas !!!
Annie Haslam má božský hlas !!!
- Přílohy
-
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Škorpy poslouchat snesu ačkoli...přebaly obrázky alb toť vrchol pubertálního nevkusu
Lovedrive jednoznačně exceluje
Lovedrive jednoznačně exceluje
Můj názor je, že obal poslouchat nebudu. Takže ať si je jaký je. Komu se nelibí muzika na tom albu, může se mu líbit aspoň ta baba.
A co lze považovat za "pubertální nevkus", to rozebírat nehodlám.
Howgh !!!
A co lze považovat za "pubertální nevkus", to rozebírat nehodlám.
Howgh !!!
ALEX CARPANI BAND-The Good Man (2024)
Pozoruhodný a mimoriadne pestrý album, ktorý sa skladá z dvoch vyše 28 minútových epických suít. Každá z nich má deväť častí. Štýlovo sa tu stretáva rock, prog-rock, klasická hudba, pôsobivé organové pasáže a opera (Valentina Vanini - mezzosoprán ). Pre tých čo ešte o umelcovi tohto mena nepočuli, tak Alex Carpani (1970) je skladateľ a klávesový mág talianskeho pôvodu, narodený a pôsobiaci vo Švajčiarsku. Na konte má sedem štúdiových albumov ,jeden väčší klenot ako druhý, ale obávam sa, že The Good Man je jeho absolútny skladateľský a aranžérsky vrchol. Autor krásneho obalu je obrovská osobnosť talianskeho progu - Gigi Cavalli Cocchi (Mangala Vallis). Vrelo odporúčam!
-
Pozoruhodný a mimoriadne pestrý album, ktorý sa skladá z dvoch vyše 28 minútových epických suít. Každá z nich má deväť častí. Štýlovo sa tu stretáva rock, prog-rock, klasická hudba, pôsobivé organové pasáže a opera (Valentina Vanini - mezzosoprán ). Pre tých čo ešte o umelcovi tohto mena nepočuli, tak Alex Carpani (1970) je skladateľ a klávesový mág talianskeho pôvodu, narodený a pôsobiaci vo Švajčiarsku. Na konte má sedem štúdiových albumov ,jeden väčší klenot ako druhý, ale obávam sa, že The Good Man je jeho absolútny skladateľský a aranžérsky vrchol. Autor krásneho obalu je obrovská osobnosť talianskeho progu - Gigi Cavalli Cocchi (Mangala Vallis). Vrelo odporúčam!
-
Roger Waters - Amused to death.
Politiku a úplně poslední tvorbu stranou, ale je to prostě geniální muzikant. I tohle album mám opravdu hodně rád.
Politiku a úplně poslední tvorbu stranou, ale je to prostě geniální muzikant. I tohle album mám opravdu hodně rád.
Devin Townsend - PowerNerd
Tento šialenec nikdy nesklame - výborný album.
Tento šialenec nikdy nesklame - výborný album.