Ahoj. Od ktorého labelu to máš?
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
2002 EFA Medien GmbH píšou na Spotify.
SOHN - Tremors
Je to jen muj skromny nazor, podporeny vlastnictvim vsech alb Mike Landaua a navstevou vsech koncertu, ktere se odehraly v Praze - s art rockem to nema vubec nic spolecneho, ani nejmensim naznakem Samozrejme, kazdy to muze slyset jinak, respektuju tvuj nazor
Keith Jarrett, Gary Peacock, Jack DeJohnette - After The Fall (2018) ECM
Hendrix je teda doma, na den přesně vydaný, stručná recenze zde:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Both_Sides_of_the_Sky
jeho tvorbu jakž-takž znám, desítky kompilací a bootlegů (když nepočítám ofiko edice) ale tohle stojí za to mít a poslechnout si celé 67 min
https://cs.wikipedia.org/wiki/Both_Sides_of_the_Sky
jeho tvorbu jakž-takž znám, desítky kompilací a bootlegů (když nepočítám ofiko edice) ale tohle stojí za to mít a poslechnout si celé 67 min
- Přílohy
-
Tom Waits: Hell broke luce. Je vůbec něco syrovějšího, naštvanějšího, frustrovanějšího, nebo jiného -ejšího?
Po včerejší návštěvě výstavy jsem si zajímavé ukázky uložil do SoundHound účtu a nyní už hraji z Tidalu ( např. Niacin, Billy Cobhan, christian McBride a další ). Dnešní možnosti si cokoliv poslechnout je super.
Ne.
--------------------------------------------------
Jinak musím říct, že ta momentální chřipková epidemie je fakt síla. Už je mi trochu líp, ale týden jsem byl totálně grogy, nulová chuť a síla dělat cokoliv, včetně poslechu..........
Týden nic neslyšet už se mi nestalo dlouho.
DAVE WECKL BAND - Multiplicity
Solidní jazzík.
Fantasticky nahrané bicí a elektrická basa.
Bicí reálně velké, nekomprimované, úžasně šlapající, Dave si to zkrátka pohlídal.
Basa impozantní - rychlá, rytmická, zařezávající. ne masitá a boubelatá, přesto s plným zvukem, který (pří)jemně lechtá bránici. Říkám tomu z nedostatku jiných slov "napružená".
Pokud chcete ukázat, jak systém zvládá rytmicko-basovou sekci, je tahle nahrávka jednou z možností.
SHANNON CURFMAN - What You´re Getting Into
kytarovka
Dave´s True Story - Nature
od Steve » 11 bře 2018 19:50
Dave´s True Story - Nature Fajn záležitost. Líbí se mi, že je téměř v každé písní něco extra - třeba ve dvojce ta trumpeta s dusítkem, která občas zní jako kdyby fakt mluvila, nebo drobné hudební vychytávky na tišším pozadí ve trojce........
No, víckrát to asi neposlechnu, ale příjemný poslechový zážitek to byl.
Dave´s True Story - Nature Fajn záležitost. Líbí se mi, že je téměř v každé písní něco extra - třeba ve dvojce ta trumpeta s dusítkem, která občas zní jako kdyby fakt mluvila, nebo drobné hudební vychytávky na tišším pozadí ve trojce........
No, víckrát to asi neposlechnu, ale příjemný poslechový zážitek to byl.
Tenhle žánrový mix se mi zrovna trefil