Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od dadaft »

Kokoudelka píše:
26 led 2017 16:53
Obrázek

Skvělé :)
Každopádně brutální nahrávka.

To by se ti mohli líbit Phronesis - Life to Everything --- to je snad ještě extrémnější hi-fi zvuk.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Obrázek

Sarah Jarosz - Undercurrent

Tak jsem si říkal, co si tak poslechnu.................. když tu jsem si vzpomněl na Sarah Jarosz. A mrknul co nového od její vynikající desky Build Me Up From Bones.
A nového je Undercurrent.
Měl jsem trochu strach, jestli dokáže na nové desce udržet kvalitu předchozího alba a první píseň pouze se španělkou (na albu jsou tři) mě trošku držela v otázkách,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale pak se to rozjede.
Bravo!!!
Sarah Jarosz natočila další nádhernou folkovou desku.
*thumbs up*

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Gabriela Anders - Wanting Páááni, tak to je nádhera.... *thumbs up*

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Gabriela Anders - Wanting Dík za tip *2thumbsup* Velmi pohodová hudba. *palec*

jisk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jisk »

Když už jsme u těch ženskejch :-)

Viktoria Tolstoy - Meet Me At The Movies

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

David Silvian - Secrets of the Beehive
Obrázek
Nemám teraz to CD pri sebe, ale mám pocit že to moje má trochu iný obal, ešte to overím. Ale o tom som nechcel.
Na tejto pesničke: som si uvedomil priepastný rozdiel v podaní detailov medzi počúvaním cez sluchátka a cez repráky. Hovorím samozrejme o mojej aparatúre. V sluchátkach je to úžasné, cez bedne sa niektoré zvuky trochu strácali. Pri iných CD som také rozdiely doteraz až tak nepociťoval.

kostěj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kostěj »

Super fórum *2thumbsup* Mám naladěno a zároveň objednáno na LP

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Obrázek

*2thumbsup*

Po Bebabaloo druhé album Barbary, které mě opravdu chytlo. A asi ještě nějaké přibudou.
Skvělá věc po všech směrech,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

olympus720
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od olympus720 »

Obrázek

Anneke van Giersbergen & Danny Cavanagh - In Parallel (2009)

Živý záznam akustického koncertu Anneke van Giersbergen (ex Gathering, Aqua de Annique) a Danny Cavanagha (Anathema) potěší každého příznivce akustického rocku svou niterně intimní atmosférou. Oba umělci vybrali ze svého repertoáru songy, které aranžérsky upravili pro klavír a kytaru. Z repertoáru Anathemy zazní především mj.písně z alba Natural Disaster, Anneke představí písně ze svého sólového projektu. Objeví se tu i nečekané cover verze Massive Attack, Fleetwood Mac či Dolly Parton a její známé Jolene.

Neupravovaný, ale krystalický čistý a dynamický zvuk vás, když přivřete oči, přenese přímo před pódium. Můžete si vychutnat písně v novém aranžmá, ale i pokud původní předlohu neznáte, nijak vám to zážitek nezkazí. Dva mimořádné hlasy současné rockové muziky mají co nabídnout.

Tento záznam akustického vystoupení byl pořízen v Holandsku v klubu Little Devil v Tilburku.

Dynamic Range 13 !!
Původně zveřejněno na Progboard.cz

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

.
.
Ono jednou to muselo přijít, to je marné a tady asi moc pochopení nebude.............. možná LawlAR.

RAP

Obrázek

A$AP Rocky - LONG.LIVE.A$AP

Východní pobřeží USA. New York. Harlem.

Do začátku jsem se musel poradit s věci znalým člověkem -- LONG.LIVE.A$AP je první deska týpka jménem A$AP Rocky, který je nyní členem významného sdružení harlemských raperů A$AP Mob. Deska, se kterou zazářil a prorazil.

Pro první poslech bych doporučil začít brutálním nářezem Wild for the Night, pokračovat hitovkou F**kin´Problems (277 milionů poslechů na Spotify), pak si dal i jinou polohu alba v zamlžené Jodye....................... a jestli nebudete mít dost, je tam toho spousta...

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Jop, Long. Live. ASAP je dosť podarený album podľa mňa. A na svoju dobu bol aj celkom prevratný, doniesol iný zvuk na scénu.

Anyway, práve počúvam Johnny Jewel - Windswept. Ak máte v obľube Twin Peaks, tak určite si tento album nezabudnite vypočuť.

Obrázek

Odpovědět