Tak jsem si říkal, co si tak poslechnu.................. když tu jsem si vzpomněl na Sarah Jarosz. A mrknul co nového od její vynikající desky Build Me Up From Bones.
A nového je Undercurrent.
Měl jsem trochu strach, jestli dokáže na nové desce udržet kvalitu předchozího alba a první píseň pouze se španělkou (na albu jsou tři) mě trošku držela v otázkách,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale pak se to rozjede.
Bravo!!!
Sarah Jarosz natočila další nádhernou folkovou desku.
som si uvedomil priepastný rozdiel v podaní detailov medzi počúvaním cez sluchátka a cez repráky. Hovorím samozrejme o mojej aparatúre. V sluchátkach je to úžasné, cez bedne sa niektoré zvuky trochu strácali. Pri iných CD som také rozdiely doteraz až tak nepociťoval.
Po Bebabaloo druhé album Barbary, které mě opravdu chytlo. A asi ještě nějaké přibudou.
Skvělá věc po všech směrech,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Anneke van Giersbergen & Danny Cavanagh - In Parallel (2009)
Živý záznam akustického koncertu Anneke van Giersbergen (ex Gathering, Aqua de Annique) a Danny Cavanagha (Anathema) potěší každého příznivce akustického rocku svou niterně intimní atmosférou. Oba umělci vybrali ze svého repertoáru songy, které aranžérsky upravili pro klavír a kytaru. Z repertoáru Anathemy zazní především mj.písně z alba Natural Disaster, Anneke představí písně ze svého sólového projektu. Objeví se tu i nečekané cover verze Massive Attack, Fleetwood Mac či Dolly Parton a její známé Jolene.
Neupravovaný, ale krystalický čistý a dynamický zvuk vás, když přivřete oči, přenese přímo před pódium. Můžete si vychutnat písně v novém aranžmá, ale i pokud původní předlohu neznáte, nijak vám to zážitek nezkazí. Dva mimořádné hlasy současné rockové muziky mají co nabídnout.
Tento záznam akustického vystoupení byl pořízen v Holandsku v klubu Little Devil v Tilburku.
.
.
Ono jednou to muselo přijít, to je marné a tady asi moc pochopení nebude.............. možná LawlAR.
RAP
A$AP Rocky - LONG.LIVE.A$AP
Východní pobřeží USA. New York. Harlem.
Do začátku jsem se musel poradit s věci znalým člověkem -- LONG.LIVE.A$AP je první deska týpka jménem A$AP Rocky, který je nyní členem významného sdružení harlemských raperů A$AP Mob. Deska, se kterou zazářil a prorazil.
Pro první poslech bych doporučil začít brutálním nářezem Wild for the Night, pokračovat hitovkou F**kin´Problems (277 milionů poslechů na Spotify), pak si dal i jinou polohu alba v zamlžené Jodye....................... a jestli nebudete mít dost, je tam toho spousta...