Yamaha
Re: Yamaha
Vysledek je porad stejny, ze vyuzivat equalizer pro veskere vstupy najednou, jak to chtel tazatel a tudiz pro celek A-S701 nelze, ikdyby jsi se na hlavu stavel. Takze se uc ty Lechosi a dovzdelej se.
Nemas, nevis, neznas, tak nekomentuj hlouposti.
Nemas, nevis, neznas, tak nekomentuj hlouposti.
Proč reaguje někdo, kdo neví, nezná a je mimo. Zesilovač musí mít vstupy na Adaptor a přepínač ON/OFF na Adaptor. Viz foto.
Jinak zapojit EQ pro jeden přístroj samozřejmě jde i u té Yamahy, ale do smyčky nikoliv. Dnes už s tím výrobci analogovou cestou ani nepočítají a někdy je tato možnost "low-endově" digitální cestou za pár peněz přes mobil.
Skutečná kvalitní digitální cesta EQ v digitální doméně, je o zcela jiných financích.
Jinak zapojit EQ pro jeden přístroj samozřejmě jde i u té Yamahy, ale do smyčky nikoliv. Dnes už s tím výrobci analogovou cestou ani nepočítají a někdy je tato možnost "low-endově" digitální cestou za pár peněz přes mobil.
Skutečná kvalitní digitální cesta EQ v digitální doméně, je o zcela jiných financích.
Děkuju vám všem za odpovědi, mě to bylo jasné že to asi nepůjde, už když jsem psal dotaz, protože jsem nenašel nikde žádný vstup výstup monitor, ale skrytě jsem doufal že to umí ty linky 2 a 3.Když jsem tuto S 701 kupoval, vůbec mne nenapadlo ,že to neumí podle mne takovou základní věc , když na starém Technicsu SU X977 to je a to není žádný zázrak
Který kvalitnější zesák od Yamahy tuto možnost má a má i optiku a koax ?
Zapojovat to ručně mezi komponenty je nesmysl. Chci si trochu zaexperimentovat a porovnávat
Moje sestava není ten největší Hi end - A S 701, CD S 303, EQ 550 , KX 690, , P 520 , XAVIAN EVO250 , CANTON LE190, SONAB 3pasmo 70 roky, SUB Yamaha. A sháním streamer NP S 303
Který kvalitnější zesák od Yamahy tuto možnost má a má i optiku a koax ?
Zapojovat to ručně mezi komponenty je nesmysl. Chci si trochu zaexperimentovat a porovnávat
Moje sestava není ten největší Hi end - A S 701, CD S 303, EQ 550 , KX 690, , P 520 , XAVIAN EVO250 , CANTON LE190, SONAB 3pasmo 70 roky, SUB Yamaha. A sháním streamer NP S 303
Ano, napsal jsi správně, na "starém" technicsu. Staré Yamahy to také měly. Tohle je nová Yamaha a po tomto už nikdo neprahne, nikdo už necpe equalizér, tak to prostě je, nic ve zlém. Je to jako by někdo nadával, že nový tuner už nemá AM pásmo, ale jen FM/DAB+.
S kvalitními bednami má tato Yamaha velice pěkný zvuk a bohatě stačí tónové korekce na předním panelu, když už někdo chce zasahovat do zvuku.
Streamer NP-S303 už se déle nevyrábí, takže musíš hledat po inzerátech bazos, aukro či na ebay. Má opravdu kvalitní zvuk, mám ho též.
Mám sice dva, ale prodávat ho nehodlám.
Raději se zaměr na akustiku místnosti, vhodné repro, jejich umístění a nebudeš potřebovat equalizér.
S kvalitními bednami má tato Yamaha velice pěkný zvuk a bohatě stačí tónové korekce na předním panelu, když už někdo chce zasahovat do zvuku.
Streamer NP-S303 už se déle nevyrábí, takže musíš hledat po inzerátech bazos, aukro či na ebay. Má opravdu kvalitní zvuk, mám ho též.
Mám sice dva, ale prodávat ho nehodlám.
Raději se zaměr na akustiku místnosti, vhodné repro, jejich umístění a nebudeš potřebovat equalizér.
Možná by nebylo špatné koupit nový síťový stereo receiver s YPAO korekcí, rozhodně se to vyplatí, streamer má vestavěný, a na trhu je několik modelů:
https://europe.yamaha.com/en/products/a ... oduct-tabs
Nižší model 600 nemá YPAO, a vyšší má navíc Hdmi...
Určitě se dá vybrat ten správný, napřed bych si prošel specifikace, ale ani s jedním neuděláš chybu.
Mám starší verzi 803D a jsem spokojený, nedávno jsem jednu viděl na Aukru za cca. 21,5 kKč, s roční zárukou. Pro hnidopichy, můj ten inzerát opravdu není.
https://europe.yamaha.com/en/products/a ... oduct-tabs
Nižší model 600 nemá YPAO, a vyšší má navíc Hdmi...
Určitě se dá vybrat ten správný, napřed bych si prošel specifikace, ale ani s jedním neuděláš chybu.
Mám starší verzi 803D a jsem spokojený, nedávno jsem jednu viděl na Aukru za cca. 21,5 kKč, s roční zárukou. Pro hnidopichy, můj ten inzerát opravdu není.
O 800 uvažuju do obýváku, toto mám na chalupě.
Ten EQ to je spíš taková nostalgie. Rád si s tím hraju i když vím ,že se stejně vrátím k původnímu nastavení. A ještě se rád dívám na svítící křivku na poťácích a na blikající stupnice spektra Ale aspoň jsem ho rozblikal, signál do něj pustit jde.
Ty malé Xaviany s tím hrají dost dobře, ale časem je vyměním za něco většího. Sonab používám na Technicsu ,hrají super i na Yamaze , ale jsou výkonově slabé 40W.
Streamer sleduju již delší dobu ,ale stříbrné nejsou, černé jsem viděl za půl roku 2 a z Japonska je kupovat nebudu. Vím že za tu cenu bych koupil i lepší, ale stavím Yamahu
Ty malé Xaviany s tím hrají dost dobře, ale časem je vyměním za něco většího. Sonab používám na Technicsu ,hrají super i na Yamaze , ale jsou výkonově slabé 40W.
Streamer sleduju již delší dobu ,ale stříbrné nejsou, černé jsem viděl za půl roku 2 a z Japonska je kupovat nebudu. Vím že za tu cenu bych koupil i lepší, ale stavím Yamahu
Střibrné jsou, kupoval jsem i pro kamaráda, 3 měsíce zpět na bazoš, musíš to sledovat. Taky mám stříbrnou.
Svůj jeden mám od nova a druhý z ebay do zásoby.
Na ebay jakbysmet a ne z Japonska, často z Německa, Itálie atd. Sleduj si to přes hifishark, každý den.
Svůj jeden mám od nova a druhý z ebay do zásoby.
Na ebay jakbysmet a ne z Japonska, často z Německa, Itálie atd. Sleduj si to přes hifishark, každý den.
přesně tak - EQ to je spíš taková nostalgie - pokud chceš digitálně a za pár korun tak zainvestuj do streameru:
post250477.html#p250477
post250477.html#p250477
Tak Yamaha, říkáte
Listopad přinesl aktualizace firmwaru CD-S303/CD-S303RK Ver.1.63, CD-C603/CD-C603RK Firmware Update Ver.1.23
Zlepšení stability související s přehráváním CD
Zlepšení stability související s přehráváním CD