Yamaha
Re: Yamaha
Bohužel i u těchto nových přijímačů Yamaha opustila výstup pro nahrávání REC-OUT ve prospěch výstupu pro druhý výkonový zesilovač PRE-OUT. Hledám náhradu za RX-V757, která měla REC-OUT dokonce optikou a nedaří se mi. R-N803D jsem prošvihl...asi to skončí zpátky nějakou bazarovou RX-V757 . Kdybyste o nějaké pěkné věděli, vzal bych ji.
REC-OUT se dnes už na zesilovače téměř nedávají, protože nejsou potřeba a v podstatě je už dneska nikdo nechce a nevyžaduje.
kvoki co u potrebujes ten REC Out? Ak je to kvoli nahravaniu analgovej cesty, mohlo by sa to dat prepojit aj napriamo
Také nechápu tu potřebu rec-out, nepoužíval jsem to ani před třiceti lety, bylo mi už tenkrát jasné, že přímé propojení přinese logicky lepší výsledek nahrávky.
Noble Audio - výroba a prodej
Ja také preferuji rec out a R-N803D semnou zustane pekne dlouho. Jsem s ní nadmíru spokojen.
A další nový model, navazující na současný design,Yamaha R-N600.
https://europe.yamaha.com/en/products/a ... oduct-tabs
Je to takový recyklát R-N602 obohacený o DAB+, lepší DA převodník, k streamovým službám přibyla podpora Amazon Music. atd.
https://europe.yamaha.com/en/products/a ... oduct-tabs
Je to takový recyklát R-N602 obohacený o DAB+, lepší DA převodník, k streamovým službám přibyla podpora Amazon Music. atd.
Když chybí rec out dobastlit si samodomo s využitím nepotřebné a nezapojené dvojice cinch dutinek
(na úpravách továrních sériových "polotovarů" jsme odrostli a naučili ledacos)
(na úpravách továrních sériových "polotovarů" jsme odrostli a naučili ledacos)
Když chybí rec out je to proto, že ho nikdo nepotřebuje a nechce. Taky k čemu rec out v dnešní době? Už desítky let nemá tenhle výstup žádný využití.
U nové R-N600 samozrejme rec out nechybí. Stale je hojne vyuzivan,
Neplést Rec Out a Line Out, to jsou dvě odlišný věci.
P.S. Rec Out není potřeba a nepoužívá se proto, že když už ho někdo náhodou potřebuje, tak Line Out ho dokáže plně nahradit.
P.S. Rec Out není potřeba a nepoužívá se proto, že když už ho někdo náhodou potřebuje, tak Line Out ho dokáže plně nahradit.
Vzhledem k tomu, ze Yamaha vyuziva line out stejne jako rec out, tj bez zbarveni zvuku, bez predefektu a uprav zvuku, da se to u Yamahy povazovat a i to tak je za to same.
Jak říkám.
U Yamahy je to jedno a to same, takze nikdo nic neplete. U yamahy je to jen nazvoslovi.
Tudiz Yamaha má rec out.
Tudiz Yamaha má rec out.
Okrem gramofónu všetko Yamaha. Ten prehrávač BD-1060 ale nie je stavaný pre A-S3000ku, ale pre to domáce kino RX-A1040. Prehrávač má vstavaný prevodník PCM-1795 pre stereo zvuk z CD zvukovo lepší, ako prevodník domáceho kina SABRE ES9006. Ale na zvuk kvalitne nahraného vinylu nemá nič, ani Hi-Res 192khz/24bit. Pre tento zosilovač je určený prehrávač Yamaha CD-S3000 , ale za tie peniaze si ho určite nekúpim i keď má aj Hi-Res prevodník ( ten mám v domácom kine).