NAD
Re: NAD
To neuvěříte... Vybral jsem si ho, protože opravdu hraje! Kontrola basů je někde jinde.
Cinkání nádhera.
C368 proti M33 hrubé, ploché.
Anthem STR plechový.
C368 + M28 dobré.
M28 výborný, slabý a vyhulený přes 90% ořezává.
Jinak samozřejmě chápu, že člověka s dvojciferným IQ dokáže rozhodit i používání diakritiky,
o shodě podmětu s přísudkem ani nemluvě. Ale nevěš hlavu Pítrsi! I dělníků revoluce s 3600ti sty
příspěvků na jednom fóru je třeba!
Cinkání nádhera.
C368 proti M33 hrubé, ploché.
Anthem STR plechový.
C368 + M28 dobré.
M28 výborný, slabý a vyhulený přes 90% ořezává.
Jinak samozřejmě chápu, že člověka s dvojciferným IQ dokáže rozhodit i používání diakritiky,
o shodě podmětu s přísudkem ani nemluvě. Ale nevěš hlavu Pítrsi! I dělníků revoluce s 3600ti sty
příspěvků na jednom fóru je třeba!
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
...aneb kde neni argument, pomuze diakritika...
Opakovany vyzvy k popisu presnych nastaveni M33, pri kterych "septal", kdyz byl naplno, cilene ignorujes. Zato falesny registrace a napadani vsech okolo jedes na 100 %... Neni tezky uhodnout proc....
A pro zajimavost: jake IQ je treba k napsani "3600ti sty" ? Heh...
Opakovany vyzvy k popisu presnych nastaveni M33, pri kterych "septal", kdyz byl naplno, cilene ignorujes. Zato falesny registrace a napadani vsech okolo jedes na 100 %... Neni tezky uhodnout proc....
A pro zajimavost: jake IQ je treba k napsani "3600ti sty" ? Heh...
Počúval si to ty, "chytrolíne", nie ja... A mal si si prečítať návod a nastaviť gain pre line in na 0dB , nie trúsiť tu hlúposti o nedostatku výkonu a podobne.
https://nadelectronics.com/wp-content/u ... EN-v12.pdf , strana 14
https://nadelectronics.com/wp-content/u ... EN-v12.pdf , strana 14
a co kdyz inženýři z NADu opravdu novym firmwarem snizili vykony M33, aby si jejich nebozi majitelé nezničili reproduktory. a co kdyz zaroven zrušili DIRAC (a nechali pouze basy a výšky), aby lide nebyli zmatení z příliš mnoho nastaveni!? IQ mám čtyřmístné a někdy i pětimístné!
Čítať nestačí, treba aj porozumieť a postupovať podľa toho návodu..A na pochopenie textu a významu slova gain nemusím ten M33 počuť ani vidieť. Blbé ale je, že to zrejme nevedel ani predajca.BVa, já ten návod také četl.
Konečně rozumný přístup! Bohužel to nefunguje. Už ho nemám, nemohu tedy nic dalšího zkoušet.
Třeba se opravdu ukáže, že jsme všichni, co to u mě slyšeli (i s se zástupcem NADu na zemi) jen idioti...
Rád bych, aby mi to tedy někdo vysvětlil. A znovu... nebylo by od věci, pokud by to předtím slyšel.
Děkuji
Třeba se opravdu ukáže, že jsme všichni, co to u mě slyšeli (i s se zástupcem NADu na zemi) jen idioti...
Rád bych, aby mi to tedy někdo vysvětlil. A znovu... nebylo by od věci, pokud by to předtím slyšel.
Děkuji
Ze by strana 14 z manualu? Utajeny gain? Kdepak, super věc.
, .. 0-12=-12(dB).. -12dB znamená 4x menšie napätie a to znamená 16x menší výkon. 200/16 =12,5W.Rád bych, aby mi to tedy někdo vysvětlil.
Ak to nebola nahrávka po 0dBFS a silne komprimovaná,tak stredný výkon mohol byť tak 1W.
Honya
Mohu se zeptat, jaký gramofon jste při těch testech používali?
Děkuji za info.
Mohu se zeptat, jaký gramofon jste při těch testech používali?
Děkuji za info.