Accuphase

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Accuphase

Příspěvek od progsociety »

Všetko okolo tejto značky vyzerá byť úplne top, ale čo sa stane, ak do špičkového prístroja Accuphase vložíme CD s menej špičkovou produkciou / zvukom / dynamikou? Bude to hrať hodnoverne alebo prifarbí / zlepší zvuk podľa seba?

Jacobson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacobson »

Zdravím. Rád bych se vás zeptal na názor na zesik Accuphase E-206. Zatím mám Sony 530 ES a bedny Hans Deutsch HD 308S. Se zvukem jsem celkem spokojený, ale rád bych se posunul trochu dál. Poslouchám převážně rock a metal. Na doporučení sháním bedny Quadral Wotan mk5 a k nim hledám vhodný silný zesik se slušnou dynamikou. Má už někdo zkušenosti s touto kombinací E-206 a Wotan? Popř. co byste doporučili?
Děkuji za rady :)

Jacobson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacobson »

Ještě s dovolením trochu rozvinu svůj dozaz. Po sběru dalších informací přišel do výběru Kenwood Basic C2+Basic M2. Který ze zesiku by podle vás byl vhodnější k Wotanum pro rock/metal? Děkuji

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Zkusim ti poradit, bez zaruky.
U Accuphase je velky rozdil mezi radama 2xx a 3xx.
Kamosovi hraje E-305 s Vulkanama. Pro Rock vyborne.
U me se e211 zdala stihla s vybornym detailem. Rock asi ne. Muj vkus hleda plnost a dynamiku od stredu dolu.
Abych drzel vlakno, Accu 305 me nadchlo vykonem, barevnosti a gramoreampem. Dospely integrac s opravdovou symetrikou pro vetsinu reprosoustav s zvladnutelnou impendaci.
Koukat na nej staci k zazitku i bez hudby.
Hralo nam dobre se zakladnimi kabely ale je slyset kdyz priplatime.
Mam upraveny Kenwood C1 predzes s vymenenym operakem. Rozliseni nahravek je tak presne, ze me tesi korekce a variabilni loudnes.
Nove nahrana elektronika tu hybe vzduchem na rovnem poslechu a stare horsi nahravky s dobrou hudbou pocukruju korekcemi.
Koncak je jiny siny silny. Kenwoodu mi doma hralo hodne, jsou drave a dynamicke. Jen stredy mohou byt nabrousene. Pokud nedosahnes na tristovkovou radu Accu, dava mi vic smysl deleny Kenwood k Quadralum. Da se blbnout s druhym koncakem a levne.
Ale ten dojem zlate sampanske na panelu s analogovymi metry je jedinecny.

Vinco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinco »

No proste cirkus Humberto

Jacobson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacobson »

Díky efičáku, něco takového jsem potřeboval. Na řadu 300 bohužel nedosáhnou, takže se vydám cestou Kenwoodu.
Díky za radu

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Jestli je tu majitel Accuphase DG 38 nebo 28 prosím ať se mi ozve, díky.
Noble Audio - výroba a prodej

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

Může mi někdo vysvětlit proč čeští prodejci tají ceny Accupase? To je určují podle sympatií nebo nálady? Orientační cena se dá samozřejmě zjistit na zahraničních stránkách, ale proč tedy prodejci hrají tuto hru, která u mě nevzbuzuje příliš důvěry nechápu.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Mají to myslím zakázáno přímo od výrobce. Stejně tak prodej online..

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

weiron aha to jsem netušil že mají zákaz prodeje online, v tom případě by to dávalo alespoň trochu smysl. Kdysi to mněl Stihl, ale dnes už to není pravda.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

S nákupem výrobků Accuphase je nyní v Evropě problém. On-line není možný, dokonce už nejde ani si pro to zaletět do Japonska ( dříve to bylo možné a podstatně levnější i po započítaní CLA a DPH ), prostě Tě to nenechají vyvézt. Striktně to tlačí přes kanály distributorů v Evropě, cenu nesmí jako reklamu zveřejňovat, pouze až vážnému zájemci při osobním jednání. Je to stejné u nás i např. v Německu ( tam ale někde to PDFko z někoho vypadne ) Dle mně je to výhodnější nakupovat v Německu, tam domluvíš i dobrou slevu, pokud toho nakupuješ více. Vyjímkou jsou někteří prodejci v ČR, kteří tam mají cenu na telefon, nebo sice cenu uvádějí, ale v desítkách milionů - tedy nesmyslnou.
Ceny v Německu ( viz. PDF ) jsou podobné jako na Slovensku. Dá se to nakoupit i lehce "jeté" např. https://www.audio-markt.de/market/herst ... accuphase/
Přílohy
Accuphaseprl.-01-2024.pdf
(61.98 KiB) Staženo 31 x

Odpovědět