Mě zase překvapuje, že se zde trpí lidi jako jsi ty. Tady na tomto případu je jasně vidět, jak jsi zcela mimo. Když už se tedy bude vyhazovat pan Šulc, tak chci vidět zabanované všechny tyto lidi: Bunta, Macura, Dudek, Merhaut. Všichni jsou to lidi co jsou namočení v tomto kšeftu. Konstruktéři a nebo prodejci. Veřejně se to o nich ví a taky tlačí svoje výrobky mezi ty duše, které se snaží dostat že? A pro mě je u některých těchto lidí ta obchodní masáž daleko horší a humusácká, než to co zde předvádí pan Šulc. Internetové fóra jsou jedinou obchodní zónou pro tyto lidi. Kolik oni zaplatili za mnohaletou raklamu na všech fórech?sekal píše: V této souvislosti musím poznamenat, že mě překvapuje, že zdejší admini zde něco takového trpí. Všichni velice dobře ví, že za reklamu se dnes platí a to v nezanedbatelných částkách. Stejně tak je všeobecně známo, že nejvíce "duší" tito vykutálení prodejci získávají právě na těchto a podobných webech.. Proč to zde není nějak ošetřeno, např. podobně, jako na Lopuchu ? Osobně bych zde jakékoli takovéto "aktivity" vysloveně komerčního rázu nepřipustil.. Doufám, že se nad tímto pánové R. a P., (kteří jsou v poslední době až překvapivě činorodí v promazávání), zkusí alespoň krátce zamyslet...
Pro hifi studio s takovým zbožím je naprosto jasné, že zde mezi holoprdelníky neprodá absolutně nic. Takže z nějakého zablokování zde bych si tak akorát prděl. Nabízet poslech takového zboží s vidinou kšeftu nula a poté ještě mu za to nadávat? Vysral bych se na to. Ovšem co na to řeknou ti DIY konstruktéři? Asi budou prskat co?