Pompo, mám-li být upřímný, tak jako malé dítě, které se právě probudilo ze "zimního spánku", (asi nejen) na mě působíš spíše ty.. Reaguješ v různých vláknech na věci, které již byly vesměs (vy)řešeny resp. kladeš dotazy, které již byly zodpovězeny.. Totéž se týká i tohoto vlákna.. Tento thread jsem založil proto, protože problematika zesilovačů tř. A je pro běžného uživatele bez patřičné kvalifikace natolik složitá, že je prakticky vyloučeno, aby se v ní pokud možno rychle a jednoduše zorientoval.. Ostatně i někteří zdejší přispěvatelé z oboru zde malinko "ulétli"(1.strana), což jsi jistě zaregistroval, neb předpokládám, že jsi toto vlákno (snad už konečně) pročetl celé.. A zcela legitimní "rozhořčení" nad nepravdivě uváděnými tech. specifikacemi zde neprojevuji jen já, jak jsi si jistě opět povšiml, ale i někteří další přispěvatelé, kteří, na rozdíl od tebe, do věci vidí.. BTW, ještě větší množinu "rozhořčených" (v dané souvislosti) můžeš nalézt např. i na Slovanetu a svého času se to řešilo i na Lopuchu, takže to není jen moje "doména"...pompo píše:V opatrnosti při výběru Á-čkového( jakožto ne za hubičku ) zesilovače a to především v případě ne příliš známých nebo nově vzniklých značek,taktéž souhlasím a chápu obavy. Čemu trochu nerozumím je tvé rozhořčení nad nějakými údaji co ne tak docela sedí.Jako by jsi byl malé dítě,nebo nevyrůstal v této zemi a nebyl odjakživa klamán ze všech stran.
To je z mé strany vše a ocenil bych, pokud by se tvé další případné reakce týkaly pokud možno výhradně oblasti zesilovačů tř. A.. Nějaké "psychol.-sociolog." rozbory zde nemají valného smyslu, neboť vše jen znepřehledňují a především nikoho, kdo sem případně zavítá, nezajímají... Děkuji....