Zesilovač s DAC
Re: Zesilovač s DAC
Z vybraných môžem odporučiť tie Focaly a Dali (no nie Opticon, ale Zensor 5). Z Dynaudia som počul len tie nove regálové Contoury (? Myslím ), no zvuk bol parádny.
LawIAR: Rozdíl opticon a zensor? Navíc zensor 5 jsou sloupky?
Hiiii pravda. Prepáč! No každopádne som počul len tie Zensor 5 od Dali, nepočul som regálové trojky, ani Opticon.
No fakt tie Zensor 5 budem ešte dlho odporúčať v cenovke okolo 500€.
No fakt tie Zensor 5 budem ešte dlho odporúčať v cenovke okolo 500€.
akorat to ma hacek, ze by musel ty zesilovace poslouchat na jednom miste, se stejnym zbytek retezce a ve stejne akustice, jinak nebude posuzovat rozdily mezi zesilovaci, ale mezi bednama a mezi studiama. A to je u nas vetsinou problem ...PítrsPraha píše: ↑29 říj 2017 14:40Jezdi poslouchat to ci ono a tim se 1. nasmerujes tam, kde to bude zvukove vyhovovat TOBE a 2. razantne zusis spektrum kandidatu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
S tim do velke miry souhlasim. Porad je to ale lepsi nez jen sedet u monitoru a delat si nazor jen podle toho, co kdo napise v diskusi.
Navic ve vetsine studii maji vic komponentu ruznych znacek a podobnych cenovek. Lze sedet, poslouchat, porovnavat. V dalsich studiich se modely muzou castecne prekryvat, coz zase zprostredkuje nejake dojmy a poznatky.
Porad se ale realnym poslechem dozvi vyrazne vic nez jen ctenim fora. Osobni zkusenost je k nezaplaceni.
Navic ve vetsine studii maji vic komponentu ruznych znacek a podobnych cenovek. Lze sedet, poslouchat, porovnavat. V dalsich studiich se modely muzou castecne prekryvat, coz zase zprostredkuje nejake dojmy a poznatky.
Porad se ale realnym poslechem dozvi vyrazne vic nez jen ctenim fora. Osobni zkusenost je k nezaplaceni.
Vem si sebou svojí muziku,prodejci často pouští jen to co hraje na daném komponentu aby prodali.
Včera ve studiu jsem poslouchal NAD 338 a yamaha as701 a stalo se to co jsem nečekal - prostě bych rozdíl nepoznal!!! Je to normální?
Na jakých reproduktorech?
Jedny byly B&W 685 S2, druhé sloupy MA řada bronze.
A co tato novinka?
https://m.avmania.e15.cz/yamaha-wxa-50- ... lovac-test
https://m.avmania.e15.cz/yamaha-wxa-50- ... lovac-test
Yamahu wxa 50 jsem neslyšel, ale takové ty malé krabičky mě moc neberou.
Pokud je téma stále o zesilovači s DACem, tak třeba Lyngdorf...
Taky jsem to četl a výsledek byl jiný. Asi charakter produkce z beden vzal za své, nebo moje uši!
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Může to být kombinací mnohých faktorů - nedostatečné / nevhodné bedny, neznámé prostředí a nezvyklost na tamní zvuk, vliv zbytku řetězce, vliv poslouchané hudby, způsob výměny zesilovačů atd....