Yamaha R-N500
Re: Yamaha R-N500
Zkoušel jsem i tu vidlici.
Odpojil jsem teď komplet vše a nebrumuji jen ty digitální vstupy opt 1a2 a koax 1a2
Ale jak jsem připojil a zapnul TV tak zase.
A ještě jsem si všiml, že jedna strana brumí trochu více, jestli to teda nějak pomůže co by to mohlo být…
Odpojil jsem teď komplet vše a nebrumuji jen ty digitální vstupy opt 1a2 a koax 1a2
Ale jak jsem připojil a zapnul TV tak zase.
A ještě jsem si všiml, že jedna strana brumí trochu více, jestli to teda nějak pomůže co by to mohlo být…
Chtelo by to do optiky na vyzkouseni zapojit jiny zdroj nez tuto TV, ktery ma take optiku. Vidim to na tu TV.
Jinak tezko rict takto na dalku.
Jinak tezko rict takto na dalku.
Takže, když necháš pouze optiku z TV a pak přepneš na nějaký nepoužitý vstup, tak to taky brumí?
Já tu TV ani v tom zesiku nepotrebuju, jde mi jen o AirPlay, ale když nemám zapojenou tu optiku tak to stejně děla přes ten AirPlay
Jardo když nechám optiku1 z TV a přepnu na optiku2, koax1,2 tak nedělá a ještě myslím na tuneru a USB.
Jinak všechny analogové vstupy brum a co jde přes net taky, vstup net rádio, Spotify a ten AirPlay
Když TV vypnu tak za chvíli přestane brum i v té optice1
Jinak všechny analogové vstupy brum a co jde přes net taky, vstup net rádio, Spotify a ten AirPlay
Když TV vypnu tak za chvíli přestane brum i v té optice1
Hele a když všechno odpojíš, tak ty analogy brumí? Ale to by tě v podstatě nemuselo zajímat. Po zapojení zařízení se změní podmínky vstupu a nic by dělat nemusel. Existují záslepky a snad i zkratovačky. Ale to fakt není potřeba. Je nesmysl zapínat neobsazený vstup. Ten integráč to dělat nebude, ten je společnej pro všechny vstupy.
To vypadá na dva problémy. Brumí televize, to mi dělal setop box na kabelovku a dělá to poměrně často. Druhé bude nějaký problem se zemí od počítačové sítě.
Fajn by bylo nějak otestovat samotný zesilovač třeba z mobilu. Ale i když bys měl jistotu, že to není zesilovačem, tak ti to asi nepomůže.
To vypadá na dva problémy. Brumí televize, to mi dělal setop box na kabelovku a dělá to poměrně často. Druhé bude nějaký problem se zemí od počítačové sítě.
Fajn by bylo nějak otestovat samotný zesilovač třeba z mobilu. Ale i když bys měl jistotu, že to není zesilovačem, tak ti to asi nepomůže.
Tu televizi jsem měl tou optikou do předchozího zesilovače Onkyo a tam to nic nedělalo.
S telefonem to spojim jen přes tu síť.
Jasné o ty analogy mi vůbec nejde.
Já fakt potřebuju jen ten AirPlay, ale to musí být ten kabel z routeru, protože to nemá Wi-Fi.
Každopádně jak připojim mobil přes tu síť a na displeji se objeví AirPlay hned to brumuje.
Němuže být nějaký problém v nějakém předzesilovači? A že je to i ve sluchátkách.
Jsem bezradnej.Asi to pošlu do ofiko servisu.
S telefonem to spojim jen přes tu síť.
Jasné o ty analogy mi vůbec nejde.
Já fakt potřebuju jen ten AirPlay, ale to musí být ten kabel z routeru, protože to nemá Wi-Fi.
Každopádně jak připojim mobil přes tu síť a na displeji se objeví AirPlay hned to brumuje.
Němuže být nějaký problém v nějakém předzesilovači? A že je to i ve sluchátkách.
Jsem bezradnej.Asi to pošlu do ofiko servisu.
Jedině ho vzít k někomu, kdo má třeba Cd přehrávač a tam to zkusit. Jestli to bude dělat, tak je někde problém. Ty to ted prostě nedokážeš dostat do stavu aby nebrumil?
Bohužel nedokážu.
Měl jsem někde starý dvdčko zkusim prohledat, ale nevím jestli mělo cinche a zkusim.
Měl jsem někde starý dvdčko zkusim prohledat, ale nevím jestli mělo cinche a zkusim.
S ofiko servisem bych se neuklidnoval, oprava u ofiko servisu funguje na bazi vymen cele desky, coz presahne cenu cele R-N500
Jeste tam je tam ten kabel z routeru, coz by take mohl byt problem..
Jeste tam je tam ten kabel z routeru, coz by take mohl byt problem..
jirkash: no ten servis máš asi pravdu.
Uvidím zítra budu zase zkoušet pokus omyl :-/
Uvidím zítra budu zase zkoušet pokus omyl :-/
Borci tak jsem to provizorně vyřešil.
Musím hrát bez pure direct a loudness někde na polovině a lehce jsem přidal výšky.
Tím loudnessem ten brum je méně než poloviční a je slyšet fakt jen když dám ucho na reprák. Jen teď musím mít zvýšenou hlasitost, ale dá se to poslouchat bez “nervů” :-/
Musím hrát bez pure direct a loudness někde na polovině a lehce jsem přidal výšky.
Tím loudnessem ten brum je méně než poloviční a je slyšet fakt jen když dám ucho na reprák. Jen teď musím mít zvýšenou hlasitost, ale dá se to poslouchat bez “nervů” :-/
Jestli je tam ten brum pořád, tak to není řešení.
No to já vím, ale co s tím?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Servis.