Testík Onkyo 9010 vs Pioneer A20
Testík Onkyo 9010 vs Pioneer A20
Dávám k dobru náhodou nalezený "testík".
Re: Testík Onkyo 9010 vs Pioneer A20
Kde že ho máš?
Pardon, stáří už klepe na dveře.....
http://www.cptpraha.cz/soubory/web/-onk ... 6-2015.pdf
http://www.cptpraha.cz/soubory/web/-onk ... 6-2015.pdf
Nojo Stereo Video.To jsem si podle testu u nich kupoval zesilovač Denon PMA 720 AE ,hodnocení vynikající ,ale nestál za nic.Prodal jsem ho.
Ty testy maj na jedno brdo .Prý referenční zvuk ve své kategorii
Ty testy maj na jedno brdo .Prý referenční zvuk ve své kategorii
Ono se stačí podívat, která firma má jak velké reklamy v tom plátku a je hned jasno. Ale třeba se po těch cca 10 letech, co ho nečtu, něco změnilo
Nezměnilo
Nedávno jsem kupoval sestavu reciever Pioneer SX-20 + SACD Pioneer. Při té příležitosti jsem na přímo porovnal stereo zesilovač A-20 a reciever SX-20 (zvažoval jsem, zda má smysl sólo stereo zesilovač + tuner). Nedokázal jsem je od sebe rozeznat, proto jsem ani nezkoušel slepý test (mmj. - totéž přiznal i majitel studia ...).
Shodou okolností byl k dispozici i zesilovač Onkyo 9010.
Porovnáno se zesilovačem Pioneer - opět nerozpoznatelné...
U tohoto testu byly kromě majitele a mě i další dva účastníci - kupující sestavy ONKYO - na rovinu přiznali, že neslyší rozdíl.
Velice rád bych nechal pana Víška postoupit slepý test obou zesilovačů - zajímalo by mě, co by zůstalo z jeho popsaných zvukových rozdílů
Shodou okolností byl k dispozici i zesilovač Onkyo 9010.
Porovnáno se zesilovačem Pioneer - opět nerozpoznatelné...
U tohoto testu byly kromě majitele a mě i další dva účastníci - kupující sestavy ONKYO - na rovinu přiznali, že neslyší rozdíl.
Velice rád bych nechal pana Víška postoupit slepý test obou zesilovačů - zajímalo by mě, co by zůstalo z jeho popsaných zvukových rozdílů
V téhle cenové kategorii je úplně zbytečné cokoliv porovnávat, či testovat. Případné testy a recenze jsou jen podpora prodeje tohoto totálního low-endu.
Tak říká se, že Pioneer je živější a Denon např. umírněnější. Při spárování se správnými regálovými bednami by to i mohlo hrát s DAB tunerem. Třeba na chatě či v pracovně. Každému dle jeho peněženky....
Máme doma v kuchyni ještě jednu sestavu složenou ze zesilovače Pioneer,CDP.Denon, regálovek Chario.
Zesilovači je asi 35 let,playeru a bednám 20, přesto to dovede zahrát velice zábavně.
Zesilovači je asi 35 let,playeru a bednám 20, přesto to dovede zahrát velice zábavně.