Pioneer a40ae

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pioneer a40ae

Příspěvek od koudy42 »

Snad ten problem fixnuli a neobjevil se dalsi :).

tombas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tombas »

Podle vnitřku to vypadá, že to je nachlup stejné jako A30, akorát přidali DAC. Obávám se, že i ty součástky budou stejné (šmejdy).

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Naštěstí nic takového nepozoruji *2thumbsup*, jen chlapci developři by mohli zapracovat více na Pioneer remote App, aby pokryla plně funkce Tidal app., ale oceňuji hifiroom "oblíbené" MQA ;).

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Koudy42 ty máš toho Pincka?Jak to hraje oproti těm lepším zesilovačům co máš nebo jsi měl?

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Tombas, koukal jsem do vnitřku, nádherně uspořádané a pokud jsou součástky šmejdy , tak za ty prachy to hraje. Chtěl bych vidět zesilovač ,za ty prachy co dokáže se šmejd součástkami takle hrát. Slyšel jsem i ten model 50.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ja mam jen streamer N50AE... Daliborra zase SACD a zesik mu prosel rukama take viz. jeho komentar.

tombas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tombas »

daliborr píše:
24 led 2019 17:11
Tombas, koukal jsem do vnitřku, nádherně uspořádané a pokud jsou součástky šmejdy , tak za ty prachy to hraje. Chtěl bych vidět zesilovač ,za ty prachy co dokáže se šmejd součástkami takle hrát. Slyšel jsem i ten model 50.
Myslel jsem primárně ty potenciometry, ten zbytek bude asi normální kvalitativní standard. O pěkném uspořádání nepochybuji.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

tombas píše:
23 led 2019 23:15
Podle vnitřku to vypadá, že to je nachlup stejné jako A30, akorát přidali DAC. Obávám se, že i ty součástky budou stejné (šmejdy).
Já si říkal co mě tam nesedí (konektory DAC), ale to foto co dal Lemon je A-30.
A-40 vypadá trochu jinak:

Obrázek

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

daliborr píše:
24 led 2019 17:11
Tak nevím ,prý je jen o něco málo lepší než A-30 ,tak to zas taková bomba asi nebude :?
Vojta se ptá:
Dobrý den,
pokud nahradím v sestavě Pioneer N30+A30 zesilovačem A40 bude kvalitativní změna
adekvátní cenovému rozdílu cca 3000,-Kč?
Děkuji za názor. Vojta
Hi-Fi poradna odpovídá:
Zdravím,
... novinka PIONEER A-40 (9990,-) vychází koncepčně ze svého předchůdce A-30 s tím, že vylepšuje jeho konstrukční prvky. Koncový stupeň Direct Energy s vysokou účinností poskytuje stále dostatečný výkon, přičemž komponenty zesilovače Direct Energy zůstávají stále studené. Jejich spolehlivost a stabilita je vzhledem k rovnoměrným provozním teplotám vyšší, než těch, které při provozu hřejí (A-30). Po zvukové stránce je zesilovač laděn tak, aby měl velmi malé zkreslení a zahrál tak i jemné detaily s extrémní čistotou. Pokud očekáváte radikální poslechové vylepšení, tak to asi ne. Nicméně nový model je zvukově lepší, ale že by nárůst kvality byl úměrný cenovému navýšení při obměně stávající sestavy, to bych osobně neřekl. Chcete-li mít vnitřní pocit, že děláte maximum pro kvalitu zvuku ve své cenové třídě, pak se obměna vyplatí.
A to to mohl jako prodejce vychválit, aby měl kšeft.Celkem mu věřím.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Zajimave, ze si tuto znacku p.Vrana z Casea zvolil pro svuj tuningu, jestli mu vyhovuje jak jsou navrzene, pripadne se mu dobre modifikuji. Sice jsou hodne prekopane, ale I tak jde o kladne body pro Pioneer :).

cvrcek69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od cvrcek69 »

No a mně se ten problém s tím poťákem vyřešil... Nevím co se stalo ale problém je pryč i s DO nic nechrastí, jestli tomu pomohlo to vypínání síťovým vypínačem a ne jen do stand by to tedy nevím... Ale marodím takže hraju od rána do večera a blblo to vždycky po třeba 2 denní pauze,po vypínání celkovým ani to už nedělá... Záhada. Jinak myslím že ten zesilovač až takovej průser není... S bednami B&W 685 to poskočilo hezky nahoru, no nemám s čím porovnat tak jsem spokojen. Až umře tak mrknu po něčem trochu lepším třeba kol 15 a uslyším 😉

sekal

Příspěvek od sekal »

Test.jpg
Moc dobré parametry to tedy nemá... A to i při vědomí o jakou cen. kategorii se jedná. Tento model bych si tedy nekoupil.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... eer-a-40ae

Zkrátka šedý průměr i ve vodách lowendových.

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Já si ho koupil, byl mi doporučený, poslechl jsem si ho a že špatně měří, jsem vůbec netušil, kurňa.
Ale hraje hezky, to se musí nechat.

Odpovědět