Zdeny píše:A kolipa že to stojí, ten na tý fotce?
A- 30 Cena 1 350 zł cca 8300.- Kč
Zdeny píše:A kolipa že to stojí, ten na tý fotce?
Sestavu Pioneer A-30 + PD-30 jsem slyšel u kolegy z práce, kterému tato "spotřebka" za mrzký peníz dostatečně postačuje. Je to již více než rok, tož si třeba už tolik nepamatuji, jedno mi však utkvělo v mysli . . . i když jsem dlouhou dobu s touto značkou sdílel společné prostory, tento přístroj bych doma mít nechtěl. A zároveň jsem se neodvážil sem písnout své postřehy, abych tu nezakládal nějaké zbytečné "dohady". No a pak to přišlo . . .dadaft píše: . . . hraje fakt skvěle - čistota, neutralita, přehled a na spodku to šlape a zařezává jako blázen. víc vlastně není co říct........
Takže tak nějak došlo na mé dojmy A přitom si to nedovolím srovnávat třeba s tím, co mám doma, neb je to úplně jiná kategorie. Ale věřím, že hodně lidem to může postačovatdadaft píše: . . . A-30 si na dobrý zvuk dost hraje. V některých věcech není špatná, ale pasovat ji na nejlevnější hi-fi zesák na trhu, to beru zpět.
Vůbec není neutrální, svinsky barví, a každý z recenzentů, který psal něco o věrnosti nástrojů, by se měl postavit před zrdcadlo a dát si pár facek. Syntetika až hrůza . . .
To není fakt, ale jen další z tvých četných omylů. Vzhledem k tomu, že mám ve své sbírce model A-9000 a slyšel jsem i A-9009, což byly dva nejlepší stroje, co kdy firma Grundig udělala, vím velmi dobře, o čem mluvím. V7000 byl konstrukčně zcela poplatný době svého vzniku (tj. před ca 32 lety) a tomu odpovídá i jeho zvuk. Aby hrál přijatelně, (tedy ne skvěle, to je nereálné), vyžaduje brutální tuning, který se ale vzhledem ke stáří a koncepci přístroje už dnes nevyplatí. Čili brát tento archaický, (značně zkreslující a také nemálo šumící) zesilovač jako etalon a vyvozovat z toho nějaké kategorické závěry, je holý nesmysl a úlet. To je projev naprostého amatérismu a neznalosti, (což ale u Dadafta není nic nového, že)..dadaft píše:pokud jde o Grundig V7000, když dostane co potřebuje, hraje skvěle, ale to ty sekale nemůžeš vědět, to je fakt.
Taky jeden mám.A60 je výkonově někde jinde než ty nové řady.120W/8ohm.Zvukově opravdu dobrý,však si ho Tuzex tehdy cenil dost vysokoZdeny píše: Stará A60 me zaujímá dodnes.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů