dadaft píše:Já bych si asi koupil nějaký slušný stereo receiver tak kolem 40t, jenomže - jak se zjistilo - nikdo nic takového nevyrábí.
http://www.rodel-audio.cz/produkty-nad- ... etail-2498
https://www.avcenter.cz/Sitovy-CD-Recei ... -d5564.htm
dadaft píše:Já bych si asi koupil nějaký slušný stereo receiver tak kolem 40t, jenomže - jak se zjistilo - nikdo nic takového nevyrábí.
Zde se platí za tu konektivitu a množství připojení.Zvuk ale pokulhává.porovnával jsem Yamaha R-N602 se starým Marantzem 2226B .Nejdřív jsem se lekl ,že se Yamaha rozbila,protože nechápal jsem ,jak může být tak velký rozdíl ve zvuku,hlavně ve středních a vysokých tonech.
A nemôže to byť tým že Marantz a Yamaha majú proste inú zvukovú filozofiu a kto si zvykne na zvuk jednej či druhej značky môže mať problém vstrebať ten "druhý" ?Lemon píše:Měl jsem zálusk na Yamaha R-N602.Zvukově má být na stejné úrovni jako YAMAHA R-N500.Po přečtení diskuze na polském foru cituji
Zde se platí za tu konektivitu a množství připojení.Zvuk ale pokulhává.porovnával jsem Yamaha R-N602 se starým Marantzem 2226B .Nejdřív jsem se lekl ,že se Yamaha rozbila,protože nechápal jsem ,jak může být tak velký rozdíl ve zvuku,hlavně ve středních a vysokých tonech.
Mám jinou zkušenost. Měl jsem možnost velmi pečlivě porovnat R-N500 a Marantz PM6005. Poslouchali jsme je společně s bratrem a shodli jsme se, že rozdíly byly menší než malé, pokud vůbec nějaké.Lemon píše:...diskuze na polském foru citujiporovnával jsem Yamaha R-N602 se starým Marantzem 2226B .Nejdřív jsem se lekl ,že se Yamaha rozbila,protože nechápal jsem ,jak může být tak velký rozdíl ve zvuku,hlavně ve středních a vysokých tonech.
Já se ale nebavím o marantz PM6005 nýbrž o Marantz 2226B .To je velký rozdílDenkez píše:Mám jinou zkušenost. Měl jsem možnost velmi pečlivě porovnat R-N500 a Marantz PM6005. Poslouchali jsme je společně s bratrem a shodli jsme se, že rozdíly byly menší než malé, pokud vůbec nějaké.Lemon píše:...diskuze na polském foru citujiporovnával jsem Yamaha R-N602 se starým Marantzem 2226B .Nejdřív jsem se lekl ,že se Yamaha rozbila,protože nechápal jsem ,jak může být tak velký rozdíl ve zvuku,hlavně ve středních a vysokých tonech.
Jenže oba přístroje byly v režimu direct, nastavené podle Vmetru na shodnou hlasitost, napájené ze stejného zdroje signálu a pochopitelně hrály do stejných beden, kabelů a místnosti.
Ano, mezi zesilovačem Marantzem PM6005 a téměř 40 let starým receiverem 2226 je skutečně velký rozdíl.Lemon píše:Já se ale nebavím o marantz PM6005 nýbrž o Marantz 2226B .To je velký rozdíl
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů