lubin - tak se nezlob, omlouvám se.
No ono to celé vzniklo tak, že jsem úplně zapomněl, že nějaké digitální zesáky vůbec existují.
Já bych si asi koupil nějaký slušný stereo receiver tak kolem 40t, jenomže - jak se zjistilo - nikdo nic takového nevyrábí. Nejblíž je tomu ten zmiňovaný Denon DRA-100.
Jak jsem ho tak zkoumal blíž (protože recenze dobré), dostal jsem se přes jeho digitální koncové stupně
direct digital amplifier k tomu NADu a měřením Atkinsona....................... proč si vlastně kupovat další tranzistorový AB zesák? Mám jich plnou skříň a všechny na mých bednách hrajou více méně stejně...
Navíc už jsem vzdal přehrávač na hudbu, CD960 prostě nejde nahradit ničím současným, co si můžu dovolit, takže to pojede všechno přes PC, jak jsem říkal, mám monitor, myš a klávesnici přímo u ruky na poslechovém místě a ovládání je tedy pohodlné...............................
No a když jsem viděl ta Atkinsonova měření D 3020 (znovu opakuji, jsou výtečná a obstojí i v tvrdé konkurenci),
zjistil, že měřením potvrdil to asynchronní USB připojení,
přečetl si ty recenze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a bylo vymalováno.
Mé srdéčko zahořelo láskou.
Tranzistorů mám hromadu, koupím si digitál.
((( pokud jde o toho Denona, opravdu myslím, že bude podobný -- je to stejná konstrukce a princip, moc těm polským měřením nevěřím............... ale nebudu se hádat, od teď budu mluvit o D 3020 )))
----------------------------------
JV - uvidíme, uslyšíme.
Jdu do toho s tím, že D 3020 bude
"silný ako hovado, dynamický" a taky co se digitálům běžně připisuje -- tedy rychlý, přirozený a čistý zvuk s perfektními transienty (jak hrálo Flying Mole), ale zároveň taky barevný a plný vášně.
LED žárovky už taky umí jiné než jen mrtvolně studené světlo.
Mejias ho přirovnal ke Croft Acoustic Phono Integrated, což je lampáč jako bič.
Uvidíme, uslyšíme...................................................