Harman Kardon PM 655
Re: Harman Kardon PM 655
Spolu so zosikom som si doniesol od rodičov asi 150 platní odložených v posteli, zohnal som gramec a teraz nechápem ako som ich tam mohol tak dlho mať odložené a nepočúvať ich . Platne sú nesmrteľné, CD sa tomu pocitu točiacej platne nikdy nevyrovaná
Tak som pridal k zosiku CD player AKAI CD-69 v super stave
Ahojte, chcem sa opýtať ešte jednu vec ohľadom tohto zosiku. Zistil som, že zosik sa celkom slušne hreje pri prevádzke. Predpokladám, že to je asi normálne, ale pre istotu sa pýtam, či si mám robiť nejaké starosti. Zosik nemá ventilátor, iba hore po takmer celej ploche mriežku, kde je odvádzané teplo. Nemám nad ním nič, takže odvod tepla je určite v pohode.
Co znamená slušně se hřeje
Leony5: no ten popis moc nehovorí, ako je to teplé, to je pravda, ruku na kryte v pohode udržím, bohužiaľ neviem zmerať teplotu povrchu, keď tak. Je ten kryt relatívne teplý, ale asi to bude v rámci normálu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Podle tohodle popisu je to ok. Stejne nechej zesilovac proverit / promerit, to ti odpovi i na primerenost zahrivani.
PitrsPraha: chystám sa aj na to, dať ho pozrieť, len som to nechcel riešiť hneď, teraz sú aj iné starosti, skúsim premerať tú teplotu krytu, v práci mám laserový merač teploty, tak si ho vezmem a zmerám to.