GRUNDIG V7000 high fidelity integrated stereo-amplifier
Re: GRUNDIG V7000 high fidelity integrated stereo-amplifier
Samozřejmě ne tlačítka ale přepínače, pardon
Jo jo, hraje moc příjemně. Krásné vokály, výborné rozlišení nahrávky.. prostě radost poslouchat. Jak jsem měnil kondenzátory na předním panelu ( jsou na něm přiletované takové tvrdé kabely) tak po zapnutí mi šel jen jeden kanál. Říkal jsem si a je to v háji. Pak jsem našel vyviklaný ten jeden kabílek z PCB desky. Neměl kontakt. Tak jsem to zapájel a dobrý. Mám uzavřené třípásmové regálovky Canton a to je tedy pecka.
Jo, třípásmové regalovky s ním určitě hrají hezky , nicméně u mne šly zas do kouta ( grundibox 660) .... Středy fantastické, i o bas se to pokouší, ale u mne prostě vedou ( a nikoliv z nostalgie) Monology co jsem si před třiceti lety vyrobil podle AR. Třičtvrtě metru vysoká dvoupasma. Zde na fóru mnohým pro srandu, středy zastřenější než grundibox, ale ten vyšší bas, ten spodek ty regalovky prostě nedají. Ať hraju V 7000 ,V 35, vždy tenhle typ beden se mi zdá k tomu lepsi
To dělá ten globus!
Já to tolik neřeším, nemám žádnou vymazlenou poslechovku, jen takový pracovní pokoj. Na druhé leží momentálně pár časopisů, hra v krabici a papírové kapesníčky. Jsou to holt i odkládací stolky
Mě tedy bas nechybí. Mám CANTON GLE 60. Přijde mi to vše akorát vyvážené. Pak mám ještě Canton Karat 20. Tam je basu o trošku méně. Je to dvoupásmo. GRUNDIG V7000 Poláci doporučují s Grundig Super Box 650 Professional .Tak to si dobře sedl s těmi Monology.
Jo, box 650 a 660 je plus mínus to samé co se tyce objemu, nakonec i ty tvé gle cantony jsou podobné. Nicméně má to potenciál rozhýbat i větší bedny - sloupy. Ty basy to podává skvele
Jo vyzkouším. Mám v obýváku sloupy Polk Audio Signature S55. Ty dávají basu mnohem víc. Ty mám spíš na domácí kino, ale vyzkouším. Raději poslouchám hudbu na těch Cantonech v pracovně.
Jo vyzkouším. Mám v obýváku sloupy Polk Audio Signature S55. Ty dávají basu mnohem víc. Ty mám spíš na domácí kino, ale vyzkouším. Raději poslouchám hudbu na těch Cantonech v pracovně.
Ty bedny Monology jsem si před třiceti lety postavil taky. Už si to moc nepamatuju ale já měl myslím Monology II. Na tu dobu docela dobry. Před dvaceti jsem je prodal s věží Technics.
Grundig V7000 se zvukově povedl, měl jsem ho a pamatuju, že mě taky bavil, neotravoval, nechal se poslouchat bez únavy. Docela detailní i svižný na to jak je jednoduchý. V předzesilovači je jenom jeden tranzistor a pasivní korektor, gramofonový předzesilovač má dva tranzistory na kanál podobně jako to měla dříve Tesla. Jen ten koncák trochu vymakali.
Lemon: Ten Kenwood by šel doladit, že by mohl hrát i líp než Grundig
Lemon: Ten Kenwood by šel doladit, že by mohl hrát i líp než Grundig
Ten Kenwood nehraje špatně, ale ten Grundig prostě líp. A to na polském foru je fanda do Grundigů -GregAudio který dělá tuning V7000 a pak prý hraje jak zesilovač za desítky tisíc.
Jó to je fajn že existují lidé kteří dokáží postrčit zvuk něčeho levného do úplně jiné kategorie.
Desítky tisíc za zesilovač ( předpokládám že bylo myšleno nový) není zas tak moc ne? To Grundig zvládá i bez nějakého tuningu. Taky nestal nový dvojku
No on tam uváděl asi 20k zlotých což je na naše už přes sto tisíc . Myšleno nové.