Grundig Sv 2000

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Lemon
Kontaktovat uživatele:

Re: Grundig Sv 2000

Příspěvek od Lemon »

dadaft píše:
25 zář 2017 12:50
daliborr ----- líbí se mi tvé nadšení pro starý dobrý Grundig. Já léta žil se sestavou Grundig V7000 + Philips CD960 + různé bedny od Grundig, Philips a maďarský Orion a lepší zvuk už nikdy mít nebudu...
Co ti brání si ho znovu pořídit?Krom toho že se hůře shání?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Tak dva funkční a jeden nefunkční V7000 ještě doma mám (plus SXV6000, V5000 a pár dalších Grundigů). Ale CD960 už je definitivně kaput. A CD960 byla duše celého systému..... všechno je to už zkrátka hodně staré a repasovat to nebudu.................. navíc je to trošku složitější, jsou prostě nové časy, full digital. A ten NAD C 338, který teď mám, je bez debat výborný dac-amp. Ano, dac amp. Nemám už žádný analogový zdroj signálu, všechno jedu z hardisku nebo ze sítě, mám rád kompaktní slim přístroje, a C 338 je z tohoto pohledu ideál ------------ je to vlastně V7000, jen pro digitální věk, protože všechno do něj valím v podobě jedniček a nul.

Philips CD960 + Grundig V7000 je magická kombinace s famózním zvukem, která se dá poslouchat roky bez jediné myšlenky na změny v železe, být lepší nejde.
Celkové vyznění NAD C 338 je sice maličko jiné, ale je to taky skvělý zesák. Navíc nový, velmi povedený, současný, s běžnými konektory atd. A jsem do něho zamilovaný. Tož tak.

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

Já používám ke snížení napětí v síti pro moji postarší aparaturu, včetně SV2000, trafo FEUTRON 1223 z časů NDR...

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Lad2000 píše:
08 črc 2017 17:55
Možná když budeš dlouho ladit, tak se ke zvuku starého Grundiga taky dopracuješ
Jo jo *palec* přesně tohle mě už taky napadlo ,drahé intercon. i reprokab. dělenec za ranec ,komplet dobře vybraná sestava tak za 1/2 mega a máš to tam taky :lol:

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

S499_1023 píše:
26 čer 2014 12:38
A proč by se vlastně měl někdo řídit nějakou tabulkou od Makarónce a ne vlastníma ušima :-D?
protože ten makaronec je Hi-fista tělem i duší s celoživotními zkušenostmi. Myslím že bez něj a sečtělosti dadafta by tu o nějakém předpotopním Nazi grundigu nikdo ani nevěděl. I tak si z toho 50w zázraku tady většina lidí dělá jen prdel a to zatím nenaklusal žádny BVa aby všem vyložil jak je to nevykonná zle měřící ,líbivě zkreslující sr..ka která nemá s kvalitním poslechem NIC společného. Ale dopřejte si ještě chvilku nostalgického vzpomínání ,nebo dojmolog. popisu z poslechu a třeba i na to dojde. :D

GhallGabriel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GhallGabriel »

Zdravím,
mevite jestli je mozne zmenit napeti primo v zesilovaci? U stary Grundigu SV 2000 se rychle prehriva. A uvnitr je prave tabulka na prepinani napeti. Mate s tim zkusenosti? Prave nevim kde napeti zmenit.

Odpovědět