VitC-Covid19
Re: VitC-Covid19
Co sa tyka spominanych farbiv / flavonoidov / a suvislost s lepsou strebavatelnostou syntetickeho vitaminu C, v podstate bola potvrdena pravdivost teorie vyssej biologickej hodnoty vitaminov v organickej forme.
Bola naznacena neochota farmacii v niektorych pripadov z pohladu teorie zisku a zaroven bolo poukazane na moznost lepsieho vyuzitia vitaminov v syntetickej forme, cize podporil teoriu zisku. A aky ma vzynam primat vitaminy v syntetickej forme a zvysovat vstrebatelnost za pomoci ''pomocnych latok'' a tym minimalizovat neziaduci dopad na organizmus / len minimalizovat, nie ze by tam nebol /, ked je tu moznost primat hotove vitaminy v organickej forme / strava / s niekolko nasobne vyzsou biologickou hodnotou '? / ? /
Toto vsetko len potvrdzuje prispevok zverejneny vyzsie.
Bola naznacena neochota farmacii v niektorych pripadov z pohladu teorie zisku a zaroven bolo poukazane na moznost lepsieho vyuzitia vitaminov v syntetickej forme, cize podporil teoriu zisku. A aky ma vzynam primat vitaminy v syntetickej forme a zvysovat vstrebatelnost za pomoci ''pomocnych latok'' a tym minimalizovat neziaduci dopad na organizmus / len minimalizovat, nie ze by tam nebol /, ked je tu moznost primat hotove vitaminy v organickej forme / strava / s niekolko nasobne vyzsou biologickou hodnotou '? / ? /
Toto vsetko len potvrdzuje prispevok zverejneny vyzsie.
Význam syntet. vitamínu C je ten, že v případě nemoci, kdy je ho nutno dodat organismu podstatně vyšší dávky než za normálních okolností, to tato forma umožňuje. Prostřednictvím stravy, i té sebelepší, toto nelze dosáhnout ani náhodou.
Upřímně řečeno, trochu mě překvapuje, Adriane, že zrovna ty, s ohledem na sport, který provozuješ, se tak urputně potravním doplňkům bráníš. Znovu opakuji, že jsou-li tyto užívány s rozumem, tak neškodí, ale prospívají.
Upřímně řečeno, trochu mě překvapuje, Adriane, že zrovna ty, s ohledem na sport, který provozuješ, se tak urputně potravním doplňkům bráníš. Znovu opakuji, že jsou-li tyto užívány s rozumem, tak neškodí, ale prospívají.
Dovolim si oponovat. Budem sa, ale uz opakovat. Ked prihliadnes na biologicku hodnotu syntetickeho vitaminu tak je jasne, ze potrebujes vysoke davkovanie, ked podstatna cast zostane nevyuzita a je to lacnejsia forma, mzslim si, ze to je ten pravy dovod, preco sa to zamlhuje, nie ze by to mozne nebolo. V dnesnej dobe je zdravie biznis, co je smutne z roznych pohladov / niekedy az hrozive a denne ma to trapi, uprimne povedane / .
Co sa tyka doplnkov vyzivy, tak bud z dovodu pohodlnosti,rychlejsej vstrebatelnosti alebo z marketingoveho dovodu, sa traduje teoria, ze vysoky prijem bielkovin nejde dosiahnut bez doplnkov vyzivy cize len zo stravy. Co nie je tak isto pravda. Kludne i 4g/kg vahy je organizmus schopny prijat 6-7 jedal denne / okolo 40 gramov na jedlo - podla vahy /.
A ked uz sme pri doplnkoch vyzivy, tak prave v sporte sa preferuje organicka forma vitaminov a mineralov / rozumej strava / a ked sa uz pouzivaju doplnky vyzivy, tak sa odporucaju doplnky obsahujuce vitaminy a mineraly ziskane z prirodnych zdrojov z dovodu lepsej vstrebatelnosti a vyuzitelnosti.
Aby to nevyznelo tak, ze som ich odporcom - nie, nie som, ale treba si vyberat spolocnosti, ktore maju vlastnu vyrobu prihliadajuc na tuto hodnotu a nie je ich vela.
Este sa vyjadrim k predoslim prispevkom.
Co sa tyka ovocnych ci zeleninovych stiav, tak pokial je potreba si zakupit stavu, ktora neobsahuje koncentrat, farbivo ci pridany cukor / popripade nahradne sladidlo - velmi skodne / tak mas velky problem. A ked uz mas stastie a podari sa Ti taky vyrobok zakupit, nemas vobec ziadnu informaciu o tom, v akej kvalite bolo ovocie ci zelenina pouzita pri vyrobe. Mozme si byt isty, ze ich kvalita nie je totozna s kvalitou, ktoru zakupis bezne v obchode / nehovoriac o moznosti pouzitia GMO surovin - toto plati i pri doplnkov vyzivy ci vitaminovych a mineralnych preparatov zakupenych bezne v lekarni /.
Este mi vies ozrejmit, odkial mas informaciu,ze akemu sportu, by som sa mal venovat ? Zaujimalo by ma to.
Co sa tyka doplnkov vyzivy, tak bud z dovodu pohodlnosti,rychlejsej vstrebatelnosti alebo z marketingoveho dovodu, sa traduje teoria, ze vysoky prijem bielkovin nejde dosiahnut bez doplnkov vyzivy cize len zo stravy. Co nie je tak isto pravda. Kludne i 4g/kg vahy je organizmus schopny prijat 6-7 jedal denne / okolo 40 gramov na jedlo - podla vahy /.
A ked uz sme pri doplnkoch vyzivy, tak prave v sporte sa preferuje organicka forma vitaminov a mineralov / rozumej strava / a ked sa uz pouzivaju doplnky vyzivy, tak sa odporucaju doplnky obsahujuce vitaminy a mineraly ziskane z prirodnych zdrojov z dovodu lepsej vstrebatelnosti a vyuzitelnosti.
Aby to nevyznelo tak, ze som ich odporcom - nie, nie som, ale treba si vyberat spolocnosti, ktore maju vlastnu vyrobu prihliadajuc na tuto hodnotu a nie je ich vela.
Este sa vyjadrim k predoslim prispevkom.
Co sa tyka ovocnych ci zeleninovych stiav, tak pokial je potreba si zakupit stavu, ktora neobsahuje koncentrat, farbivo ci pridany cukor / popripade nahradne sladidlo - velmi skodne / tak mas velky problem. A ked uz mas stastie a podari sa Ti taky vyrobok zakupit, nemas vobec ziadnu informaciu o tom, v akej kvalite bolo ovocie ci zelenina pouzita pri vyrobe. Mozme si byt isty, ze ich kvalita nie je totozna s kvalitou, ktoru zakupis bezne v obchode / nehovoriac o moznosti pouzitia GMO surovin - toto plati i pri doplnkov vyzivy ci vitaminovych a mineralnych preparatov zakupenych bezne v lekarni /.
Este mi vies ozrejmit, odkial mas informaciu,ze akemu sportu, by som sa mal venovat ? Zaujimalo by ma to.
Až na vyjímky v chlaďákách jsou ovocné a zeleninové šťávy v obchodě pasterizované, to znamená přešly vysokou teplotou, což z větší části zničilo vitamín C, takže se tam často přidává právě kyselina askorbová aby tam to céčko zase bylo, a pasterizace také zabila všechny enzymy, takže už jde o byologicky neaktivní mrtvou hmotu. Klasický pomerančový džus má ze šťávou vymačkanou z pomeranče do skleničky už pramálo společného. Pomeranče se rozdrtí, často i se slupkou, vymačká se maximum tekutiny, z té se udělá zahuštěný koncentrát aby se po planetě nevozila nákladně „voda“ a tím vznikla obchodní komodita. Fakrika to koupí v cisterně, naředí na "původní" koncentraci, přidá kyselinu askorbovou, někdy dosladí a naplní do prodejních obalů.
Noble Audio - výroba a prodej
Jen upřesnění: Šťávami jsem měl na mysli pouze ty doma připravené na odšťavnovači z pokud možno čerstvých a kvalitních produktů. Patoky z jakéhokoliv obchodu jsou pochopitelně nepoužitelné.
Adrian: Informace čerpám z tvého profilu na FB.
Adrian: Informace čerpám z tvého profilu na FB.
Narazil som na zaujimavu informaciu, posudenie pravosti ponecham na kazdeho jedneho z vas, urobte si vlastny nazor ... zmysel to ale dava ... zacina to po 38 minute...
Jasně, co určitě dává smysl je poslouchat ruské dezinformační zdroje, jako je infovojna. Ach jo
Ale no, Adrián je odborník, z ministerstva zbytočných vecí.
Este jeden prispevok k vakcinam... tentokrat z americkej produkcie ...
Netusil som, ze infovojna je proruska ... niekto sa vyzna ... a este dezinformacna ... a bubusa nechces ?
Netusil som, ze infovojna je proruska ... niekto sa vyzna ... a este dezinformacna ... a bubusa nechces ?
Vobec nejde o to, ake medium prinesie urcitu informaciu, ale o zdroj, z ktoreho cerpa. Nevsimol som si, ze obcianske zdruzenie Sloboda v ockovani bolo prorusky orientovane a ani nieje. Pani ste mimo ramca. Ako vykrik do tmy, ale dobré .
Verim, ze budete medzi prvymi v rade, ktori sa horlivo budu dozadovat ockovania, urcite sa uz teraz neviete dockat casu, kedy to bude. Budte prikladom.
Jedno viem, ze ti ludia zo spominaneho zdruzenia maju viac informacii k teme, ako vy dvaja a dovolim si predpokladam, ze vy ich nemate vobec.
V minulosti som si nastudoval jednu studiu o vakcinach pouzivanych na nasom uzemi ako povinne ockovanie. Budem sa vyjadrovat len k obsahu zlucenin hliniku vo vakcinach. Ich hodnota oproti tolerovanom mnozstve na jeden kg dietata, vyzsia davka je povazovana za toxicku / bola az stonasobne vyzsia. Argument bol, ze spominane zluceniny sa uvolnuju do organizmu postupne, nie naraz cize nie su pre organizmus az tak toxicke. Nutnost ich obsahu vo vakcinach je zdovodnena argumentom, ze zvysuju ucinnost vakciny, v ktorej su obsiahnute. Pravdou, ale je, ze organizmus dietata nie je rovnako odolny voci toxikacii ako organizmus dospeleho clovek,nakolko su organ / pecen, oblicky /, ktore odburavaju tieto zluceniny sa este len vo vyvijaju. Dalej je dolezite, ze toxikacia zluceninami hlinika na organizmus vo vyvoji ma omnoho vacsi negativny dopad a moze negativne posobit na celkovy vyvin jedinca vratane centralnej a perifernej nervovej sustavy a vyvin organov / oblicky, pecen, slezina/. Nikto nerata s tym, ze dany jedinec moze v priebehu doby, kym sa zlucenina postupne odburava z vakciny, prist do kontaktu s inymi toxickymi latkami obsiahnutych v jedle ci uz z vyroby alebo vplyvom pouzitia obalov / konzervy, alobal / alebo vo vonkajsom prostredi - vo vzduchu a na predmetoch, s ktorymi bezne pride do kontaktu / konzervy, alobal /.
Dalej, je velky rozdiel ci ste toxikovany jednorazovo alebo suvisle dlhodobo. Dane zluceniny sa vraj odburavaju rok a viac.
Dalej, je velky rozdiel ci ste toxikovany jednorazovo alebo suvisle dlhodobo. Dane zluceniny sa vraj odburavaju rok a viac.
Zabudol som este spomenut neziaduci vplyv zlucenin hlinika na vyvin zliaz s vnutornym vylucovanim / hypofyza, nadoblicky, stitna zlaza a pohlavne zlazy /. Taktiez si treba pripomenut ich karcinogenny ucinok.
Bavime sa o mnozstve v mikrogramoch / myslene z pohladu tolerancie organizmu pri toxikacii a ich obsah vo vakcinach /.
Rozne zluceniny hlinika su obsiahnute napr. i v zubnych pastach.
Ked uz sme pri zubnych pastach. Je zaujimave, ze nemenovana znacka pouziva ako dezinfekcny prostriedok zluceninu titanu, konkretne TiO2, ktory je silne karcinogenny a vyrobca odporuca, pre silnejsi ucinok, usta po vycisteni nevyplachovat.
Bavime sa o mnozstve v mikrogramoch / myslene z pohladu tolerancie organizmu pri toxikacii a ich obsah vo vakcinach /.
Rozne zluceniny hlinika su obsiahnute napr. i v zubnych pastach.
Ked uz sme pri zubnych pastach. Je zaujimave, ze nemenovana znacka pouziva ako dezinfekcny prostriedok zluceninu titanu, konkretne TiO2, ktory je silne karcinogenny a vyrobca odporuca, pre silnejsi ucinok, usta po vycisteni nevyplachovat.
Vůbec bych si ani náznakem nedovolil Vám upírat právo na jakýkoliv názor, to je čistě Vaše věc a Vaše mentální pochody jsou mi upřímně řečeno zcela ukradené. Ale nechcete je ventilovat spíše na jiném místě? Tohle je hifi forum. A ano, infovojna je dezinformační web. Informace o tom, proč je takto označován, si každý může svobodně vyhledat a posoudit.
No comment.
No comment.
Poslední věta: https://cen.acs.org/articles/95/i25/Eur ... cleContent Titanovká běloba by bylo asi to poslendí, z čeho bych měl strach, co se týká možného vlivu na vznik nějakého druhu rakoviny...Pokud se někdo cítí býti ohrožen TiO jako potenciálním karcinogenem, doporučil bych mu v první řadě vyhodit nábytek z lamina - co kdyby z něj nějaká molekula TiO2 vyskočila někdo ji spolkl paranoia už i tady....