TV Mezzo a Mezzo HD Live
TV Mezzo a Mezzo HD Live
Nemam zkusenosti s prijmem placenych satelitnich programu, tak se chci zeptat zda existuje nejaky zpusob jak se dostat k prijmu techto stanic (pripadne dalsich s klasickou hudbou nebo jazzem) ? Dival jsem se, ze to u nas maji v nabidce UPC a Rio, ale tyhle sluzby nemam a nechci, radsi bych tyhle konkretni kanaly prijimal primo ze satelitu. Jde to nejak ?
Re: TV Mezzo a Mezzo HD Live
Skylink ma Brava HD, Unitel Classica HD ( myslim ) - oboje jsem mel kdyz jsem jeste mohl mit satelit
ted mohu jen kabelovku a mam Mezzo
Skylink byl lepsi
ted mohu jen kabelovku a mam Mezzo
Skylink byl lepsi
https://www.mezzo.tv/en
Ani nevím, proč jsem Mezzo tak dlouho ignoroval.
Nedávno jsem náhodou viděl Gardinera s ČF, tak jsem Mezzo poprvé víc omrkl a nadchly mě přenosy LiveHD v sekci Classical - velké i menší, ale špičkové orchestry z evropských koncertních síní (zatím jsem viděl Čajkovského a Ligetiho), jakž takž obraz (přechod od O2 k Podě, která všechno vede optikou, by asi pomohl, ale z jistých důvodů nebude), hrát mi to hraje slušně a je to prostě několikrát do měsíce velké zpestření poslechu...
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Má Skylink. Krom toho i Stingray.
Sleduji poměrně často, jsou tam velmi zajímavé koncerty, rozšiřuje to člověku obzory.
Sleduji poměrně často, jsou tam velmi zajímavé koncerty, rozšiřuje to člověku obzory.