TV Mezzo a Mezzo HD Live

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

TV Mezzo a Mezzo HD Live

Příspěvek od bh69 »

Nemam zkusenosti s prijmem placenych satelitnich programu, tak se chci zeptat zda existuje nejaky zpusob jak se dostat k prijmu techto stanic (pripadne dalsich s klasickou hudbou nebo jazzem) ? Dival jsem se, ze to u nas maji v nabidce UPC a Rio, ale tyhle sluzby nemam a nechci, radsi bych tyhle konkretni kanaly prijimal primo ze satelitu. Jde to nejak ?

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Re: TV Mezzo a Mezzo HD Live

Příspěvek od fotolaik »

Skylink ma Brava HD, Unitel Classica HD ( myslim ) - oboje jsem mel kdyz jsem jeste mohl mit satelit
ted mohu jen kabelovku a mam Mezzo
Skylink byl lepsi

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Obrázek
https://www.mezzo.tv/en

Ani nevím, proč jsem Mezzo tak dlouho ignoroval.
Nedávno jsem náhodou viděl Gardinera s ČF, tak jsem Mezzo poprvé víc omrkl a nadchly mě přenosy LiveHD v sekci Classical - velké i menší, ale špičkové orchestry z evropských koncertních síní (zatím jsem viděl Čajkovského a Ligetiho), jakž takž obraz (přechod od O2 k Podě, která všechno vede optikou, by asi pomohl, ale z jistých důvodů nebude), hrát mi to hraje slušně a je to prostě několikrát do měsíce velké zpestření poslechu...

*2thumbsup*

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Má Skylink. Krom toho i Stingray.
Sleduji poměrně často, jsou tam velmi zajímavé koncerty, rozšiřuje to člověku obzory.

Odpovědět