trochu hokeje

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
JFI
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu hokeje

Příspěvek od JFI »

Pokaždé mě velmi zamrzí, když někdo z našich dosáhne skvělého sportovního výsledku a u nás se začne zkoumat, jestli "si to zasloužil". Kdo kdy dělal sport ví, že štěstí a smůla jsou přibližně stejně zastoupené. Rozhoduje se v daném okamžiku za daných okolností s momentální formou, psychikou, vůlí ... Ve sportu jde jen a jen o výsledek.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Toto tema se jmenuje "trochu hokeje" a ne vztah Cechu a Slovaku nebo neco podobneho. Takze, kdyz k hokeji nemate co rict a nezajima vas, tak radeji nic nerikejte.

Meli jsme velky kus stesti, ale vynikajici hrou a pristupem jsme porazili kompletni hokejovou spicku. HOWK! *thumbs up*

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Synci, sertě na to. Co kdybysme se fčil přejmenovali na HiFiHokej.cz, dadaft by spravil nové trika a v zimě by sme se to rozdali u nas za barakem na rybniku. (Tedy esli zamarzně.) Fajne branki i se siťku už su zrobene a bacha na korýše, bo mě kdysik draftovali do městskeho přeboru jako leve křidlo. :ugeek: :mrgreen:
Přes řeku do stínu stromů.

Jarda
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda »

Pajuna *thumbs up* *thumbs up* ...přesně tak!!!

A ještě k faulu nefaulu na Jágra....citace z pravidel:V hokeji existuje málo známé pravidlo o prohřešku nazvaném "pád pod nohy".Dopustí se jej ten,kdo "brání soupeři pádem pod nohy nebo skloní tělo tak,aby vedl zákrok na soupeřova kolena nebo pod ně".Pokud nastane zranění soupeře-jako v případě Jemelinovy srážky s Jágrem-přijde podle pravidel trest 5+ do konce utkání!A Jágr očividně zranění byl!
Podle mě jsou to frajeři,že se nebáli to pískat!!!!

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Jarda.To jsem nevěděl a asi málokdo.Tím jsi vyřešil moje dilema okolo tohoto zákroku,a tím i už ted opravdu zaslouženou výhru,i když štěstí stálo KONEČNĚ NA NAŠÍ STRANĚ !!!!dÍKY *2thumbsup*

mario kempes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mario kempes »

Filip Kolínský :
V turnaji, kde rozhoduje jeden zápas, se leckdy stává, že "hráčská kvalita" dostane na zadek. V dlouhodobé soutěži, např. v play off na 4 vítězné zápasy, by měla mít převahu "hráčská kvalita". Ale i tady to někdy nevyjde. Rusové si o nic víc nezasloužili vyhrát než náš tým. Co předvedli proti Němcům, jsem od nich dlouho neviděl. Nebýt námazu, by možná finále nehráli, ale to je kdyby, na to se ve sportu naštěstí nehraje. *taktone* Na jednom hokejovém fóru jsem četl "zajímavý názor". Za 17 let po rozdělení jsme 6x mistři světa + zlata z olympiády. Za dobu společné reprezentace, za 78 let také 6x mistři světa, ale žádné olympijské zlato. Z toho jim tam vyšel závěr, že nám to slovenští přátelé tak trochu kazili!.

Takže Vám to kazili bratia Šťastní, Dzurilla, Golonka, Lukáč, Rusnák, Liba, Pašek. Ak sa chcel do repre dostať Slovák, tak musel byť lepší o min. 50% ako Čech na tom poste.
Vždy mali početnú prevahu v mužstve Česi. Je mi z tých "odborníkov" na nemenovanom fóre smutno.
Len si porátaj, koľko bolo Slovákov v zostave v Belehrade 76.
Po prevrate naša ekonomika padla na držku (vďaka, p.Havel), takže sa to odrazilo vo všetkých oblastiach života. Až teraz sme sa začali vzmáhať a dúfam, že to bude aj v športe lepšie.
V Afrike sme predsa my!

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

V Africe jsou Slováci.
Češi vyhráli v Německu.
Takový už je sport. Jednou jsi dole, podruhé nahoře.
Příště to může být naopak.
To ale neznamená, že se musíme navzájem urážet.

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

mario kempes píše: Takže Vám to kazili bratia Šťastní, Dzurilla, Golonka, Lukáč, Rusnák, Liba, Pašek. Ak sa chcel do repre dostať Slovák, tak musel byť lepší o min. 50% ako Čech na tom poste.
Vždy mali početnú prevahu v mužstve Česi. Je mi z tých "odborníkov" na nemenovanom fóre smutno.
Jsou to přeci jen fanoušci a ti bývají v převážně nesoudní, že? Nedával bych tomu až zas tak velký význam, kdo komu to „kazil“. Fanoušek Madonny taky nepřizná to, že jeho oblíbenkyně neumí pořádně zpívat, i když dokáže udělat parádní šou. Podobně je to i v tom sportu. Kdyby si fandové nehájili to své oblíbené, nebyli by to vlastně fandové, a tím pádem by na nic nechodili. Sportovci, potažmo umělci, by neměli před kým vystupovat.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

mario kempes píše::
Po prevrate naša ekonomika padla na držku (vďaka, p.Havel), takže sa to odrazilo vo všetkých oblastiach života.
Máš pravdu Mario Kempes.
Dodnes mi není jasné který hňup to Havlovil nakukal.Nevěřím,že by sám Havel měl na tom zájem.Některá Havlova rozhodnutí byla ve svém důsledku paradoxně namířena proti němu samotnému.Viz amnestie a podobné přehmaty.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Chlapi, serte na Havla, nebo za chvíli začneme rozebírat vliv První republiky na rozvoj Slovenska, druhou světovou válku a podobně.
Bavme se raději o hokeji.

mario kempes
Kontaktovat uživatele:

*offtopic* Mal som hlavne na mysli tzv konverziu zbrojárskeho priemyslu na Slovensku. Postihlo to mnoho rodín a ovplyvnilo veľa osudov ľudí.
Myslím, že strojárstvo sa z toho dodnes nespamätalo.
K hokeju : Hrali ste dobre, mali ste fúru šťastia (neodpískané zovretie puku pred prvým gólom, "perfektný" odraz puku od korčule, 5 minút za čistý bodyček atď)
ale vo finále boli Rusi lepší. Ale mali ste Vokiho a dobre postavené tyčky.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

To mario kempes:
Chce to trochu objektivní pohled na všechno česko-slovenské.
Jinak to zavání Mečiarem :evil:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

MarioKempes. *thumbs down* Tvoje závistivé kecy nám radost nepokazí. *taktone* Jsem rád,že NAŠI konečně zabojovali a vydali ze sebe všechno.Kolikrát jsem právě tuto vlastnost-bojovnost a velké srdce záviděl klukům ze Slovenska.

Vojtíšek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojtíšek »

mario kempes píše:*offtopic* Mal som hlavne na mysli tzv konverziu zbrojárskeho priemyslu na Slovensku. Postihlo to mnoho rodín a ovplyvnilo veľa osudov ľudí.
Myslím, že strojárstvo sa z toho dodnes nespamätalo.
K hokeju : Hrali ste dobre, mali ste fúru šťastia (neodpískané zovretie puku pred prvým gólom, "perfektný" odraz puku od korčule, 5 minút za čistý bodyček atď)
ale vo finále boli Rusi lepší. Ale mali ste Vokiho a dobre postavené tyčky.
Jestli mohu trochu mimo oblast HIFI.Tvá jízlivost není na místě.Trochu si prolistuj pravidla a pak si znova prohlédni faul na Jágra (a přečti příspěvek Jardy včera ve 13:09) a odraz puku od brusle. Nechci to rozebírat,ale téměř 25 let hraji hokej,tož bych o tom mohl něco vědět.Jasně že Rolinek věděl co dělá a jak to dělá,ale od toho tam je rozhodčí.A stejně za chvíli nikdo nebude vědět nic jiného než výsledek.HOWGH.

mario kempes
Kontaktovat uživatele:

Už len jeden môj príspevok :
http://sportky.topky.sk/c/47285/zakrok- ... y-rozhodca

Viac sa už k tomu vyjadrovať nemienim. A Rusi boli aj tak lepší a zaslúžili si byť majstri oni.

Odpovědět