trochu fotbalu
Re: trochu fotbalu
nechte vykecávek a koukněte na Ligu mistrů: Ajax - ACM.
hraje se fantastický fotbal.
hraje se fantastický fotbal.
pokud jste viděli, zajímal by mě váš názor: měl rozhodčí nekompromisně žlutit, když Flamini, Zambrotta, Gattuso a spol začli kurefsky tvrdit hru? podle mě jo. ty fauly nejen že zranily neskutečného štírka Anitu, ale i zkazily hru.
Barcelona - Real Madrid
Prave sleduji na Sport 1. Skvely fotbal se vsim co ma mit. Moje oblibena Barca vede 4:0 v 65 min. Predpokladam, ze jsou i hifisti, kteri se obcas odreaguji od zdejsich sporu poradnym zapasem . Jsou nejaci?
Prave sleduji na Sport 1. Skvely fotbal se vsim co ma mit. Moje oblibena Barca vede 4:0 v 65 min. Predpokladam, ze jsou i hifisti, kteri se obcas odreaguji od zdejsich sporu poradnym zapasem . Jsou nejaci?
Ako zvykne hovorit Pasul, bol to zo strany FCB masaker...tak dobre som som ich este hrat nevidel. S Realom hrali defacto bago a jeho hraci hoci behali, si na loptu siahli len velmi malo, co Ramos v zavere psychicky nezvladol. Zasluzene vitazstvo, ktoreho skore mohlo byt v prospech Katalancov este vyssie...krasny futbalovy vecer.
ten zápas jsem neviděl, ale musela to být jízda!
nevím, ale Barcu podle mě letos nic nemůže zastavit - ve všech důležitých zápasech soupeřům dokazují, že jejich obrana je leda tak pseudoobrana... . neskutečná kombinační síla.
z evropských klubů mám opravdu 2 srdcovky. FC Barcelona a Ajax Amsterodam. holanďanům to už delší čas moc nejede, i když současný tým se mi líbí velmi, hodně hravých hráčů, krásný fotbal - bohužel, když narazí na defenzivní řezníky z velkoklubů, nestačí...
zato FCB ...
nevím, ale Barcu podle mě letos nic nemůže zastavit - ve všech důležitých zápasech soupeřům dokazují, že jejich obrana je leda tak pseudoobrana... . neskutečná kombinační síla.
z evropských klubů mám opravdu 2 srdcovky. FC Barcelona a Ajax Amsterodam. holanďanům to už delší čas moc nejede, i když současný tým se mi líbí velmi, hodně hravých hráčů, krásný fotbal - bohužel, když narazí na defenzivní řezníky z velkoklubů, nestačí...
zato FCB ...
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Hráli si s nimi jako kočka z myší.Neuvěřitelné na téhle úrovni.
Jsou sou, uz se tesim na dnesni florbalPajuna píše:Barcelona - Real Madrid
když už jsme u toho florbalu. začalo MS a naši včera dali Italům 16 kousků. jeden za druhým, od začátku až do konce. bude to na medaili ? ? ?
no a včerejší čtyřhra ve finále Davis Cupu ve vyprodané 17 tis. hale byla
no a včerejší čtyřhra ve finále Davis Cupu ve vyprodané 17 tis. hale byla
tak za chvíli je tady Barcelona.
jsem zvědavý, jestli to budou dávat v HD jako minule zápas ze stadionu Schalke 04. v HD je to fakt mazec.
jsem zvědavý, jestli to budou dávat v HD jako minule zápas ze stadionu Schalke 04. v HD je to fakt mazec.
pustím k obědu Eurosport a ejhle: losování play-off Ligy mistrů.
všechno bude zajímavé, protože LM je jasně spolu s MS a ME ve fotbalové Svaté Trojici, ale Arsenal vs. Barcelona - to se těším už teď!
všechno bude zajímavé, protože LM je jasně spolu s MS a ME ve fotbalové Svaté Trojici, ale Arsenal vs. Barcelona - to se těším už teď!
LM: Arsenal vs. Barcelona - 2 : 1
tak to byla naprostá HD paráda.
Arsene Venger opět předvedl, že je jeden z největších.
mladý polský gólman Arsenalu je v 21 letech neskutečný.
a jen škoda, že BAarcelona nepředvedla víc akcí, které ji zdobí - nahrávky, které jdou přesně ve směru pohybu nabíhajícího hráče, takže odpadá část zpracování přihrávky: první dotek přebírajícího hráče může být rovnou klička, přihrávka nebo střela. neskutečné zrychlení hry, u kterého musí každý fanoušek fotbalu chrochtat blahem...
tak to byla naprostá HD paráda.
Arsene Venger opět předvedl, že je jeden z největších.
mladý polský gólman Arsenalu je v 21 letech neskutečný.
a jen škoda, že BAarcelona nepředvedla víc akcí, které ji zdobí - nahrávky, které jdou přesně ve směru pohybu nabíhajícího hráče, takže odpadá část zpracování přihrávky: první dotek přebírajícího hráče může být rovnou klička, přihrávka nebo střela. neskutečné zrychlení hry, u kterého musí každý fanoušek fotbalu chrochtat blahem...
tak jak to letos vidíte fotbalově založení hifisté?
kdo bude hrát finále a kdo vyhraje Ligu Mistrů?
můj tip: Barcelona ve finále porazí Schalke04.
kdo bude hrát finále a kdo vyhraje Ligu Mistrů?
můj tip: Barcelona ve finále porazí Schalke04.
Já si myslím, že Real Madrid prohraje se Shalke04 gólem Raula.
PS: A Evropskou ligu vyhraje Porto.
PS: A Evropskou ligu vyhraje Porto.
jo. to bych bral. Raúl je neskutečný hráč: buldok, který vždy hraje pro tým, má rád klasické kolmé fotbalové akce, jeho přihrávky nebo góly jsou nedostižné...
a nikdy se neválí ve vápně jako některé jiné primadony.
a nikdy se neválí ve vápně jako některé jiné primadony.
Přesně tak, navíc na to kolik má let, stále dává góly. A vyhrané finále právě proti Realu bych mu přál.