trochu fotbalu
Re: trochu fotbalu
Hopp Hopp huráááááááááááá
síce nechápem ako sme mohli vyhrať, ale to je jedno...gratulujem
durgo
Velmi prijemne a necakane prekvapenie, ktore vojde do historie. Chlapi konecne hrali to, co od nich kazdy ocakaval uz na zaciatku sampionatu, tam im vsak nervozita zvazovala nohy.
Treba si vychutnat krasu okamihu, ale z ohladom na zapas s Holandanmi nemozno prehliadnut aj to, ze Taliani hrali az poslednych 10 min a pritom im neuznali gol na 2:2 (na ORF pocitacovou grafikou dokazali, ze ofsajd nebol). Ale stastie tiez treba a Taliani si naozaj nezasluzili postupit, ved nevyhrali ani jeden zapas. Inak NZ neprehral ani v jednom zapase a musi ist domov.
Velmi prijemne a necakane prekvapenie, ktore vojde do historie. Chlapi konecne hrali to, co od nich kazdy ocakaval uz na zaciatku sampionatu, tam im vsak nervozita zvazovala nohy.
Treba si vychutnat krasu okamihu, ale z ohladom na zapas s Holandanmi nemozno prehliadnut aj to, ze Taliani hrali az poslednych 10 min a pritom im neuznali gol na 2:2 (na ORF pocitacovou grafikou dokazali, ze ofsajd nebol). Ale stastie tiez treba a Taliani si naozaj nezasluzili postupit, ved nevyhrali ani jeden zapas. Inak NZ neprehral ani v jednom zapase a musi ist domov.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem asi jediný kdo před zápasem věřil naším bratja Slovákům,ne že mne herně přesvědčovali,ale pro hrozné výkony Italů z posledních zápasů,kteří kromě posledních 10 min. nehráli srdcem a nezasloužili si postopit,zrovna tak Angláni,bída a srab.Gratuluji,Měl jsem si vsadit,mohl jsem si ušetřit na nějaký ten upgrade.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Jo jěště jsem zvědav na dnešní zápas Portuglaci-Brazilie,to by mohla být mnamka pro oko fotbalového fanouška.Uvidíme.Věřím brazilcům,ale stát se může všechno,to už jsme viděli v průběhu šampionátu.
Pred zápasom som dostal SMS s ponukou na tip výsledku Slovensko- Taliansko s kurzami 5 / 3,8 / 1,55. Mal som tušák, ale nakoniec som nepodal na jednotku.
Nechápem, neviem. Tento šampionát je plný zvratov a prekvapení. Samozrejme mám radosť, skúsme to zopakovať ešte aspoň 3x.
nebyl jsi jediný Zappo.
včera jsem nic neviděl, ale podle všeho nic moc. proto, aby se do vyřazovacích bojů dostali ti v nejlepší formě, aby bylo vyvrcholení šampionátu skutečně vyvrcholením a ne nějakým vyšuměním nebo náhodou, jsou halt základní skupiny "nutným zlem".
ale už se to blíží...
včera jsem nic neviděl, ale podle všeho nic moc. proto, aby se do vyřazovacích bojů dostali ti v nejlepší formě, aby bylo vyvrcholení šampionátu skutečně vyvrcholením a ne nějakým vyšuměním nebo náhodou, jsou halt základní skupiny "nutným zlem".
ale už se to blíží...
trávník na stadionu v Port Elisabeth, kde se hrálo (nejen) první osmifinále (Holandsko-Brazílie), je naprosto otřesný. dnes jsem zjistil, že se tam má hrát i souboj o třetí místo! to je ostuda!!
tohle je MS. chci vidět souboje mezi nejlepšími hráči světa - ne nějakou bitku na oraništi!!!
tohle je MS. chci vidět souboje mezi nejlepšími hráči světa - ne nějakou bitku na oraništi!!!
p.s. nic proti pořadatelské zemi. tohle je problém FIFA. hromada papalášů a takhle to dopadne...
p.p.s. ten dopad uruguayského obránce z výšky na rameno po hlavičkovém souboji ze začátku vypadal hodně zle a tohle bych organizátorům ani nám divákům fakt nepřál...
ještě že to dobře dopadlo.
ještě že to dobře dopadlo.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Takže Brazilie doplatila na svou namyšlenost.Dnes tedy další z aspirantů na medajli příjde na řadu,bude to opět Evropa kdo odejde vítězně??
Argentina by mohla doplatit na "trenéra" Maradonu. Pokud Německo vyrukuje s nějakou nečekanou taktikou, tak on na to nebude schopen zareagovat ...viz řecko. Nevim jestli mu pomůže to jeho pobíhání s křížema v ruce. Možná, že jejich kvalita přebije nedostatek taktiky, ale Německo má kvalitu taky...
Pesi, Zappa
že by finále Holandsko - Německo?
že by finále Holandsko - Německo?
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Argentincům se nechtělo běhat,bez míče tragedie,bránit se jim taky nechtělo,samá kudrlinka,dlouhé držení míče,prostě bída.Němci efektivnější,Argentina bídnější ve všem.Pro mne zklamání,ale dalo se to čekat.