trochu fotbalu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
primare
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu fotbalu

Příspěvek od primare »

Hopp Hopp huráááááááááááá *2thumbsup*

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

síce nechápem ako sme mohli vyhrať, ale to je jedno...gratulujem *2thumbsup*

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

durgo

Velmi prijemne a necakane prekvapenie, ktore vojde do historie. Chlapi konecne hrali to, co od nich kazdy ocakaval uz na zaciatku sampionatu, tam im vsak nervozita zvazovala nohy.
Treba si vychutnat krasu okamihu, ale z ohladom na zapas s Holandanmi nemozno prehliadnut aj to, ze Taliani hrali az poslednych 10 min a pritom im neuznali gol na 2:2 (na ORF pocitacovou grafikou dokazali, ze ofsajd nebol). Ale stastie tiez treba a Taliani si naozaj nezasluzili postupit, ved nevyhrali ani jeden zapas. Inak NZ neprehral ani v jednom zapase a musi ist domov.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Byl jsem asi jediný kdo před zápasem věřil naším bratja Slovákům,ne že mne herně přesvědčovali,ale pro hrozné výkony Italů z posledních zápasů,kteří kromě posledních 10 min. nehráli srdcem a nezasloužili si postopit,zrovna tak Angláni,bída a srab.Gratuluji,Měl jsem si vsadit,mohl jsem si ušetřit na nějaký ten upgrade. :D

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Jo jěště jsem zvědav na dnešní zápas Portuglaci-Brazilie,to by mohla být mnamka pro oko fotbalového fanouška.Uvidíme.Věřím brazilcům,ale stát se může všechno,to už jsme viděli v průběhu šampionátu. *thumbs up*

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Pred zápasom som dostal SMS s ponukou na tip výsledku Slovensko- Taliansko s kurzami 5 / 3,8 / 1,55. Mal som tušák, ale nakoniec som nepodal na jednotku.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Nechápem, neviem. Tento šampionát je plný zvratov a prekvapení. Samozrejme mám radosť, skúsme to zopakovať ešte aspoň 3x.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

nebyl jsi jediný Zappo.
včera jsem nic neviděl, ale podle všeho nic moc. proto, aby se do vyřazovacích bojů dostali ti v nejlepší formě, aby bylo vyvrcholení šampionátu skutečně vyvrcholením a ne nějakým vyšuměním nebo náhodou, jsou halt základní skupiny "nutným zlem".
ale už se to blíží...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

trávník na stadionu v Port Elisabeth, kde se hrálo (nejen) první osmifinále (Holandsko-Brazílie), je naprosto otřesný. dnes jsem zjistil, že se tam má hrát i souboj o třetí místo! to je ostuda!!

tohle je MS. chci vidět souboje mezi nejlepšími hráči světa - ne nějakou bitku na oraništi!!!

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

p.s. nic proti pořadatelské zemi. tohle je problém FIFA. hromada papalášů a takhle to dopadne...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

p.p.s. ten dopad uruguayského obránce z výšky na rameno po hlavičkovém souboji ze začátku vypadal hodně zle a tohle bych organizátorům ani nám divákům fakt nepřál...
ještě že to dobře dopadlo.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Takže Brazilie doplatila na svou namyšlenost.Dnes tedy další z aspirantů na medajli příjde na řadu,bude to opět Evropa kdo odejde vítězně??

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Argentina by mohla doplatit na "trenéra" Maradonu. Pokud Německo vyrukuje s nějakou nečekanou taktikou, tak on na to nebude schopen zareagovat ...viz řecko. Nevim jestli mu pomůže to jeho pobíhání s křížema v ruce. Možná, že jejich kvalita přebije nedostatek taktiky, ale Německo má kvalitu taky...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Pesi, Zappa
*thumbs up*

že by finále Holandsko - Německo?

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Argentincům se nechtělo běhat,bez míče tragedie,bránit se jim taky nechtělo,samá kudrlinka,dlouhé držení míče,prostě bída.Němci efektivnější,Argentina bídnější ve všem.Pro mne zklamání,ale dalo se to čekat.

Odpovědět