TOP-Produkty které výrazně převyšují svou cenovou kategorii

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
kite19
Kontaktovat uživatele:

Re: TOP-Produkty které výrazně převyšují svou cenovou kategorii

Příspěvek od kite19 »

Teraz ti povedia na polhodinu presne kedy a napriek tomu ... Ale tie LP od opusu s rozprávkami stoja za to.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

...a Vás někdo nutí kupovat tyhle cipoviny ? jo ? s flintou na zádech ? jo ? trestní oznámeni

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

lechos: O čem hovoříte, soudruhu náměstku?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to kite19 :

Cadenzu Black na pohádky ??????????
ta přenoska stojí 2200 Euro a vydrží v plné formě cca 1000 hodin, to znamená, že hodina hraní vyjde na 2,2 eura.

bertram
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bertram »

Cadenzu Black som mal vyše roka , bola vinikajúca , ale zároveň problematická. Na kvalitných výliskoch hrala excelentne,
na starších zodranejších sa mi nepáčila. Čo takto kryštalka na rozprávky , úplne dostačujúca , ale niekto je rád humorista.
Kubko a Maťko alebo Sol na zlato na Cadenza black , fakt super produkt na prehrávanie týchto vecí . Naozaj prevyšuje abnormálne
svoju cenovú kategóriu. *hura* *hura* *hura*

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

Minulý týden jsem se náhodou dostal k poslechu velmi dobře hrající sestavy za poměrně přijatelnou cenu. Byla to sestava Cambridge Audio zesilovač CXA60 a CD transport téže značky CXC repro tvořilo Sonus Faber Chameleon T. Sestava mě zvukově opravdu dostala - čistota, dynamika, pevný a hluboký bas pestrost prostě hifi se vším všudy. Příjemně mě překvapilo že tam nebyla ani stopa po příslovečném chladu či suchém projevu Cambridge. Nevím zda li za vynikajícím zvukem stojí více repro od Sonusu či železo od Cambridge, každopádně to je velmi zvukově vydařená sestava a opravdu bych ji doporučil každému kdo má zájem o celou sestavu v cenové relaci do 100tis. Nechce se mi spekulovat o tom jaké cenové relaci je sestava schopna konkurovat ale řek bych že jsem v této ceně nic tak dobrého neslyšel. *bravo*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Sany
----------------------------------------------------------------------
tak ty Sonusy se asi neztratily...............

.................... nicméně já slyšel vyšší model CAMBRIDGE CXA80 s Wharfedale Diamond a jsem z toho úplně v prdeli *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*

a je NAPROSTÁ JISTOTA, že CXA80 bude nový základ mého systému,
protože to fakt hrálo úžasně.

(ukázalo se, že nahradit CD960 a V7000 nebude hračka, ale tohle hraje stejně dobře a všechno tam naperu bez starostí digitálně)

už brzy budu mít našetřeno a doufám, že tak za dva měsíce, až to vyladím a naposlouchám doma, si tady vyleju srdéčko.............

Obrázek

*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

https://www.cambridgeaudio.com/products/cx

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ma nekdo zkusenost se zesilovaci v tride "A" (klidne i takove co prechazi do AB pri vyssim volume), ktere prevysuji kvalitou svoji cenu?Mam namysli napriklad Xindaky ad.?Diky za tipy.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Svářečka od BC Acoustic :lol: Zatím do 100 litřiků u mě nic neprehralo ;)

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Přeci se nemůžu opičit po tobě, čili musím sehnat jinou áčkovou svářečku :twisted:.
.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Leben píše: Acoustic Revive SPC Reference Triple C
Musím potvrdit, že reprokabel Acoustic Revive SPC Reference Triple C patří do toto seznamu naprosto právem. Když jsem teď vybíral nové kabely při přechodu na biamp, měl jsem možnost vyzkoušet několik kabelů v cenových relacích od pár tisícovek až po mnoho desítek tisíc a tento kabel u mne jednoznačně vyhrál. Nebyl sice absolutně nejlepší - o trochu víc se mi líbil Sroll Kapton, ale při mé potřebě mít celkem 3sady kabelů (biamp pro přední bedny i pro centr) nebylo při ceně v metráži 2100 Kč/m za AR v podstatě co řešit. Za ušetřené peníze jsem pořídil bazarový signál. kabel 2x1m RCA 1. OPA, který nahradil AudioQuest Colorado mezi CD a Preampem a ještě mi zbylo na spoustu nových vinylů. *2thumbsup*

Obrázek

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

Mohu potvrdit, diky Sasovi za zapujcku a panu Diokovi za dodavku, vymenil jsem timto kabelem - Acoustic Revive SPC Reference II Triple C (v provedeni bi-wire) ne zrovna levny kabel Inakustik Rerferenz LS 1202 a doslo ke zlepseni zejmena strednich tonu a vysek a predevsim prostoru. Mel jsem moznost zaradit do sestavy i Acoustic Revive RCA Line-1 ors (starsi typ) a zafungovala synergie firmy AR, kabely RCA Triple C uz na ceste, casem zrejme i power kabely AR power (4800 a 8800) Triple C.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Nějak to tady utichlo...:-) Po roce a půl života s tímto reprokabelem, mohu skutečně říci, že na mé sestavě zcela předčil, vzhledem k jeho ceně, všechna očekávání. Výborný prostor, vynikající detail, perfektní spodky. Opravdu mimořádně dobrý kabel za "hubičku". Přehrál, nebo se vyrovnal u mě Nordostům ze série Norse. XINDAK FS-1
Přílohy
476x367_G4h24k.jpg

bacil2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bacil2 »

... no myslím, že by tu určite nemal chýbať aj "zázračný" Samsom QH4
*2thumbsup*
Samson_QH4_2_1024.jpg

Odpovědět