Stahování na Spotify

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
štětináč
Kontaktovat uživatele:

Stahování na Spotify

Příspěvek od štětináč »

Ahoj. Chápu to správně, že stažené album není k dispozici k nahrání na flashku ? No a nějak nenalézám nainstalovanou aplikaci na PC. Zn. Začínám.

Carlos
Kontaktovat uživatele:

Re: Stahování na Spotify

Příspěvek od Carlos »

100% úspěšnost. Nutná registrace na Spotify. Umí toho mnohem více... Nebo pak přes zvukovku. Spotify neumožňuje stejně lepší kvalitu jak mp3, m4a. Flac sice taky, ale pouze konverzí z nižší kvality. Za vyšší kvalitou jdi na Tidal (flac i Hi-res). Program to umí stáhnout, ale je pro to třeba něco udělat.

https://keepstreams.com/spotify-converter

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

No to bude kvalitka ! :mrgreen:

Carlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Spotify pouze do mp3 (320kbps), nebo m4a, ale obrovský výběr. To je známá věc a na poslech třeba do auta stačí. Tidal, to už je jiné kafe. Uvedený program umožňuje stahovat i ve vysoké kvalitě. Podmínkou stahování z Tidal je samozřejmá registrace a ve zkušební lhůtě 30 dní lze poslouchat (nebo stahovat programem KeepBeats do 15 GB denně). Program umožňuje stahování i z jiných hudebních serverů, ale ty chtějí platby předem, nebo nefungují pro Českou republiku. Program funguje a není jediný, který umí stahovat. Zda je to legální, je věc výrobce software, který si za něj nechává platit a ne zrovna málo.

štětináč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od štětináč »

Měl bych pro někoho úkol. Nezvykl jsem si na sluchátkový poslech tak obecně. Nebudu do toho proto cpát peníze. Má to jedno ALE: Pokud si pustím něco, co jsem koupil na Supraphonu,poslech přes mp3 FiiO, nejde to. Když si totéž nahraju ze Spotify Premium přes externí zvukovku Creative a znova pustím přes FiiO, mohu poslouchat. (tam se nahrává do wav. )Rád bych někomu poslal pár skladeb v obou variantách aby mi posoudil, jaký druh "snesitelnosti" mi hardware té zvukovky hudbu učinil neagresivní a poslouchatelnou.(pro můj sluch)

Odpovědět