Spotify

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Spotify

Příspěvek od blesk666 »

celkom nerozumiem ze sa rypete s kablami, porovnavate zvuk SW prehravacov, roznych verzii nahravok...
No a potom si pustate MP3-ky.
Mne ako jedina takato sluzba dava zmysel Tidal HiFi

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Někdo používá jako podkresovou kulisu a vyhledávač neznámé hudby Tidal, někdo Spotify.

...a nevím vlastně, na koho tady reaguješ. Ve vlákně nevidím nikoho, kdo by se rýpal s kabelI a porovnával soft. Jediné, co z toho výčtu dělám já a beru jako smysluplné, je porovnávání různých verzí nahrávek klasické hudby, kde rozdíly samozřejmě musí z principu být.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

ide o to ze ked mozem mat nieco ako Tidal hifi ma ani nenapadne pouzivat na pocuvanie nieco ine ako navyssiu moznu zvukovu kvalitu ktorou je len Tidal HiFi. Kulisovy posluch nepouzivam. Ale chapem hlavne pre urcite profesie ze existuje

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Tak u tebe je to bez diskuze. Také bych nepoužíval u zařízení za 2.500€, které jen posunuje data k nějakému DACu, nic jiného než Tidal.

miro2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miro2 »

Zkoušel někdo porovnávat s Google Play?
Používám už asi 2 roky a jsem spokojen, ze začátku jsem narazil na pár kapel, které tam chyběly, ale to postupně doplňili a dnes už neznám nic co bych tam nenašel.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Ale ba, blesku, ja za Spotify platim cca 1,7€, čo je niekoľkonásobne menej ako za Tidal, takže už len to u mňa hovorí za Špätófi. A fakt to používam ako kulisu pri štúdiu a najmä hľadaní mne neznámej hudby. Na sústredený posluch, osobne, mám platne.

Na druhej strane ale, nemám ešte natoľko citlivú zostavu na digitálny hi-res a mesačné peňažné prostriedky na Tidal. :lol: But one day!

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

144Eur rocne nie je vela v porovnani s cenou hifi a serepeticiek okolo.1 CD stoji cca 10-20Eur, platne este cca o 30-50% viac. Moc z hudby co pocuvam nevyslo na SACD alebo DVD-A - z toho pohladu je 44/16 pre 90-95% mojej hudby jedina pre mna dostupna najvyssia kvalita.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

jojo, tak tento uhol pohladu je racionalny.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Nechci se zapojovat do srovnávání Tidal vs Spotify. Každé má nepochybně to své. Já si vybral Tidal a k měsíčnímu poplatku 330 Kč mám podobný přístup: je to cca 50 % ceny jednoho CD nebo cca 35 % ceny jednoho kvalitního vinylu. Za to "mám doma" nepřeberné množství CD kdykoliv si vzpomenu.

A nehlodá červíček, že je to "jen" mp3 a že by to teda mohlo hrát trochu líp - znám se :-).

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Predplatne Spotify Family umozni za 9 EUR mat az 5 premium uctov. V podmienkach maju, ze ti ludia maju byvat na rovnakej adrese. Ale IMHO to nijak nekontroluju.

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Skor by ma zajimalo, ci tu plati niekto nizsiu cenu nez je oficialna, a tiez ako k nej prisiel.

Inak Spotify doporucujem, a tie ich "recommended" playlisty su fakt super.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Miero píše:Skor by ma zajimalo, ci tu plati niekto nizsiu cenu nez je oficialna, a tiez ako k nej prisiel.

Inak Spotify doporucujem, a tie ich "recommended" playlisty su fakt super.
Neda sa. My sme 5 kamoši z jednej adresy :D a delíme si to. Najmenej na osobu je 1,5€ pri šiestich, pri nás 1,79€ cca.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Jak je to s nabídkou klasické symfonické hudby na Tidalu?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Proč se nepodíváš ;-)?
Katalog je přístupný komukoliv.

Odpovědět