reklamace DVD

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

reklamace DVD

Příspěvek od lechos »

Jednou jsem z recese reklamoval špatně vypálené dívko (DVD-R) nešlo vo toho zaplaceného bůra či dva ale prostý princip. V jednom krámu se vysmáli že se to naprosto nerentuje, tohle zdlouhavé reklamační řízení, jinde bez remcání vyměnili kus za nový kus. Asi měli jinej obchodní zákoník či šéf se cítíl pevně v kramflecích. :lol:

Lechosi, ty máš neuvěřitelnou schopnost každé vlákno otočit k úplně jinýmu tématu. Žádám tě o uvážlivost tvých příspěvků. Zcela mimořádně jsem rozdělil původní téma s překupníky. Ale dělat to kvůli tobě víckrát nebudu. Zvaž vždy, zda tvé výkřiky do tmy jsou k věci.

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Brněnské překupníky s vintage hifi

Příspěvek od sostakovic »

lechos píše:Jednou jsem z recese reklamoval špatně vypálené dívko (DVD-R) nešlo vo toho zaplaceného bůra či dva ale prostý princip. V jednom krámu se vysmáli že se to naprosto nerentuje, tohle zdlouhavé reklamační řízení, jinde bez remcání vyměnili kus za nový kus. Asi měli jinej obchodní zákoník či šéf se cítíl pevně v kramflecích. :lol:
Nejdrive si zjisti neco o vypalovani DVD a pak teprve pis.
Predstav si, ze pri vypalovani vytahnu PC ze zasuvky. DVD pochopitelne nevypalim spravne. Bezim vitezoslavne reklamovat.
To byl jen kriklavej pripad. Duvodu proc se vypaleni nepovede je opravdu hodne a vetsinou je chyba jinde nez v samotnem DVD.

Klicova slova pro tve studium jsou: firmware, atyp, vyrovnavaci pamet...a spousty dalsich

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

nemyslím si to...v 95% případů je to chyba disku, vypalovaček mám několik, programů rovněž
dřív se nosiče vyráběly ve strilních podmínkách, a taky něco stály...dneska to flágá Čong v plechové
boudě u rýžoviště kus za bůra...tak proto

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

A když bude kus za více než bůra, tak prudivej dědek bude pindat, že je to předražené a že on je sociální případ etc.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-no právě...někteří to jasně vědí a přesto ušetřené 4-5 korun nedají-já vím,že to jsou sumy,které těžce ohrozí hifistův rozpočet a pak není na chleba ;)

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sostakovic »

lechos píše:nemyslím si to...v 95% případů je to chyba disku, vypalovaček mám několik, programů rovněž
dřív se nosiče vyráběly ve strilních podmínkách, a taky něco stály...dneska to flágá Čong v plechové
boudě u rýžoviště kus za bůra...tak proto
Na internetovych forech je zvykem plkat veci bez znalosti problematiky.
Prodaval jsem DVD ve velkem 12 let. Neco o tom vim. Problem je slozitejsi. Evidentne si o tom nechces nic precist a proto kecy o plechove boude u ryzoviste.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Snad by bylo fajn přečíst si název tohoto vlákna a pokud má opravdu někdo zájem plkat o vypálitelnosti případně reklamaci DVD, pak by si měl založit extra vlákno. Moderátoři by měli nepatřičnou část smazat, nebo překopírovat do dalšího zbytečného vlákna o reklamaci špatně vypáleného DVD

Pivišťák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: reklamace DVD

Příspěvek od Pivišťák »

Měl sis koupit vinyl...

Odar

Příspěvek od Odar »

Pamatam doby, ked CD-R stalo tazkych 350 SK a ked podtiekol buffer (neexistovali este technologie proti podteceniu buffera), tak ste si mohli akurat tak trieskat hlavu o stol *hura*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, to byly doby :D . Dneska mám problém s BRD-R-DL, z paketu 10 mi mechanika většinou 2-3 vůbec nenajde. Jsou to Verbatim. *thumbs down*

Odpovědět