reklamace DVD
reklamace DVD
Jednou jsem z recese reklamoval špatně vypálené dívko (DVD-R) nešlo vo toho zaplaceného bůra či dva ale prostý princip. V jednom krámu se vysmáli že se to naprosto nerentuje, tohle zdlouhavé reklamační řízení, jinde bez remcání vyměnili kus za nový kus. Asi měli jinej obchodní zákoník či šéf se cítíl pevně v kramflecích.
Lechosi, ty máš neuvěřitelnou schopnost každé vlákno otočit k úplně jinýmu tématu. Žádám tě o uvážlivost tvých příspěvků. Zcela mimořádně jsem rozdělil původní téma s překupníky. Ale dělat to kvůli tobě víckrát nebudu. Zvaž vždy, zda tvé výkřiky do tmy jsou k věci.
Lechosi, ty máš neuvěřitelnou schopnost každé vlákno otočit k úplně jinýmu tématu. Žádám tě o uvážlivost tvých příspěvků. Zcela mimořádně jsem rozdělil původní téma s překupníky. Ale dělat to kvůli tobě víckrát nebudu. Zvaž vždy, zda tvé výkřiky do tmy jsou k věci.
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Brněnské překupníky s vintage hifi
Nejdrive si zjisti neco o vypalovani DVD a pak teprve pis.lechos píše:Jednou jsem z recese reklamoval špatně vypálené dívko (DVD-R) nešlo vo toho zaplaceného bůra či dva ale prostý princip. V jednom krámu se vysmáli že se to naprosto nerentuje, tohle zdlouhavé reklamační řízení, jinde bez remcání vyměnili kus za nový kus. Asi měli jinej obchodní zákoník či šéf se cítíl pevně v kramflecích.
Predstav si, ze pri vypalovani vytahnu PC ze zasuvky. DVD pochopitelne nevypalim spravne. Bezim vitezoslavne reklamovat.
To byl jen kriklavej pripad. Duvodu proc se vypaleni nepovede je opravdu hodne a vetsinou je chyba jinde nez v samotnem DVD.
Klicova slova pro tve studium jsou: firmware, atyp, vyrovnavaci pamet...a spousty dalsich
nemyslím si to...v 95% případů je to chyba disku, vypalovaček mám několik, programů rovněž
dřív se nosiče vyráběly ve strilních podmínkách, a taky něco stály...dneska to flágá Čong v plechové
boudě u rýžoviště kus za bůra...tak proto
dřív se nosiče vyráběly ve strilních podmínkách, a taky něco stály...dneska to flágá Čong v plechové
A když bude kus za více než bůra, tak prudivej dědek bude pindat, že je to předražené a že on je sociální případ etc.
-no právě...někteří to jasně vědí a přesto ušetřené 4-5 korun nedají-já vím,že to jsou sumy,které těžce ohrozí hifistův rozpočet a pak není na chleba
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Na internetovych forech je zvykem plkat veci bez znalosti problematiky.lechos píše:nemyslím si to...v 95% případů je to chyba disku, vypalovaček mám několik, programů rovněž
Prodaval jsem DVD ve velkem 12 let. Neco o tom vim. Problem je slozitejsi. Evidentne si o tom nechces nic precist a proto kecy o plechove boude u ryzoviste.
Snad by bylo fajn přečíst si název tohoto vlákna a pokud má opravdu někdo zájem plkat o vypálitelnosti případně reklamaci DVD, pak by si měl založit extra vlákno. Moderátoři by měli nepatřičnou část smazat, nebo překopírovat do dalšího zbytečného vlákna o reklamaci špatně vypáleného DVD
Re: reklamace DVD
Měl sis koupit vinyl...
Pamatam doby, ked CD-R stalo tazkych 350 SK a ked podtiekol buffer (neexistovali este technologie proti podteceniu buffera), tak ste si mohli akurat tak trieskat hlavu o stol
Jj, to byly doby . Dneska mám problém s BRD-R-DL, z paketu 10 mi mechanika většinou 2-3 vůbec nenajde. Jsou to Verbatim.