Můžete mi prosím vysvětlit polopaté funkčnost dvou filtrů u CD přehrávače Marantz CD6007:
Digitální filtry
CD6007 nabízí možnost volby digitálního filtru. Tento filtr ve dvou režimech (Filter1 / Filter2) umožňuje optimalizovat reprodukci digitálního hudebního obsahu pomocí nového převodníku AK4490 D / A podle vašeho vkusu. Filtr 1 je předvolba pomalého snímání, která zlepšuje hluboké stereofonní zobrazování, zatímco filtr 2 je ostrý filtr pro přesnější zobrazování.
K čemu je jeden a druhý filtr a který kdy zvolit? Prosím polopatě. Děkuji.
Prosím o vysvětlení pojmů...
Re: Prosím o vysvětlení pojmů...
Filtr si musíš určit podle tvé chutě,filtry vypadají asi takhle
pomalý filtr (slow - ta fialová) začíná klesat již před 20 kHz,ale má delší rozsah
rychlý (fast) filtr - červená hraje v 0 dB až do 20kHz a potom jde prudce dolu
ten obrázek není marantz,ale platí to obecně,co je lepší,nelze obecné říct,opravdu záleží na chuti či typu muziky
pomalý filtr (slow - ta fialová) začíná klesat již před 20 kHz,ale má delší rozsah
rychlý (fast) filtr - červená hraje v 0 dB až do 20kHz a potom jde prudce dolu
ten obrázek není marantz,ale platí to obecně,co je lepší,nelze obecné říct,opravdu záleží na chuti či typu muziky
Na internetu je těch informací hafo,jen nebejt línej a najít si toK čemu je jeden a druhý filtr a který kdy zvolit? Prosím polopatě. Děkuji.
Už jsem trochu blíže vědění...
Mám ještě jeden dotaz. Balení obsahuje CD, které jsem viděl na YouTube vložit do přehrávače. Napadá vás proč by to někdo dělal? Předpokládám, že je tam spousta PDF manuálů atd... Nebo je tam i něco více, jako konfigurační CD, firmware a nevím co ještě? Kdybych neměl balení, důkladně uloženo ve sklepě, zkusím to, ale tohle bude rychlejší. Děkuji.
Mám ještě jeden dotaz. Balení obsahuje CD, které jsem viděl na YouTube vložit do přehrávače. Napadá vás proč by to někdo dělal? Předpokládám, že je tam spousta PDF manuálů atd... Nebo je tam i něco více, jako konfigurační CD, firmware a nevím co ještě? Kdybych neměl balení, důkladně uloženo ve sklepě, zkusím to, ale tohle bude rychlejší. Děkuji.
Děkuji za promazání balastu a odpověď na svou otázku jsem již dostal.