Prezident
Re: Prezident
To Kutil: tak to by sis měl zajít k očnímu, vidíš nějak blbě.
Končím na tomhle fóru. Je to jak házet perly sviním.
To Kutil: Jdi si zabrečet se svojí modlou.
Je moc osvěžující, vidět pozitivní projev, nadšený lidi i volební štáb. Po všech těch letech plných vyřčené nebo jen tušené zášti a pomstychtivosti, něco takovýho potřebujeme asi všichni.
Ať to panu prezidentovi klape, ať mu vydrží dobrá nálada, ať je opravdu důstojným zástupcem všech a až bude bilancovat, ať se díváme na národ, kde k sobě mají lidi o moc blíž. Bude to velká výzva.
Tohle pobavilo
Ať to panu prezidentovi klape, ať mu vydrží dobrá nálada, ať je opravdu důstojným zástupcem všech a až bude bilancovat, ať se díváme na národ, kde k sobě mají lidi o moc blíž. Bude to velká výzva.
Tohle pobavilo
Nadral reprosoustavy
"V"
To je přesně to, co by náš nový prezident nechtěl - abychom se kvůli politice rozhádali. To, v jakém systému žiji a kdo tady tomu "velí", je pro mě samozřejmě důležité, ale rodina a muzika je pro mě asi bambilionkrát důležitější. Takže klídek a jede se dál
PetrD:
Predikce známého ze statistického úřadu mi byla poslána cca v 15h do mobilu, že to bude 58,3 %
Výsledek 58,32 ....spletl se o DVĚ SETINY
Já sám před prvním kolem čekal minimálně 55/45 pro Pavla.
Kutilovi se nedivím, že je babišovec.
I v průzkumu se uvádělo, že mimo jiné Pavla volí sportovci, cyklisti...a babiše rybáři a domácí kutilové
I v průzkumu se uvádělo, že mimo jiné Pavla volí sportovci, cyklisti...a babiše rybáři a domácí kutilové
Priatelia gratulujem. Snáď to bude správny človek na správnom mieste.
Trochu ma ruší predstava že to indivíduum Bureša volilo až 2 mil. ludí. To ako vážne?
P.S. Ten vtípek s cestovným poriadkom do Bratislavy ste si mohli odpustiť - odkundesov a bolševikov to máme dosť aj bez Bureša.
Trochu ma ruší predstava že to indivíduum Bureša volilo až 2 mil. ludí. To ako vážne?
P.S. Ten vtípek s cestovným poriadkom do Bratislavy ste si mohli odpustiť - odkundesov a bolševikov to máme dosť aj bez Bureša.
JV - ze sa zrovna ty cudujes.
25% Slovenska si myslelo,ze je super napad nahradit mafianov idiotom.
Este ze sa ma vlada Hranol-traktorista-starter-kebab tykat nebude.
25% Slovenska si myslelo,ze je super napad nahradit mafianov idiotom.
Este ze sa ma vlada Hranol-traktorista-starter-kebab tykat nebude.