Použitelnost DVD přehrávače?
Re: Použitelnost DVD přehrávače?
Nic nemožného,cd player Sony jsem prodával po 14 letech a byl ve stavu kupovaného v roce 1992. Bez jakékoliv údržby šlapal další roky i kolegovi.
Sony xb 930 QS z roku 1990 slouží dodnes jako cd transport do D/A převodníku.
Což o to, vono to hraje i po letech, ale jak. Pořád mám ve skříni jako archiv svůj první CD player SONY CDP 101 - dovezený na jaře 1983 s NSR. Bohužel v čase je zvuk již nesrovnatelný se současností a DAC v něm je již zastaralý. Vím o tom, že se dělaly úpravy, kdy se původní DAC CX20017 měnil za TDA1311A, ale nikdy jsem to po výměně neslyšel. Takové úpravy se mi už zdají přes čáru, navíc nemá digitální výstup.
CDP 101 ... To byl snad první prodavany cd player vůbec ...
ano presne tak, uz priam muzealny kusok (v dobrom slova zmysle kusok technickej historie)
Odešel mi cd přehrávač od CA tak jsem zapojil dvd Pioneer HXD 890. Jediný co můžu napsat je že to,,hraje". Ale já si to nepouštím neb bych zešílel ))
Jistěže jsem to otestoval. Ale tak nějak od boku. Pokud nevím, co z toho má vylézt, nemohu soudit. Tedy zkusím kvalitní CDčko a dopídit se k závěru. Předběžně obecně bych to (pro sebe) to viděl jednoduše. Kvalitní Cdčko lepší na CD přehrávači , průměrné CDčko : je to fuk, a mizerné CDčko: neposlouchat vůbec.