Použitelnost DVD přehrávače?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Re: Použitelnost DVD přehrávače?

Příspěvek od Bazi 36 »

Nic nemožného,cd player Sony jsem prodával po 14 letech a byl ve stavu kupovaného v roce 1992. Bez jakékoliv údržby šlapal další roky i kolegovi.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Sony xb 930 QS z roku 1990 slouží dodnes jako cd transport do D/A převodníku. *2thumbsup*

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Což o to, vono to hraje i po letech, ale jak. Pořád mám ve skříni jako archiv svůj první CD player SONY CDP 101 - dovezený na jaře 1983 s NSR. Bohužel v čase je zvuk již nesrovnatelný se současností a DAC v něm je již zastaralý. Vím o tom, že se dělaly úpravy, kdy se původní DAC CX20017 měnil za TDA1311A, ale nikdy jsem to po výměně neslyšel. Takové úpravy se mi už zdají přes čáru, navíc nemá digitální výstup.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

CDP 101 ... To byl snad první prodavany cd player vůbec ...

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

ano presne tak, uz priam muzealny kusok (v dobrom slova zmysle kusok technickej historie)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Odešel mi cd přehrávač od CA tak jsem zapojil dvd Pioneer HXD 890. Jediný co můžu napsat je že to,,hraje". Ale já si to nepouštím neb bych zešílel ;)))

štětináč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od štětináč »

Jistěže jsem to otestoval. Ale tak nějak od boku. Pokud nevím, co z toho má vylézt, nemohu soudit. Tedy zkusím kvalitní CDčko a dopídit se k závěru. Předběžně obecně bych to (pro sebe) to viděl jednoduše. Kvalitní Cdčko lepší na CD přehrávači , průměrné CDčko : je to fuk, a mizerné CDčko: neposlouchat vůbec.

Odpovědět