Tak tak. Taky mam rad klid a pohodu zacinajici se stedrym dnem. A chozeni do spajzu a pojidani vseho mozneho. Treba br.salatek je nejlepsi 2-3 den. Chrocht.. Uz se tesim.. Peniz taky nedavam.
Pod stromeček dárky nebo peníze?
Re: Pod stromeček dárky nebo peníze?
Pokud chce někdo nadávat, najde si i o Vánocích spoustu důvodů. Pro mě jsou Vánoce pohoda, hlavně pokud si ji člověk umí udělat s lidmi, které má nejraději. Pro všechny okolo stačí i malý dáreček, rozhodně lepší než peníze, vypovídá to že si člověk prostě vzpomněl.
Ale nejhezčí ze všeho je stejně pozorovat čirou neředěnou dětskou radost a nadšení které těm pidilidem bez starostí v hlavě a s uměním se radovat, doslova zastavuje dech, to mi nikdo nevymluví
Ale nejhezčí ze všeho je stejně pozorovat čirou neředěnou dětskou radost a nadšení které těm pidilidem bez starostí v hlavě a s uměním se radovat, doslova zastavuje dech, to mi nikdo nevymluví
Jj, přesně tak to je - ta čirá dětská radost je k nezaplacení. Na všechno ostatní je MasterCard
Tak teď už tady chybí jenom recept na vosí hnízda
Znamenám si
Asi jak komu. Osobně nemusím takové to "vyměňování peněz" typu já ti dám obálku a ty dáš mě, takže jsme vlastně ani jeden o nic nepřišli a máme přesně to samé, co jsme měli předtím To je jak nedávat nic.. Ale je to zrádné, nevhodné nebo nudné dárky nejsou taky žádná výhra. Doma si každý z nás píše dopis Ježíškovi, čerpám z toho pak i při narozeninách. Přimělo mě to k větší kreativitě i sám pro sebe, na tento rok už jsem si vybral tento rc model tanku, tak snad to vyjde: http://www.ideka.cz/139-rc-tanky Pomalu zjišťuju, že je potřeba si udělat radost v každém věku, cukroví mě poslední dobou moc nebere
radekine, snad jsi si všiml, že už je po Velikonocích. Model tanku? Jsem z toho nějak