Pobavení
Re: Pobavení
Tak by aspoň, Zemanovi voliči, neměli mít právo nadávat. Měli by zalézt někde do kouta a za sebe se stydět.
To jsme ale mimo nadpis tohoto vlákna. Když vidím našeho prezidenta, moc se nebavím, spíš se za něj stydím.
To jsme ale mimo nadpis tohoto vlákna. Když vidím našeho prezidenta, moc se nebavím, spíš se za něj stydím.
Ten křupan je nalitý permanentně, u něho je to norma a součást osobnosti, ne vyjímka.
http://www.novinky.cz/domaci/352814-zem ... mcova.html
http://www.novinky.cz/domaci/352814-zem ... mcova.html
Jelikož je toto forum o HIFI a toto vlákno "pobavení", je toto můj poslední příspěvek k tématu "viróza na Hradě"...neb je tofox píše:Tak by aspoň, Zemanovi voliči, neměli mít právo nadávat. Měli by zalézt někde do kouta a za sebe se stydět.
V létě jsme byli v Hallstattu na ferratkách a každý večer jsme chodili do hospůdky, kde je majitelem chlapík pocházející z Čech. Klábosili jsme o všem možném, až se nás jednou zeptal: "Proboha, jak jste si TOTO mohli zvolit za prezidenta" . Těžko se nám vysvětlovalo, že to my nééé a tak podobně . A to prosím to nejhorší bylo před námi . Uzavřeme to, neb to sem opravdu nepatří, jen ještě na závěr poslední poznámka.....neskutečně se za našeho prezidenta stydím a je mi smutno ze zjištění, že tolik mých spoluobčanů je tak tupých . Při shlédnutí záběrů od korunovačních klenot je mi na blití, stačilo málo a jejich součástí byla i šavle.HOWGH.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
A tady taky hezky pohled
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=26037
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=26037
Prosím, serte na politiku, a hlavne na hentaké rádoby niečo objasňujúce články. Dúfam, že je to len ukážka toho, aké sprostosti sa dajú publikovať na nete
Pan prezident velmi dobře ovládá umění "být vidět". To jediné bych za vším hledal. Jelikož většina národa čte jako jedinou literaturu Blesk, je třeba k nim promlouvat ve stejném duchu. Strhnout na sebe pozornost. Je to neuvěřitelně ctižádostivý člověk, který se chová programově jako dobytek, protože ví, že na to spousta lidí slyší. Tak si tam na tom Hradě chlastá a pobaveně se kouká, jak si všichni ti politici honí trika. On si pak řekne pár sprostých slov a je zase king...
Zemák se musí hrozně bavit a chechtat jak ho národ miluje pokud někdy náhodou dokáže zapnout comp, zrovna udrží v ruce myš a otevře hifi názory...asi dost vzácná situace...
Z historie víme, že Češi jsou poměrně snadno ovladatelné stádo neuvěřitelně naivních ovcí (viz 1938; 1946; 1948..). Zeman neudělal nic jiného, než že této skutečnosti využil. Nějakých 10 let se válel, a to doslova, kdesi na chalupě na Vysočině, a i když opakovaně prohlašoval, že se do politiky už nikdy nevrátí, při první vhodné příležitosti udělal pravý opak. Stranu SPO založil nikoli z důvodu účastnění se politic. dění a evtl. průniku do Parlamentu, ale především za účelem zviditelnění své vlastní osoby. Z téhož důvodu také nějakou dobu před prezidentskými volbami začal objíždět různé VŠ se svými přednáškami. Ač tohoto pána bytostně nesnáším, musím uznat, že mu jeho plán vyšel dokonale. Jak probíhaly volby prezidenta v loňském roce všichni víme. Více než 40 % lidí se (u náš už tradičně) na volby prostě vys*alo a zbytek volil tak, jak volil. Naříkat nad tím nemá valný smysl. Taková je prostě realita života v ČR..
Taktéž připomenu roky období srpen 1968 a listopad 1989, opět bezbřehá naivita zpitomělého národa dala o sobě znát, následky neseme dodnes...nám pomoci není. Nejlépe asi kdyby nás skoupil germán a postavil tábor práce pro 5 mil. duší, jinak se bude podvádět, tunelovat, odklánět, šmelit a krást. (pardón: podnikat)
To je blbost, s tímhle viděním bytostně nesouhlasím, přestože mě současný vývoj leze krkem...
Víš...tahle doba se velmi, velmi přiblížila, akorát že otročíme v montovnách pro šikmooké parchanty, když si mám vybrat tak lépe pro němce, je to koneckonců civilizovaný evropan...
Bohužel, Slované se postarat neumí, potřebuji vést za ručku, to je historický fakt.
Bohužel, Slované se postarat neumí, potřebuji vést za ručku, to je historický fakt.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
To neni o tom jestli jsi Slovan nebo Germán. To je stavu myšlení ve společnosti a hlavne jednotlivců. Fňukat a nechat se vodit za ruku umí kazde malé děcko.
No jak myslíš...já svoje vím a znám, nematuroval jsem včera...vše je shora předurčeno.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Hm a kdo to predurcil. Myslim ze je to přesně to o cem mluvím.
Listopad 1989 jistou šancí změnit cosi k lepšímu nepochybně byl. To by se ale do vedení státu museli dostat úplně jiní lidé, než ta směs salónních "disidentů", bývalých komunistů a StBáckých konfidentů, která se tam nakonec propracovala.