Peter Nagy 65
Peter Nagy 65
Tak jsem se náhodou dostal ke sledování koncertu na ČT1 - no co rict- zas a znova si nemůžu pomoct- co a koho budou dávat za 30 let na ČT jako výroční koncert .... Netuším , Ztracený nebo podobní .... Nagy pecka-jeden hit za druhým, seděl a čuměl jsem až do konce.... Československo osmdesátá léta co se tYce muziky ať vezmu žánr kterýkoliv ; pro mne asi TOP
Re: Peter Nagy 65
JJ, koukal jsme jak vejr. Prostě - "Stále tý istý frajeri..."
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
uprimne jsem se mu vyhybal uz za sociku,nevidim duvod to menit
Ahoj, Dasta naprostý souhlas , mám to úplně stejně. Včera teda náhodou žena přepla na ČT 1 a to jsem teda úplně vyprsknul, podle mne to byl docela děs i ona povídá na svůj věk vypadá docela dobře , ale poslouchat se to nedá.
Holt lidi co skákali v Lucerně mají jiný názor včetně mne
Já nemám s touto diskusí nic společného.
Spomienkovy optimizmus je zakerna svina.Pesi píše: ↑04 kvě 2024 22:55Tak jsem se náhodou dostal ke sledování koncertu na ČT1 - no co rict- zas a znova si nemůžu pomoct- co a koho budou dávat za 30 let na ČT jako výroční koncert .... Netuším , Ztracený nebo podobní .... Nagy pecka-jeden hit za druhým, seděl a čuměl jsem až do konce.... Československo osmdesátá léta co se tYce muziky ať vezmu žánr kterýkoliv ; pro mne asi TOP
Tato vseobecna fascinacia vyprazdnenym 80kovym lokalnym popom je jednym zo symptomov, preco sa CZ/SK za tych vyse 30 rokov mentalne neoslobodili od byvaleho rezimu.
"Chran si chran tie svoje blaznovstva .... " .....
Jo, to se dalo čekat - .
Zajdi tam se mentálně obohatit až tam budou vystupovat současni tahouni
Zajdi tam se mentálně obohatit až tam budou vystupovat současni tahouni
Aky ma logicky suvis to, ze dnesny cesky/slovensky mainstream su nepocuvatelne sr…ky s tymm ze vykastrovany soc-pop su stale sr..ky?
Ani to, ze dnesnej hudbe kraluju veci typu Tailor Swift, neznamena, ze z Modern Talking je Pink Floyd.
Ani to, ze dnesnej hudbe kraluju veci typu Tailor Swift, neznamena, ze z Modern Talking je Pink Floyd.
Modern Talking boli králi
S chuťou si občas vypočujem aj tieto veci, mám nostalgiu rád.... Tiež nebudem žrať stále len megakvalitné zdravé jedlo, dám si raz za čas aj nejaké hnusné škodliviny....
S chuťou si občas vypočujem aj tieto veci, mám nostalgiu rád.... Tiež nebudem žrať stále len megakvalitné zdravé jedlo, dám si raz za čas aj nejaké hnusné škodliviny....
Takže všechno sracky - mainstream sracky. V těch osmdesátých plus mínus aspoň texty a hudbu tvořili nějaká jména - Kainar, wykrent, Svoboda , Štaidl apod. Dnes teda nevím kdo to či ono píše, ale když slyším o čem zpívá vyklestenec Ztracený atd atd. Tak přeci jen ta úroveň pro mne převažuje o čtyřicet let zpět .
Pesi neuraz sa, ale treba pozerat aj niekde inde po hudbe ako po komercnom mainstreame. Neznamena ze sa v SK/CZ nic lepsie neprodukuje. Inak som k tomu nechcel pisat, ale Peta Nagya som tu fakt necakal.
Blesk : v pohodě...ale kdo určuje kvalitu něčeho a vkus..Kde je ta míra např tady na hiforu -.... Mají sem přístup pouze příznivci " kvalitního " ( relativní ) rocku? Nebo vážné hudby? Proč ne disco? Taky někdo rozhodl že toto není přípustné nebo dost kvalitní?
Já jsem příznivcem především rocku , dříve metalu, dnes nepohrdnu kvalitní country ( ovšem to co je kvalitní se nikomu nesnázim / možná tak že srandy/ nutit). A mainstream? Jsou věci co se mi líbí a co ne. A kvalitní textař, skladatel, to k tomu prostě patří, protože to jsou samozřejmě jedny z proměnných, které přispívají ( a hodně) ke konečnému výsledku . A pak je vkus ..,. Nehodnotim něco co se mi nelíbí
No a teď končím - poněvadž dokonce koukám na seriál Iveta .a začíná poslední díl Ne že bych miloval tenhle popik , ovšem je to součást i mě historie a vzpomínek - takže mne to zajímá, člověk si dá leccos do souvislostí. Tož tak
Já jsem příznivcem především rocku , dříve metalu, dnes nepohrdnu kvalitní country ( ovšem to co je kvalitní se nikomu nesnázim / možná tak že srandy/ nutit). A mainstream? Jsou věci co se mi líbí a co ne. A kvalitní textař, skladatel, to k tomu prostě patří, protože to jsou samozřejmě jedny z proměnných, které přispívají ( a hodně) ke konečnému výsledku . A pak je vkus ..,. Nehodnotim něco co se mi nelíbí
No a teď končím - poněvadž dokonce koukám na seriál Iveta .a začíná poslední díl Ne že bych miloval tenhle popik , ovšem je to součást i mě historie a vzpomínek - takže mne to zajímá, člověk si dá leccos do souvislostí. Tož tak
S tím naprosto souhlasím. Přesto i Peter Nagy ve svém životě napsal tak pět dobrých songů. To mu neupírám.
V každém žánru, a to i v popu, se najdou muzikanti, co to dělají na úrovni. Viz Tears for Fears, Eurythmics aj.
Co se týče české hudby, pokaždé, když dojedu na nějaký festival, zírám co je v Čechách dobrých kapel, které v rádiích nikdy neuslyšíme.
Všechnu hudbu řídí Petr Janda, Miloš Skalka
@Pesi:
Poslední, co tady potřebujeme je, aby kdokoli stanovoval, co je a co není kvalitní umění
Poslední, co tady potřebujeme je, aby kdokoli stanovoval, co je a co není kvalitní umění