Olympic 4

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Olympic 4

Příspěvek od Oldear »

Já sice „Gotiku“ moc neposlouchám, pouštěl mi to Hifi kamarád, ale tohle LP Best of... jako raritu, asi zkusím.

Tady to máte popsané.

https://www.fobiazine.net/article/10662 ... i-karneval

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Tak jsem na článek koukl, jo možná to asi tedy proslavili , nicméně si proslavili svou verzi. Asi Kornovska deska zanikla pod jinou tvorbou, nevím co hráli na koncertech ( Olympic) . Já byl jednou, v Táboře v divadle když slavili 25 let, a Janda tam předstoupil, že končí letos😁. Já byl čerstvé na intru, tak nás tam nahnali v rámci kultury/ vycházek. Možná tam zahráli akorát ten Únos, ale to už fakt nevím .
Zde pisatel článku usoudil , že skladba Karneval měla malý potenciál, jestli prý vůbec nějaký.... No to je teda věc názoru; já ho rozhodně nesdilim. Že se ujal akorát Únos, asi jo komerčně, dodnes ho občas slyším v rádiu. Ovšem to nemění nic na tom, že třeba pro mne je to zajímavá , neprovarena deska, kde každá skladba má svou kvalitu , nevidím tam ani jednu špatnou. Dokonce mi stálo za to si to koupit na CD, což ostatní ani nemusím zas až tak. Ještě ty před tím . To poridim. Z ostatní tvorby mi stačí Best of z 1993, kde je opravdu jen ten Únos. Ještě mi chybí Jako tele na vrata 🙂, což je asi ze Zelené desky, tak ještě možná tuhle módně metalovou

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

Ještě se vrátím k tomu Karnevalu - kdykoliv si pustím tohle LP, slyším v Karnevalu hlavně (jako bývalý bubeník) skvěle sejmuté Hejdukovy bicí, myslím, že v té době měl Ludwigy s fólií "dřevo".
Pořídit si nové bicí (černá fólie) ho Janda donutil až později.

Odpovědět