Nohavica
Nohavica
Když už je tu řeč o Nohavicovi
"Jaromír Nohavica si ponechá Puškinovu medaili, kterou v roce 2018 dostal od ruského prezidenta Vladimira Putina".
Nikdy jsem neměl v úmyslu míchat do muziky nic jiného, obzvlášť politiku. Ale jmenovaný Nohavica, spolupracovník komunistické StB adorující zdegenerovaného psychopata si nezaslouží nic jiného, než hluboké opovržení a absolutní sabotování všeho, co se ho týká.
PS: Daruji CD "Tři čuníci", "Darmoděj" a "Divné století".
Omlouvám se za ale musel jsem.
"Jaromír Nohavica si ponechá Puškinovu medaili, kterou v roce 2018 dostal od ruského prezidenta Vladimira Putina".
Nikdy jsem neměl v úmyslu míchat do muziky nic jiného, obzvlášť politiku. Ale jmenovaný Nohavica, spolupracovník komunistické StB adorující zdegenerovaného psychopata si nezaslouží nic jiného, než hluboké opovržení a absolutní sabotování všeho, co se ho týká.
PS: Daruji CD "Tři čuníci", "Darmoděj" a "Divné století".
Re: Příšerná kvalita originálních CD
Hm, někdy je opravdu těžké oddělit uměleckou tvorbu od člověka. Konkrétně v tomto případě s tím mám taky dost problém.
Přiznám se, že tohle by mě opravdu nenapadlo řešit. Nebo chcete tvrdit, že až Čína napadne Taiwan, tak vyhodíte vše vyrobené v Číně?
Vsadil bych se, že ne.
Vsadil bych se, že ne.
co se týká Jaromír Nohavica "Divné století" tak třeba takové "50 let hraju rock" od Katapultu se mě zdá nahrané o dost lépe
Nechci, aby to v aktuální situaci vyznělo blbě, ale pokud bys to myslel vážně, nosičů bych se ujal.PS: Daruji CD "Tři čuníci", "Darmoděj" a "Divné století
Sorry za , dcera je rozšlapala Já jsem již odmítal placky toho Putlerovic udavače z Těšína vzít do ruky. Je mi z něj na blití.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... m-40388843
https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... m-40388843
Tímto se přidávám k těm, kteří tu CD Nohavici nabízejí z důvodu toho jaký je. Nenabízel jsem je z toho důvodu, že nechci šířit žádné myšlenky tohoto exkrementa dále..
Kup si Kluse. Ten teď bude v kurzu.
Už aby se vrátil Festival politické písně.
Vypadá to, že lidem chybí.
Není důležité jak kdo zpívá, ale jestli mu to politicky myslí.
Vypadá to, že lidem chybí.
Není důležité jak kdo zpívá, ale jestli mu to politicky myslí.
Chlapi,tohle je Audio fórum.Neserte tady politiku.
Máme demokracii,každého věc i názor.
Jarek má v mé audiografii pevné místo a zbytek je jen a jen jeho věc.
Planu,numero uno.
Máme demokracii,každého věc i názor.
Jarek má v mé audiografii pevné místo a zbytek je jen a jen jeho věc.
Planu,numero uno.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja politiku neresim.
Ale nejak uz mi nejde Nohavicovu hudbu poslouchat. Oceneni od nekoho, kdo napada svobodnou nezavislou zemi, bombarduje mesta, zabiji nevinne obcany vcetne deti, by ciste z lidskyho duvodu melo letet z okna radnou rychlosti. Bez ohledu na to, za co bylo udeleno.
Jeho CD vcera putovaly do kontejneru.
Ale nejak uz mi nejde Nohavicovu hudbu poslouchat. Oceneni od nekoho, kdo napada svobodnou nezavislou zemi, bombarduje mesta, zabiji nevinne obcany vcetne deti, by ciste z lidskyho duvodu melo letet z okna radnou rychlosti. Bez ohledu na to, za co bylo udeleno.
Jeho CD vcera putovaly do kontejneru.
... a z preventívno-fundamentalistických dôvodov odporúčam všetkým "politickým exhibicionistom" aby urýchlene ráčili do popelnice nahádzať aj všetky svoje geréty vyrobené v kitájsku
Máš pravdu, je to hodně . . . tak ještě naposledy. Tady přece nejde o politiku, tady je kurňa válka. Vzhledem k tomu, co moji rodiče, prarodiče a rodiče mé ženy "zažili" (a tak trochu i moje rodina) díky Rusákům, nemohu nikdy nikomu nic odpustit. Poznámky Jardy69 nebudu ani komentovat. Např. mám doma na CD komplet diskografii Vaška Koubka, Krausberry atd . . . Kdyby se kdokoliv z nich choval jako ruský šváb Nohavica, okamžitě vše letí do popelnice a nikdy už doma tato muzika nezazní. Jasně, pro někoho to je nepochopitelné, ale já už jsem prostě takový. Porovnejte, jak se teď Nohavica chová a co v současné době dělá třeba Koller. Někdo doma v teplíčku poslouchá Nohavicu, někdo si vezme dovolenou, děti dá k prarodičům a jede autobusem na Slovensko - Ukrajinskou hranici zachraňovat uprchlíky (moje dcera s manželem).
PS: Nohavicu jsem si nepustil od roku 2006, kdy byl nucen pod tlakem důkazů přiznat spolupráci s StB, pryč z baráku šel nyní. A jestli někomu připadám jako "politický exhibicionista" mi je opravdu u prdele.
Sorry za veliké . . . HOWGH.
Je to hodně OT. Je to současně hodně související. Že zde máme fórum, kde můžeme téměř svobodně mluvit o muzice a hi-fi, není vůbec samozřejmé. Máme demokracii a je třeba si ji udržet. Poslouchat muziku těch, co udávají jiné umělce fízlům, podporují totalitu a diktát, pro to fakt neplanu.
Btw, svoje hi-fi mám složené v koutě, na místě poslechovky jsem vytvořil ubytování pro uprchlíky z válečných oblastí. To je realita, vracím se ke sluchátkům. Každý dle svého svědomí.
Btw, svoje hi-fi mám složené v koutě, na místě poslechovky jsem vytvořil ubytování pro uprchlíky z válečných oblastí. To je realita, vracím se ke sluchátkům. Každý dle svého svědomí.
Od pátku ubytovávám na vejminku 5 ukrajinských uprchlíků (matka s dvěma dětmi + další matka s holčičkou), jejichž mužové narukovali. Skřípu zubama a brečím. Ale jelikož je toto forum o hifi a hudbě . . . mám tam starou aparaturu, tož je seznámím s českou muzikou.