Nohavica

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Nohavica

Příspěvek od Karel1 »

Když už je tu řeč o Nohavicovi
*offtopic*
"Jaromír Nohavica si ponechá Puškinovu medaili, kterou v roce 2018 dostal od ruského prezidenta Vladimira Putina".

Nikdy jsem neměl v úmyslu míchat do muziky nic jiného, obzvlášť politiku. Ale jmenovaný Nohavica, spolupracovník komunistické StB adorující zdegenerovaného psychopata si nezaslouží nic jiného, než hluboké opovržení a absolutní sabotování všeho, co se ho týká.

PS: Daruji CD "Tři čuníci", "Darmoděj" a "Divné století".

Omlouvám se za *offtopic* ale musel jsem.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Příšerná kvalita originálních CD

Příspěvek od Antony »

Hm, někdy je opravdu těžké oddělit uměleckou tvorbu od člověka. Konkrétně v tomto případě s tím mám taky dost problém.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Přiznám se, že tohle by mě opravdu nenapadlo řešit. Nebo chcete tvrdit, že až Čína napadne Taiwan, tak vyhodíte vše vyrobené v Číně?
Vsadil bych se, že ne.

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

co se týká Jaromír Nohavica "Divné století" tak třeba takové "50 let hraju rock" od Katapultu se mě zdá nahrané o dost lépe

zarkow
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zarkow »

PS: Daruji CD "Tři čuníci", "Darmoděj" a "Divné století

Omlouvám se za *offtopic* ale musel jsem.
Nechci, aby to v aktuální situaci vyznělo blbě, ale pokud bys to myslel vážně, nosičů bych se ujal.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Sorry za *offtopic* , dcera je rozšlapala *bravo* Já jsem již odmítal placky toho Putlerovic udavače z Těšína vzít do ruky. Je mi z něj na blití.

https://www.novinky.cz/zahranicni/clane ... m-40388843

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Tímto se přidávám k těm, kteří tu CD Nohavici nabízejí z důvodu toho jaký je. Nenabízel jsem je z toho důvodu, že nechci šířit žádné myšlenky tohoto exkrementa dále..

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Kup si Kluse. Ten teď bude v kurzu.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Už aby se vrátil Festival politické písně.
Vypadá to, že lidem chybí.
Není důležité jak kdo zpívá, ale jestli mu to politicky myslí.

Hunzek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunzek »

Chlapi,tohle je Audio fórum.Neserte tady politiku.
Máme demokracii,každého věc i názor.
Jarek má v mé audiografii pevné místo a zbytek je jen a jen jeho věc.
Planu,numero uno.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Ja politiku neresim.

Ale nejak uz mi nejde Nohavicovu hudbu poslouchat. Oceneni od nekoho, kdo napada svobodnou nezavislou zemi, bombarduje mesta, zabiji nevinne obcany vcetne deti, by ciste z lidskyho duvodu melo letet z okna radnou rychlosti. Bez ohledu na to, za co bylo udeleno.

Jeho CD vcera putovaly do kontejneru.

bacil2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bacil2 »

... a z preventívno-fundamentalistických dôvodov odporúčam všetkým "politickým exhibicionistom" aby urýchlene ráčili do popelnice nahádzať aj všetky svoje geréty vyrobené v kitájsku ;)

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Hunzek píše:
02 bře 2022 06:27
Chlapi,tohle je Audio fórum.Neserte tady politiku.
Máme demokracii,každého věc i názor.
Jarek má v mé audiografii pevné místo a zbytek je jen a jen jeho věc.
Planu,numero uno.
Máš pravdu, je to hodně *offtopic* . . . tak ještě naposledy. Tady přece nejde o politiku, tady je kurňa válka. Vzhledem k tomu, co moji rodiče, prarodiče a rodiče mé ženy "zažili" (a tak trochu i moje rodina) díky Rusákům, nemohu nikdy nikomu nic odpustit. Poznámky Jardy69 nebudu ani komentovat. Např. mám doma na CD komplet diskografii Vaška Koubka, Krausberry atd . . . Kdyby se kdokoliv z nich choval jako ruský šváb Nohavica, okamžitě vše letí do popelnice a nikdy už doma tato muzika nezazní. Jasně, pro někoho to je nepochopitelné, ale já už jsem prostě takový. Porovnejte, jak se teď Nohavica chová a co v současné době dělá třeba Koller. Někdo doma v teplíčku poslouchá Nohavicu, někdo si vezme dovolenou, děti dá k prarodičům a jede autobusem na Slovensko - Ukrajinskou hranici zachraňovat uprchlíky (moje dcera s manželem).
PS: Nohavicu jsem si nepustil od roku 2006, kdy byl nucen pod tlakem důkazů přiznat spolupráci s StB, pryč z baráku šel nyní. A jestli někomu připadám jako "politický exhibicionista" mi je opravdu u prdele.
Sorry za veliké *offtopic* . . . HOWGH.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Je to hodně OT. Je to současně hodně související. Že zde máme fórum, kde můžeme téměř svobodně mluvit o muzice a hi-fi, není vůbec samozřejmé. Máme demokracii a je třeba si ji udržet. Poslouchat muziku těch, co udávají jiné umělce fízlům, podporují totalitu a diktát, pro to fakt neplanu.
Btw, svoje hi-fi mám složené v koutě, na místě poslechovky jsem vytvořil ubytování pro uprchlíky z válečných oblastí. To je realita, vracím se ke sluchátkům. Každý dle svého svědomí.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

*offtopic* Od pátku ubytovávám na vejminku 5 ukrajinských uprchlíků (matka s dvěma dětmi + další matka s holčičkou), jejichž mužové narukovali. Skřípu zubama a brečím. Ale jelikož je toto forum o hifi a hudbě . . . mám tam starou aparaturu, tož je seznámím s českou muzikou.

Odpovědět