Nohavica

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Příšerná kvalita originálních CD

Příspěvek od Strejdin »

Antony, Karel1, 👍, respekt!

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

PetrD
Aby jsme se špatně nepochopili. Kdybyste rozšlapali Putina, tak se to dá pochopit.
Ale CD?

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Naposledy OT, omlouvám se:
Moje manželka je z Oděsy, její syn tam nyní bojuje v domobraně. Mám prakticky přímý přenos všeho, co se tam děje. Každý den vidím tu bezmoc, strach, ale i odhodlání bojovat až do konce. Od prvního dne agrese se aktivně snažíme organizovat pomoc. Proto jsme v domě připravili vše potřebné, tři rodiny (jejich ženská část) teď jedou přes Moldavsko a Rumunsko k nám. Snad vše dobře dopadne.

Muzika se mi poslouchá dnes těžko. Kolaboranta Nohavicu jsem vyřadil už dávno. Je vcelku jedno, jakou kvalitu jeho CD mají.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Jelikož se debata na téma "Příšerná kvalita originálních CD" hodně vyvětvila, navrhuji adminovi přesunout část o Nohavicovi a spol. do "volné diskuze" .
PS: Zrovna teď poslouchám CD ruské kapely Disen Gage (mám jejich čtyři alba) a nějak ani nemám sílu přemýšlet nad tím, jak jsou na tom . . . :(
PS 2: Jardo69, přišla za mnou dcera (po Nohavicově prohlášení), jestli ta CD budu ještě někdy poslouchat. Řekl jsem jí, že ne, ať si s nimi dělá co chce . . . zbytek znáš.

Pořád je mi do breku. U nás v podniku mám dva bezva kamarády - Ukrajince, s kterými chodíme na pivko a pod. Oba narukovali. Držím palce, ať vše dobře dopadne a Putler chcípne.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Nohavica je mně lhostejný a že se zapletl s Puťkou ? to není důvod vyřadit všechny jeho nosiče...
za půlrok či trochu dýl může být vše jinak. never say never.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Si myslím, že se zítra domluví na příměří. Nebo je to blízko.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Stejně je to šílený, že tu mže být válka, kvuli jednomu člověku.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Antony, Karel1, PetrD-mate moju plnu podporu a respekt. Ale aj kazdy kto dnes stoji pevne na strane slobody a liberalnej demokracie. Myslim ze je spravny cas sa vysporiadat aj s kolaborantmi, ale aj tymi vajatavymi, ktori su schopni otacat kabat podla situacie ktora je im prospesna.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohavica

Příspěvek od Ramones »

Nohavica me nikdy nezajimal a ani jeho tvorbu nemam. Byvala manzelka me v dobach minulych 2x dostala na jeho koncert, ktery jsem pretrpel. Paradoxne ale vystoupeni s cechomorem patřilo k nejlepe nazvucenym live akcim.... Pritelkyne nejake zaprasene cd z minulosti ma a kdyz jsem se ji zeptal, jestli ho nechce vyhodit, protoze stejne jako ja nenavidi komouse, stb a rusaky, rekla, delej s nim co chces, ale hod ho pak do plastu 😁
Uprchliky zatim ubytovane nemame, tak posilame penize na humanitární pomoc a zbrane primo na velvyslenectvi UA.
Byt Rusem, je fakt karma..... 😬

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Jindy bych dal za pravdu těm, kteří odmítají míchat "politiku" na forum o HIFI, ale debatovat tady o současné situaci není "míchání politiky", to je VÁLKA. Ani v tom nejčernějším snu by mě nenapadlo, že něco takového "kousek" za barákem zažiji. Nikdy nezapomenu, jak jsem šel v roce 1968 jako devítiletý capart s dědou za ruku v Praze, kde bydlel, po nějakém mostě a on dolů koukal na ty tanky. Držel mě za ruku a tiskl tak, že mě bolela ještě druhý den . . . a brečel. Bylo to poprvé, co jsem u tak tvrdého chlapa viděl slzy. Vždy jsem byl vychováván k úctě ke svobodě, k úctě k lidskému životu . . . a s tím se se mnou táhne "vztah" k Rusku. Nikdy jsem si o nich nedělal iluzi a je jen zázrakem, co se podařilo Kocábovi & spol. 19.6.1991. Od roku 1918 vládnou v Rusku (resp. SSSR) samí vypatlanci a psychopati, zázrakem jsme dokázali využít "okénko", kdy vládli Gorbačov a Jelcin a tu chátru z naší země vypakovali. Je mi jasné, že na fóru o HIFI jsem hodně odbočil, ale snažím se prostě pochopit Nohavicovo myšlení. Copak je to opravdu takový blb? Teď nemám na mysli jeho spolupráci s StB (k tomu byli dotlačení i jinačí kofři), ale jeho kecy. Říci, že s Putinem nesouhlasím, ale metál nevrátím . . . že by to jako bylo laciné gesto :? Už jen ta šaškárna, jak ten metál převzal :o Jak myslí, je to jeho věc.
Moc si přeji nastolit zpět "normální" dobu, kdy tady budu s úsměvem na rtech pročítat dohady o způsobu poslechu hudby (a pak budu poslouchat podle svého) . . .

*offtopic* PS: Ještě malá poznámka o "spolupráci s STB" . . . někdy před pěti lety jsem byl na koncertu Jimi Čerta (Mělník, hospoda U potůčku) , který začínal tím, že usedavě brečel a omlouval se za to, že nevydržel nátlak a estébákům to podepsal. Mezi každou skladbou vyprávěl a ještě několikrát se rozbrečel. Po koncertu jsme s ním asi do dvou do rána rozebírali život a docela upřímně se rozpovídal. Zjistil jsem, že ten jeho "podpis" nejvíc ublížil jemu samotnému. Kdyby se tak nějak podobně zachoval Nohavica . . .

Nevím, jak my "obyčejní" lidé můžeme v současné době Ukrajině pomoci *fnuk* Já alespoň poslal na SOS Ukrajina Člověku v tísni jeden můj měsíční plat.

Anthony: absolutní respekt Milane *klanimse*

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Kdyby milion lidi v cr poslalo aspon 1000,byla by miliarda....

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

A? Koupit za ni kulomety? Koukám, že řešení problémů stylem "zasypej to penězma", který ve velkém používá EU, už přijali i jednotlivci.

Ne že by Putinovi neruplo v bedně, ale Ukrajina se za skoro 30 let nedokázala zvednout, naopak z ní lidi utíkali pryč i v míru. To taky o něčem svědčí. A že se stala prostředkem západu k provokování Ruska, na tom má taky svůj podíl. Teď se to vrátilo, bohužel pro obyčejný lidi.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jarda69 píše:
02 bře 2022 22:49
Stejně je to šílený, že tu mže být válka, kvuli jednomu člověku.
No, to je ten první pohled, co se nabízí a bohužel my nemáme informace ( jen co je otřesné a viditelné - válka a útrapy civilních obyvatel ) a informace nemají ani naši politici. Půl roku spolu vzájemně jednali ( Rusko i USA ) a dnes bohužel vidíme ten výsledek. Proč ho to nechali udělat a jen přičumují z poza plotu a o čem, že se to nedohodli? UK byla využita, zneužita a obávám se, že bude i odkopnuta. Osobně v tom ani tak nevidím "velmocenské" ambice - na to ti chudáci už dávno nemají a vidím to jako boj o záchranu před zničením státu, protože ty zásoby nerostů už více jak 100 let nedají nikomu spát.

Je to jako s Nohavicou ( neposlouchám ho, je mi jedno co dělá ), řešíte jeho, protože to víte. Budete taky vyhazovat CD dalších kapel ( Žlutej hafan, Plastici a spousta dalších ). Nebudete také navštěvovat Husu na špagátu, ND a mnoho dalších divadel a vypnete i TV.

Divný svět, jak to vyřešit - no raději sem ten hnus politiky netahat a diskutovat o Hifi a hudbě a za to se přimlouvám.

petrL
Dík - konečně někdo z rozhledem. Nic není jednobarevné a viníků je povícero. Držím palce UK, aby to přežili.

Kutil191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kutil191 »

Jak píše Oldear . UK byla zneužita!
Nohavicu neposlouchám a je mě jedno co kdo udělá s jeho CD ,LP
Válka je vůl !

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »