Dobrý, ale ten seriál je už dál....
Nějaký dobrý film na dlouhé zimní večery
Re: Nějaký dobrý film na dlouhé zimní večery
Koukám na The Man in the High Castle a zatím super. Sice se to trochu vleče, je to dost artové, ale na rozdíl od Netflixu, je to dějově ok a baví mě to. Díky za tip.
@jarda69
Precitaj si knihu od P.K.Dicka. To je fakt majstersyk.
A potom, mozes pokracovat s “snivaju androidi o elektrickych oveckach” = Blade Runner
Alebo “we can remember it to you wholesale” = Total Recall
Alebo Minority report.
Precitaj si knihu od P.K.Dicka. To je fakt majstersyk.
A potom, mozes pokracovat s “snivaju androidi o elektrickych oveckach” = Blade Runner
Alebo “we can remember it to you wholesale” = Total Recall
Alebo Minority report.
Ovečky jsem četl a nebavilo mě to. Jinak filmy samozřejmě znám. Původní Blade runner je dobrej.
Mne sa inac celkom paci aj Blade Runner 2049 - ako film hlupost, ale zvukovo uplne skvely. Ukazujem navstevam - spolu s Mad Max Fury Road, Inception (nahanacka v Mombase), John Wick - scena v klube a samozrejme Matrix ideme do vytahu.
A este - Ready player One (auto zavod) ten potesi najma deti.
A este - Ready player One (auto zavod) ten potesi najma deti.
Zvukově je fajn Králova řeč. Ten chlap má hlas, že se třesou skla. Scéna, kde se učí mluvit je fajn. Mám pocit, že jim i podlaha vydává zajímavé zvuky.
Pro sci-fi fans ... seriály na několik večerů - Foundation (Nadace) , The Expanse ... nevím jestli to zde už není
Tak ne. První díl je fajn, pak ale někdo projevil touhu stvořit vlastní příběh a šlo to do hajzlu
Mně přišla už první série sotva průměrná. Sapkowskiho mám moc rád a že to vzal pod křídla Netflixu, z toho jsem byl nadšenej, ale stalo se to, čeho jsem se obával a to bohužel v míře větší, než by mě kdy napadlo. Celý kouzlo slovanský mytologie pryč, postavy bez charismatu, politika podaná ploše, asi aby to i divák západní fantasy pobral, příběh takovej unylej... Druhou sérii i tak určitě zkusím a asi můžu bejt už jenom příjemně překvapen.
Nadral reprosoustavy
Asi to nebude pravidlo, ale co jsem viděl od Netflixu, tak byly srajdy. Viděl jsem něco od Amazonu a to bylo dobré.
Ten původní polský seriál byl skvělý. Ten USA je tak čtvrtej výluh, sice vizuálně skvělý, ale dějově slovy Kaisera a Lábuse: volně zrasovali.Herrer píše: ↑17 pro 2021 16:49Mně přišla už první série sotva průměrná. Sapkowskiho mám moc rád a že to vzal pod křídla Netflixu, z toho jsem byl nadšenej, ale stalo se to, čeho jsem se obával a to bohužel v míře větší, než by mě kdy napadlo. Celý kouzlo slovanský mytologie pryč, postavy bez charismatu, politika podaná ploše, asi aby to i divák západní fantasy pobral, příběh takovej unylej... Druhou sérii i tak určitě zkusím a asi můžu bejt už jenom příjemně překvapen.
Asi nejlepší film, co jsem v poslední době viděl
No jo, kino náročného diváka....