Manželky a hifi technika
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Manželky a hifi technika
Moje manželka slyší velice dobře. Vůbec jí nezajímá co poslouchám, chodí kolem a dělá si svoje věci, ale když to hraje blbě, tak to hned komentuje. Když jsem přitáhl před pár měsíci nové bedny, zkritizovala, že je to jak pod peřinou. Prý vyhozené peníze. Skutečně bylo málo výšek kvůli nevhodným kabelům. Naopak jsem jednou zkoušel nějaký koaxiální reprokabel a byl ostrý jak prase. S křenem, aniž bych se jí na něco ptal zmínila, že to dneska strašně píská. Jednou jsem špatně zapojil signálové kabely a poznala, že je něco v nepořádku. Vůbec jsem nechápal co, já to nepoznal. Měla pravdu - hrálo mono, jen jeden kanál z obou beden.
kabelguru.cz
No, ta moje slyší trávu růst. Sama si ale vystačí se starší věží JVC. Stačí, když radio nešumí.
A hlavně, od nedávna ji používám jako testera, pokud se jedná o posouzení rozdílu zvuku mezi dvěmi reprosoustavami. Společně s mým tátou (v důchodu) tvoří nestejnorodou dvojici, jejichž názor na zvuk beru vážně.
A hlavně, od nedávna ji používám jako testera, pokud se jedná o posouzení rozdílu zvuku mezi dvěmi reprosoustavami. Společně s mým tátou (v důchodu) tvoří nestejnorodou dvojici, jejichž názor na zvuk beru vážně.
Jsou chlapi, kterým manželka vypucuje celý auto. Jsou manželky, které i auto umyjí zvenku a k tomu vyleští. Správnější chlap, ale ženu na auto sáhnout nenechá!
Do istej miery nas s manzelkou spojil zaujem o tu istu hudbu, to pretrvalo dodnes (vcitane obcasnej navstevy koncertov). Takze kym pustam tu, je vsetko v poriadku. Ja vsak nemam zaroven rad preslapovanie na jednom mieste a ani nemennost veci a stale preto rad objavujrm novu pre mna zaujimavu hudbu (vraciam sa samozrejme aj k “starej”). Medzi tym sa najdu veci co zaujmu aj manzelku, vtedy si vieme hudbu spolu uzivat aj cely vecer pri pohari dobreho vina.
Taktiez vsak plati nutnost co najednoduchsej obsluhy aparatu. Najcastejsie si preto sama pusti FM Radio z tuneru, kde staci stlacit len dve ON/OFF tlacidla a hra to.
Zvuk neriesi, ale ak by to hralo vyslovene blbo, chcela by to vypnut. Cenu hifi ani nechce vediet a tiez by prijala keby to mohlo byt cele mensie, ale inak to neriesi a v zasade tutu moju zabavku vcelku toleruje.
Taktiez vsak plati nutnost co najednoduchsej obsluhy aparatu. Najcastejsie si preto sama pusti FM Radio z tuneru, kde staci stlacit len dve ON/OFF tlacidla a hra to.
Zvuk neriesi, ale ak by to hralo vyslovene blbo, chcela by to vypnut. Cenu hifi ani nechce vediet a tiez by prijala keby to mohlo byt cele mensie, ale inak to neriesi a v zasade tutu moju zabavku vcelku toleruje.
ségra mně vždycky říká proč ty vejšky musej tak syčet a basy tak nemožně dunět ?! a za takový prachy cos za to dal ! kdysi nám staré rádio hrálo lépe a normálně (jo, lampový na středních vlnách)