Kvalita koření
Kvalita koření
Koupil jsem majoránku od firmy Nadir (s velbloudy)
Pořád mi bylo divné, že v těstu na bramborák není cítit. Tak jsem strčil nos až do pytlíku a pořád nic.
Načal jsem majoránku od Vitany a málem mi to rozežralo nos, jak je to silné.
Nevím, co do toho u Nadiru dávají, ale nemá to ani vůni ani chuť. Proto asi ta nižší cena.
Pořád mi bylo divné, že v těstu na bramborák není cítit. Tak jsem strčil nos až do pytlíku a pořád nic.
Načal jsem majoránku od Vitany a málem mi to rozežralo nos, jak je to silné.
Nevím, co do toho u Nadiru dávají, ale nemá to ani vůni ani chuť. Proto asi ta nižší cena.
Re: Kvalita koření
No ty teda perlíš
To tedy čumím Jsem ještě na HIFI fóru?
Jarda69: Musíš vyndat občas nos s pytlíku kde máš moučkový cukr, pak ucítíš i majoránku v jiném pytlíku. Vypadá to, že máš bordel v sáčcích.
"Volná diskuse
Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd."
Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd."
Jarda
na Mimibazare najdes urcite vacsich odbornikov. Tam sa z doverou obrat, aj ked budes potrebovat poradit ohladne, kdyz si budes chtit pocvachtat a mimisek udela kokynko.
na Mimibazare najdes urcite vacsich odbornikov. Tam sa z doverou obrat, aj ked budes potrebovat poradit ohladne, kdyz si budes chtit pocvachtat a mimisek udela kokynko.
Jarda69: doufám, že bereš můj komentář, jako pokus o vtip.
No jistě, v tomto vlákně je toto možné, ale nemyslíš, že prezentovat tady nákupy sra*ek za 3 kč, je velmi negativní prezentace Tvého IQ. Klidně v těch nákupech pokračuj, ale snad by bylo lepší to jaksi tutlat.
Věnuj se tady Hifi a hudbě ( tam diskuse vázne ), jestli něco z toho vlastníš, je vidět, že se nudíš a máš "absťák" na pokec.
Nic ve zlém.
Věnuj se tady Hifi a hudbě ( tam diskuse vázne ), jestli něco z toho vlastníš, je vidět, že se nudíš a máš "absťák" na pokec.
Nic ve zlém.
Já jsem chtěl pouze upozornit na mizernou kvalitu. Abstak ma asi nekdo jinej.
Jistě, ale co jsem tak sledoval, i ve "volné diskuzi" se témata vždy nějak okrajově "dotýkala" HIFI. Až na tebe. Myslel jsem si, že tématem "připálený tuk na teflonové pánvi" jsi svoji natlakovanou kedluben vyčerpal. Sorry, jak jsem se mýlil. No tak jen dál.
PS: Oldear ti to napsal trefně.
Omlouvám se. Myslel jsem, že jsou tu inteligentní lidé a že mi třeba poradí. S pánví.
Příště zkusím Mimibazar, kam chodí kolega.
Nechápu potřebu reagovat na téma, které mě nezajímá.
Taky dobrá úchylka. Asi nějaký přetlak.
Příště zkusím Mimibazar, kam chodí kolega.
Nechápu potřebu reagovat na téma, které mě nezajímá.
Taky dobrá úchylka. Asi nějaký přetlak.
Aha, takže kdo ti nedokáže poradit s pánví, je blbec?
A máš pravdu, nemám čas na kraviny, takže již nereaguji - HOWGH.
A máš pravdu, nemám čas na kraviny, takže již nereaguji - HOWGH.
Len Jarda69 dodržal podmienky vlákna, (témata nesouvisejíci s hi-fi). Oldear a Karel1 ich porušili. (osobné útoky).
Oldearovi ať to hraje, Karel1 v pokoji odíde, lebo nemá čas na kraviny.
Ja som zvedavý, majoránku mám rád
Oldearovi ať to hraje, Karel1 v pokoji odíde, lebo nemá čas na kraviny.
Ja som zvedavý, majoránku mám rád
Tak to sem nečekal