Kvalita koření

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Uživatelský avatar
šeďour
Příspěvky: 751
Registrován: 05 dub 2011 15:11
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Kvalita koření

Příspěvek od šeďour »

Ježiši...to nevíte, že Polrajch má luxusní restauraci v centru Prahy ? A čím by asi tak měl nejznámější českej kuchař jezdit...Oktávkou ??

Ale musím uznat, že tohle je za poslední dobu dost slušný vlákno.Zábavný a smysluplný.Díky Jardo.A na ty kyselý prdele, co ti do vlákna nejdřív naplivou a pak ti popřejou dobrej poslech, na ty kašli :-)
kabelguru.cz

brrouk
Příspěvky: 29
Registrován: 29 úno 2016 16:09
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvalita koření

Příspěvek od brrouk »

No ZP má těch restaurací více, a co jsem ho osobně viděl (asi před 2 roky), tak měl Lexuse, do kufru lifroval nějaké ovoce a zeleninu. A PP to asi nebyl, filmový štáb jsem nikde na ulici neviděl.... Jinak majoránka je lepší sušená, je více aromatická, ale nesmí se moc vařit, potom hořkne. Ale čerstvá je vynikající na maso ála divoko, ale také moc nevařit !

Yiakubou
Příspěvky: 525
Registrován: 07 črc 2020 18:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Kvalita koření

Příspěvek od Yiakubou »

PP to je vzdy, kdyz tu znacku nerozmaznou. Jen tak zadarmo by jim tu reklamu nedelali. Jestli s tim jezdi i soukromne, dobre mu tak. Muze mit nakej deal s Lexusem.
Jarda69 píše:
09 bře 2022 11:51
Yiakubou co do bramboráku? Cerstvou nebo susenou?
Do bramboraku davam susenou. Tady by asi mohla fungovat i cerstva, kdyz to nebudes smazit do bezvedomi, ale ja cerstvou pouzivam fakt jen tam, kde se to na konci posype, zamicha a uz dal nijak nevari. Treba bramborova kase se takhle da ozvlastnit, nebo tim posypat uz hotovou bramboracku, nebo do nejakyho salatu.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostů