Ježiši...to nevíte, že Polrajch má luxusní restauraci v centru Prahy ? A čím by asi tak měl nejznámější českej kuchař jezdit...Oktávkou ??
Ale musím uznat, že tohle je za poslední dobu dost slušný vlákno.Zábavný a smysluplný.Díky Jardo.A na ty kyselý prdele, co ti do vlákna nejdřív naplivou a pak ti popřejou dobrej poslech, na ty kašli
Kvalita koření
Re: Kvalita koření
kabelguru.cz
Re: Kvalita koření
No ZP má těch restaurací více, a co jsem ho osobně viděl (asi před 2 roky), tak měl Lexuse, do kufru lifroval nějaké ovoce a zeleninu. A PP to asi nebyl, filmový štáb jsem nikde na ulici neviděl.... Jinak majoránka je lepší sušená, je více aromatická, ale nesmí se moc vařit, potom hořkne. Ale čerstvá je vynikající na maso ála divoko, ale také moc nevařit !
Re: Kvalita koření
PP to je vzdy, kdyz tu znacku nerozmaznou. Jen tak zadarmo by jim tu reklamu nedelali. Jestli s tim jezdi i soukromne, dobre mu tak. Muze mit nakej deal s Lexusem.
Do bramboraku davam susenou. Tady by asi mohla fungovat i cerstva, kdyz to nebudes smazit do bezvedomi, ale ja cerstvou pouzivam fakt jen tam, kde se to na konci posype, zamicha a uz dal nijak nevari. Treba bramborova kase se takhle da ozvlastnit, nebo tim posypat uz hotovou bramboracku, nebo do nejakyho salatu.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostů