Je země placatá??

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Je země placatá??

Příspěvek od HLUCHYPES »

Nemůžu se zbavit dojmu, že lidstvo trochu hloupne. Stále častěji se setkávám s tím, že jakoby lidem mizí rozum z hlavy. O té ploché zemi by se dalo polemizovat, já osobně jí kulatou neviděl, tak se nebudu hádat. Ale... Např. zde. Člověk by řekl, že jsou zde lidé trochu znalí v oboru. A přesto někdo věří, že kabel se musí zahořet, jako zajet nové auto. Jelikož řeším zrovna kabely, tak jsem viděl inzerát, prodám sestavu, včetně zahořených kabelů. (pokud tedy nejsou po zkratu)
Ale asi se opavdu dá prodat déšť nebo hadí olej. Někdo věří v modlení, jiný vystaví přenosku úplňku a bude mít větší dynamiku. Moje příbuzná věří, že když si změnila jméno, že bude mít lepší osud. Nedávno jsem viděl inzerát na odpuzovač zlých sil a lidé to kupují.
Když jsem minulý týden volal ohledně kabelů, tak mi prodejce vysvětloval, že mají novou směs teflonu a že zlacení vidliček je prováděno směrovou elektromagnetickou statikou, tudíž že částice zlata jsou všechny natočeny jedním směrem a tedy, že zvuk snadněji prochází a lépe to hraje. Říkám si, jestli lidé v touze po dokonalém zvuku jsou ochotni věřit takovým kokotinám na ntou. Kam zmizel úsudek? Že teflon má vliv na přenos drátem? Byl jsem kupovat ostropestřec na játra, přece jen tady na Moravě trpí nejvíc, a tam ta prodavačka ve zdravé výživě prodávala vodu se silnou energií. Litr za 10 korun. Tak si říkám, jestli jsem se zbláznil já nebo ti okolo. Čekám, kdy se objeví vymítač falešných tónů z reprosoustav a zaříkávač šumu...

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Je země placatá??

Příspěvek od Strejdin »

Voda litr za 10 Kč? Se silnou energií? To je přece Super nakup, za chvilku tu petku od vody prodáš v aftomatu a ještě na tom vyděláš ! Teda snad nebude otrávená, … ta voda.

PajusB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PajusB »

Ja pred par dny videl video kde nejaky pekar na tiskovce u stolu vysvetloval jak udelaji testo na chleba ktere nechavaji ve dvou az ctyrech stupnich odpocivat 15 hodin v lednici. Ma se tim neskutecne spravit obsah lepku az na polovinu tou fermentaci. Lidi stali kolem a fotaky cvakaly jakoby prisel s prevratnou technologii jak uskladnit elektrinu na vecne casy...
Cela ta scena byla tak absurdni....
50% lepku je alergikovi, nebo celiakovi k nicemu, tak se obraceli na ostatni, ze je lepe stravitelny, coz je uz s ohledem na lepek vyvraceno...

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

HLUCHYPES píše:
27 říj 2024 15:00
Nemůžu se zbavit dojmu, že lidstvo trochu hloupne. Stále častěji se setkávám s tím, že jakoby lidem mizí rozum z hlavy. O té ploché zemi by se dalo polemizovat, já osobně jí kulatou neviděl, tak se nebudu hádat. Ale...
To nebude iba tvoj pocit, to je krutý fakt. A vyzerá to že bude horšie.
Včera som natrafil na skvelý vtípek - presne to nedám, ale bolo to zhruba takto: Zástancovia plochej zeme začínajú opúšťať túto teóriu a pripúšťajú že Zem je gulatá, ale je dutá a jej vnútri je ďalšia ktorá je ešte väčšia.

bacil2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bacil2 »

... hlúpneme úplne všetci ... to bohužiaľ dokazuje aj toto fórum :roll:

problém je v tom, že množstvo chochmesu v celom univerze je konštantné...
... mimochodom to nie je hoax ale postulát :lol:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Země je kulatá, na fotkách z Apolla je to hezky vidět...jo počkat ! na tom Měsíci stejně nikdy nebyli a snímky jsou zfalšované. :(

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Nechápete nic, žijeme v Matrixu. Záleží na tom, kdo a kolik bere těch pilulek... :D :D :D

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

lechos píše:
29 říj 2024 10:22
..na fotkách z Apolla je to hezky vidět...
Jo, to mně jedna slečna tvrdila, že na fotce je vidět, že je Země kulatá, ale to že je podvod vyrobený ve Photoshopu.
Když jsem se jí zeptal, jak by si z fotky odvodila, že je Země kulatá, anebo obecně, jak z fotky pozná, že se jedná o třírozměrný objekt, tak vůbec nechápala, na co se ptám. Ale byla moc milá, krásná a nádherně zapálená pro věc.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

:) *thumbs up*

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

:lol:

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Ony ty hezké slečny jsou kolikrát všímavé 🙂.
Ped pár lety jsem viděl video jedné asi " značkové" influencerky - asi byla na dovolené , už nevím , seděla na skalách na pobřeží u moře, vítr ve vlasech , ukazovala na hladinu , pobřežní skály , ostruvky, a bylo to o tom , že si všimla jak je to dnes daleko , že dnes když je treba se dá regulovat hladina moří ..... Že nějakou část dne jsou jisté části pod vodou a nějakou zas nad ....a druhy den zas...

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Když budeš slečnu fotit z boku, tak taky poznáš, jestli je nebo není placatá.

HLUCHYPES
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HLUCHYPES »

Pesi píše:
29 říj 2024 14:36
Ony ty hezké slečny jsou kolikrát všímavé 🙂.
Ped pár lety jsem viděl video jedné asi " značkové" influencerky - asi byla na dovolené , už nevím , seděla na skalách na pobřeží u moře, vítr ve vlasech , ukazovala na hladinu , pobřežní skály , ostruvky, a bylo to o tom , že si všimla jak je to dnes daleko , že dnes když je treba se dá regulovat hladina moří ..... Že nějakou část dne jsou jisté části pod vodou a nějakou zas nad ....a druhy den zas...
To určitě uvítají Holanďani...

Pavel_LXmini
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel_LXmini »

Na začátku vlákna zajímavé pojednání o někom, kdo si půjčil kabely a chystá se sluchem porovnávat odpor, kapacitu a impedanci. Přeji veselé testování.

Odpovědět