Focal Sopra N2
Focal Sopra N2
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... l/sopra-2/ Tak mi začíná vrtat hlavou co za tím vězí, každý měsíc se objevuji v prodeji od různých prodejců za výraznou slevu cca 200tis a níž, a ne jedny už jsem viděl alespoň čtvery. Takže co myslíte kde je zakopaný pes?
Re: Focal Sopra N2
Já myslel, že jsou to stále ty stejné. Prodejce jsem nezkoumal. Zaregistrovat se může kolikrát chce (asi).
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja myslim, ze jsou to ty same. Byla by velika nahoda, kdyby na bazaru byly nove bile Sopry No 2 od nekolika prodejcu za shodnou cenu.
Podle inzeratu na me prodejce nepusobi uplne duveryhodne, ale mit vetsi poslechovku, vydal bych se to osobne prozkoumat.... . Nabidka je to velmi zajimava.
Podle inzeratu na me prodejce nepusobi uplne duveryhodne, ale mit vetsi poslechovku, vydal bych se to osobne prozkoumat.... . Nabidka je to velmi zajimava.
Asi máte pravdu, prodejce jsem podrobně nezkoumal, ale je fakt že pár prodejců nakoupilo bílé repro, které moc na odbyt nejde už jsem viděl pár bílých repro v akci u různých prodejců.
No kdyby se jéžich netrefil do barvy,zrejme by se kazdy pokusil nežádoucí reprosoustavy vratit prodejci,urcite bych nechtel jen tak mírnyx tírnyx(čti týrnyx) prodělat stovosumde
V roce 2017 na podzim jsem poslouchal tento model v Long Play Audiu.
Byl jsem překvapený jak pěkně to hrálo.Dostatek basů, výborně prokreslené stredovýškové pásmo, úžasný předozadní prostor.Žádná agresivita na výškách, která se v minulosti objevovala u některých modelů této značky, zkrátka špičkový zvuk.
Zřejmě u nás nejsou v oblibě boxy v bílém dezénu, zrovna jako třeba v Německu se hůře prodává tmavý ořech, jedno jestli dýha, nebo masiv.
Zvukově se opravdu není ničeho obávat.
Byl jsem překvapený jak pěkně to hrálo.Dostatek basů, výborně prokreslené stredovýškové pásmo, úžasný předozadní prostor.Žádná agresivita na výškách, která se v minulosti objevovala u některých modelů této značky, zkrátka špičkový zvuk.
Zřejmě u nás nejsou v oblibě boxy v bílém dezénu, zrovna jako třeba v Německu se hůře prodává tmavý ořech, jedno jestli dýha, nebo masiv.
Zvukově se opravdu není ničeho obávat.
To zrovna nepůsobí důvěryhodně.Fotka stažená z internetu,žádný kontakt a to tvrzení že ježíšek netrefil barvu+ ta sleva