Značky: Acoustic Energy, Acrolink, Artnovion, Audia Flight, Avantgarde Acoustic, AVM, Bespoke Audio, Cambridge Audio, Copland, darTZeel, Electrocompaniet, Elipson, EMM Labs, Estelon, Falcon Loudspeakers, Gauder Akustik, Gradient, Meitner, MoFi Electronics, Music First Audio, Neat Acoustics, Norstone, Soundcare, Tangent
Diskuze o studiu TYKON
Re: Diskuze o studiu TYKON
Tak pokud tam šel dotyčný v zavírací den, není o čem mluvit. Je to jeho problém resp. pochybení.
fidlyfidly
Jestli si hledal náhradu za svůj rozbitý zesilovač Yamaha v ceně 15tis a rozčiluješ se, že tobě a tvojí manželce nechce prodejce v zavírací den pustit jejich TOP sestavu za miliony, tak si opravdu pacient.
Jestli si hledal náhradu za svůj rozbitý zesilovač Yamaha v ceně 15tis a rozčiluješ se, že tobě a tvojí manželce nechce prodejce v zavírací den pustit jejich TOP sestavu za miliony, tak si opravdu pacient.
Já vidím chybu na obou stranách, blbost vzít zákazníka dovnitř a pak mu říct, že se tam vlastně může jen rozhlídnout a vypadnout. A rozhodně je lepší normálně se domluvit a neřešit to přes internet
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
to je tezke, kdyz ma zakaznik pnuti a navic neumi cist ...
https://www.tykon.cz/kontakt.html
V studiu Tykon som bol dvakrat - samozrejme ohlaseny - a za mna maximalna spokojnost!
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, a neměl bych si ještě před návštěvou někde na netu vytisknout a podepsat FAQ?PavelDosko píše: ↑10 říj 2018 19:09to je tezke, kdyz ma zakaznik pnuti a navic neumi cist ...
Pokud chci dodržovat provozní dobu, dám to zákazníkům na vědomí i jinak. Né jen na internetu...
Určitě bych se mohl ještě více rozepsat, ale už Vás nebudu dráždit
jezdím kolem, 200m bydlí rodiče. ale nemám odvahu se objednávat. Nemám pocit, že zrovna tykon je zvědavý na čumily a kibice. Možná křivdím (Ale jsou studia, kde si považují, už když člověk jen otevře dveře a vleze dovnitř). Stejný pocit mám ze Špalíčku, ano chváleného Špalíčku.
Jel jsem kolem a řekl si vlezu dovnitř. Jen že se něco poptám na kabely ..Paní byla dost nepříjemná. A tak už mě tam neuvidí.
Jel jsem kolem a řekl si vlezu dovnitř. Jen že se něco poptám na kabely ..Paní byla dost nepříjemná. A tak už mě tam neuvidí.
No nevím, ale asi se spíš jednalo o nedorozumění.
Já s Liborem Šulcem obchoduju (nakupuju a vyměňuju komponenty) už řadu let, asi od doby, kdy převzal zastupování Electrocompaniet od pana Žaloudka, a naprostá spokojenost.
Pokud to bylo jen trochu možné, vždy vyšel vstříc.
Ve studiu jsem ale osobně nikdy nebyl, mám to trochu z ruky.
win
Já s Liborem Šulcem obchoduju (nakupuju a vyměňuju komponenty) už řadu let, asi od doby, kdy převzal zastupování Electrocompaniet od pana Žaloudka, a naprostá spokojenost.
Pokud to bylo jen trochu možné, vždy vyšel vstříc.
Ve studiu jsem ale osobně nikdy nebyl, mám to trochu z ruky.
win
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se nikdy nestalo ,že bych nebyl ve studiu Tykon přijat a to tam chodím většinou náhodou ,když jedu kolem. Ochota a vstřícnost vždy. A to nemám ani Porsche ani prsa č. 4.
Tykon nikdy ,kdysi jsem se potreboval s cimsi poradit;pan vsechno sepsul ,co jsem mel doma,nakonec mi do telefonu sdelil, az si budu chtit u nich neco koupit, budou se mi venovat.Tak jsem kupoval jinde, nastesti.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
prvni prispevek na hifiroomu, pred treti v noci, a hned dost diskutabilni resp. neprukazne tvrzeni ocernujici prodejce
No jak tu ctu tu diskusi tak zákazníci a jejich blbost se od devadesátých let nezměnili pana Šulce jehož znam od založení firmy obdivuji že má tu trpělivost a nervy 😉.