XAVIAN PRIMISSIMA–vítěz v kategorii reprosoustav do 30000,-

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
nope
Kontaktovat uživatele:

XAVIAN PRIMISSIMA–vítěz v kategorii reprosoustav do 30000,-

Příspěvek od nope »

XAVIAN PRIMISSIMA získala na hifi-voice.com v anketě Produkt roku 2009 jasné prvenství v kategorii reprosoustav do 30000,-.

Daniel Březina píše: „Jasné vítězství zde patří kladenským novinkám Primissima, které se s cenou 10 990,- staly skutečnou bombou roku, protože získat celý 62% všech hlasů je nevídaným kouskem! Paradigm Atom pak s 8% a Usher S-520 II s 7% (všechny poměry jsou zaokrouhlovány na celá procenta směrem dolů) působí tak trochu zvláštně. Nicméně Primissima si to bezpochyby zaslouží! Dokladem toho je i čtvrté místo sloupové varianty Gran Colonna.“

zde je jejich recenze: http://www.hifi-voice.com/testy/xavian- ... lonna.html

XAVIANu se zde podařilo skloubit tradiční špičkové zpracování s excelentním zvukem v dané kategorii za opravdu lidovou cenu. Jen tak dál pane Barletta! Těším se na další modely se stejným poměrem výkon/cena.

romanpavlice
Kontaktovat uživatele:

Re: XAVIAN PRIMISSIMA–vítěz v kategorii reprosoustav do 30000,-

Příspěvek od romanpavlice »

mám tu čest je mít cca 3 týdny doma.udělal sem si na ně masivní nerezové stojany(vysypané pískem-kuli rezonancím),protože si to opravdu zaslouží.co dokáže s těch beden za babku vylézt,je až neskutečné *klanimse* .každý den sliším rádikální zlepšování zvuku,jak se rozehrávají.je to paráda.všem tyhle zázraky doporučuji někde poslechnout.

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Nejlevněji u Valdemara, s Obchodním domě Elán, Havířov.

X a v i a n

Suona Series Primissima 10.990,- Kč
Gran colonna 19.990,- Kč

Zimní sleva -20 %

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinp »

Mě by zajímalo porovnání třeba s malou bednou MIA, která stojí dvakrát tolik. Neslyšel někdo??

romanpavlice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanpavlice »

já osobně neslyšel,jen jestli můžu ještě malinko odbočit-mohu porovnat basreflexové sloupy MAGNAT MOTION 1000 co sem měl,a malé PRIMISSIMI.xavy hrajou o 200% líp.

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka83 »

Donuts píše:Pekne PR.
:?

nope
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nope »

Já mám doma Gran Colonny. Zvukově mě zaujaly víc než Primissimy. Dlouho jsem váhal mezi cenou a zvukem obou modelů, protože Primissimy skutečně hrají vzhledem k ceně fantasticky dobře. Naštěstí jsem si nákup dražších Gran Colonn zdůvodnil i tím, že k Primissimám bych si musel pořídit kvalitní stojany, což by obnášelo částku cca 3000,- kč. Takže pak rozdíl v ceně již byl menší a zvukový přínos znatelný. Díky uzavřené ozvučnici produkují Gran Colonny přesné, pevné basy, bez jakéhokoliv hučení. V běžném obývacím pokoji je jich tak akorát. Středy jsou pěkně čisté a výšky jemné. Celkově zvuk působí kompaktně a dlouhý poslech neunavuje. Tyhle bedýnky dokáží nádherně vtáhnout do hudby, kterou poslouchám. Když přijdu domů, pouštím aparaturu a věnuji se poslechu.

Odpovědět