WHARFEDALE Diamond 159
WHARFEDALE Diamond 159
No tohle se mi jako rockerovi líbí: http://www.hifi-voice.com/testy-a-recen ... d-159.html
Re: WHARFEDALE Diamond 159
No soudit je budu až je uslyším, podle mě je 30tis. minimum za co jde hrající sloup postavit, já tedy osobně pod 30tis. neslyšel sloup který by mě oslovil ale třeba jsem toho slyšel málo. Vyjímkou byly AE Aelite 3 ale ty původně stály 35tis. až v doprodeji slevnily.
hm vypadá to na opravdu skvělý model a ta recenze je velmi vypovýdající o jejich kvalitách, v této ceně bezkonkurenční. Ty obloučky na membránách jak, kdyby tam někdo nalepil kus gumy, jistě to bude výrazně zlepšovat zvuk v kombinaci s tím šmrncózním čínským designem jasná volba!
Slyšel jsem u kamaráda sestavu domácího kina. Předek měl myslím menší 157. Ve stereu zvuk nebyl špatný s ohledem na jeho reciever. Jedním slovem bych ho nazval zábavným. Basů bylo více, což se na některé žánry může určité skupině posluchačů líbit. Ne každý, kdo se dívá na filmy a občas si pustí nějaký ten rock, ocení a zaplatí "decentní" zvuk vyrovnaných reprosoustav. Výšky a středy dobré. Ani po pár hodinách nebyl poslech unavující, což beru jako velké plus v této cenové kategorii.
Vzhledově se mi líbily. Jsou to sice pořád klasické krabice, ale třeba umístění bassreflexu dolů (místo ohromné díry umístěné někdy takřka doprostřed reprobedny) může být výhoda.
Určitě bych doporučil delší poslech. Pokud chce někdo hotové sloupy z obchodu, za tu cenu Wharfedale chybou nebude.
Co mě opravdu mile překvapilo, byl zvukový projev regálů z této řady. Ale to už bych byl ještě více offtopic.
Vzhledově se mi líbily. Jsou to sice pořád klasické krabice, ale třeba umístění bassreflexu dolů (místo ohromné díry umístěné někdy takřka doprostřed reprobedny) může být výhoda.
Určitě bych doporučil delší poslech. Pokud chce někdo hotové sloupy z obchodu, za tu cenu Wharfedale chybou nebude.
Co mě opravdu mile překvapilo, byl zvukový projev regálů z této řady. Ale to už bych byl ještě více offtopic.