Vyberám subwoofer pre doplnenie regáloviek Wharfedale Diamond 9.2 (kvôli tvrdším žánrom). Nemajú málo basov, ale chcel by som to skúsiť.
2 naj kandidáti sú:
Wharfedale SW150
Velodyne CHT-8R
Chcel by som zostať v podobnej cenovej kategórii. Ďakujem za rady.
Výber subu (Wharfedale vs Velodyne)
Re: Výber subu (Wharfedale vs Velodyne)
kolik za nej chces dat ? mohl bych ti pustit vetsi verzi http://www.absolutehifi.com.au/Velodyne ... p-262.html
Já jsem ke svým EVUM 10 vybral po dlouhém poslouchání Wharfedale SW300 pro hovoří uzavřená ozvučnice a výborný basy .tommyt píše:Wharfedale
Takže SW250 by bol lepší? Čo si počúval topinka? S čím si porovnával? Napíš nejaké dojmy. Ďakujem.
AM práveže väčšiu verziu nepotrebujem, potrebujem kompaktnosť.
AM práveže väčšiu verziu nepotrebujem, potrebujem kompaktnosť.
tommyt Je to asi 3 roky co jsem to vybíral Špalíčku tak ti nemůžu popsat podrobnosti ale ta Wharfedale SW 250 docela převálcovala tebou vybranou Wharfedale SW150 . A ten Velodyne CHT-8R je uplnej základ s basreflexem .
SW150 má takisto bassreflex.
Podľa teba hrá Velodyne horšie? Nejde mi o mohutnosť basov - jasné, 8" dá toho menej.
Podľa teba hrá Velodyne horšie? Nejde mi o mohutnosť basov - jasné, 8" dá toho menej.
tommyt Já jsem napsal že ta SW250 přehrála tu SW150 a to dost podstatně . Toho Velodyne CHT-8R jsem neslyšel ale je to také základní model jak ten SW150 .
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zase srovnával přímo ve špalíčku Wharfedale 250-ku s Xavianem Basso a naprosto jednoznačně jsem bral ten Xavian.
Přesto že mám komplet od Pac.Evo tak u subu jsem šel úplně jiným směrem.
Mě se Wharfy suby totiž zvukem vůbec nelíbily a navíc jsou to taky hrozné obludy, něco škaredého jako od Kefu (např.)
O rozdílu na basech jsem už tehdy dost napsal. Ten Xavian mám už dva a čtvrt roku a neměnil bych, možná za CUORE )
Jinak rozhodně radši Basso než jakýkoli Wharf. Co se týče Velodyne, tak v té ceně Bassa no, nevím nevím, nesrovnával jsem, neměl jsem tu čest, znám dobře jen 1000-ku a ta stojí jednou tolik co basso, takže tak.
Rozhodně to chce přesvědčit se na vlastní uši a nikdy tě pak ty kecy kolem nebudou žrát, jako mě teď. Já jsem úplně v klidu.
Pomalu se učím si zvykat i na repro od Xavianu, časem možná půjdu pro 2.0 možná regály 250-ky to označení přesně nevím, jen to, že těch cca 40 rozhodně nemám a pokud o ně nezakopnu někde venku (určitě bych zvednul a nález neohlásil) tak asi ani mít nebudu.
Každopádně Barlettovi věřím jako snad nikomu v této republice, myslím v té poctivé práci od A do Z. Jen jak říkám, to image mi moc nešmakuje, přesto že hraje tak, že by mi určitě stačilo na xxx let a o to, že jejich výrobky něco vydrží se taky neobávám. Je to klasa AAA nebo jak to mám říct.
Přesto že mám komplet od Pac.Evo tak u subu jsem šel úplně jiným směrem.
Mě se Wharfy suby totiž zvukem vůbec nelíbily a navíc jsou to taky hrozné obludy, něco škaredého jako od Kefu (např.)
O rozdílu na basech jsem už tehdy dost napsal. Ten Xavian mám už dva a čtvrt roku a neměnil bych, možná za CUORE )
Jinak rozhodně radši Basso než jakýkoli Wharf. Co se týče Velodyne, tak v té ceně Bassa no, nevím nevím, nesrovnával jsem, neměl jsem tu čest, znám dobře jen 1000-ku a ta stojí jednou tolik co basso, takže tak.
Rozhodně to chce přesvědčit se na vlastní uši a nikdy tě pak ty kecy kolem nebudou žrát, jako mě teď. Já jsem úplně v klidu.
Pomalu se učím si zvykat i na repro od Xavianu, časem možná půjdu pro 2.0 možná regály 250-ky to označení přesně nevím, jen to, že těch cca 40 rozhodně nemám a pokud o ně nezakopnu někde venku (určitě bych zvednul a nález neohlásil) tak asi ani mít nebudu.
Každopádně Barlettovi věřím jako snad nikomu v této republice, myslím v té poctivé práci od A do Z. Jen jak říkám, to image mi moc nešmakuje, přesto že hraje tak, že by mi určitě stačilo na xxx let a o to, že jejich výrobky něco vydrží se taky neobávám. Je to klasa AAA nebo jak to mám říct.