Ahojte, chcel by som spytat ako mam spravne nastavit tento aktivny subwoofer - Level a Cut off frequency???
Som laik, takze nemam poznatky ako sa aktivny subwoofer ma spravne nastavit. Momentalne je Level na min a Cut off frequency na 70hz (rozsah je 70hz-150hz)
http://systemfidelity.com/subs.html
Dakujem za kazdu radu a odpoved.
System fidelity SF-250SW
Re: System fidelity SF-250SW
Sub nastavuješ dle svých akustických podmínek a podle svých zvukových preferencí (třeba také). Máš-li s tím doma problém, přečti si nějakej článek o umístění, nastavení, účelu, sladění s hlavníma bednama atd. na netu. Je jich dost. Taková jednoznačná odpověď neexistuje. Kdyby ano, nastavení by bylo jen jedno pro všechny a sub by nemusel mít ani možnost volby dělící frekvence, otočení fáze, strmosti a atd. atd. HLEDEJ!!! U každého bude nastavení trochu jiné. Velmi záleží také na umístění subu v místnosti. Je to jedna z hlavních proměnných, možná nejdůležitější.
Re: System fidelity SF-250SW
Kdyz jsem jeste mival kino, tak jsem mel SUB nastaveny dle satelitu - ktere mely na stitku 120Hz - 70kHz, takze jsem SUB nastavil, aby hral od 120Hz niz... Ad levels - mel jsem ho nastaveny na 50% a hlasitost ridil z AV centraly. Neni to zase takova veda - nastav si to podle svyho ucha, frekvenci dle satelitu a hlasitost jak chces, nekdo chce slyset slyset atomovku, jinemu staci mensi rucni granat A no jestli mas satelity, ktere jdou frekvencne niz, napr. hraji uz "od 80Hz", tak zalezi na tom, jak nahlas ty nizke frekvence dokazi zahrat - a nastav si SUB tak, aby ty chybejici basy proste zahral, klidne se frekvence mohou prekryvat...